Bet tai su kasyte juk ta pati mergaite ar ne? Ir bruozai kiek eina iziuret labai panasus, tik kad plauku spalva skiriasi, bet cia gal del apsvietimo
Na jei du skirtingi vaikai tai laaaaabai panasios
Buvo teigiama čia, kad sulietas fonas tik veidrodiniuose - prašom jums foto: vadinasi geru veidrodiniu fotiku daryta nuotrauka - ar ji verta dėmesio Man pvz. čia žymiai gražiau būtų, jei nebūtų kadre moters su kūdikiu ir tų nuogų jos kojų
Ir toliau diskutuosime apie tai, kad be gero fotiko neina padaryt geru kadru ...ar kad būtų gera foto pirmiausiai reikia fotografuojančio žmogaus su gera idėja
Jei priekabiauti prie lėkštės tuštumo nuotraukoje mergaitė su meškiuku, tada šiame kadre mama irgi duoda tuščią šaukštą, nes nesimato ar jame kas yra Graži foto
Graži, ryški foto - patraukia dėmesį, bet kažko jai mano nuomone trūksta
Ir toliau diskutuosime apie tai, kad be gero fotiko neina padaryt geru kadru ...ar kad būtų gera foto pirmiausiai reikia fotografuojančio žmogaus su gera idėja
Jei priekabiauti prie lėkštės tuštumo nuotraukoje mergaitė su meškiuku, tada šiame kadre mama irgi duoda tuščią šaukštą, nes nesimato ar jame kas yra Graži foto
Graži, ryški foto - patraukia dėmesį, bet kažko jai mano nuomone trūksta
QUOTE(Soy @ 2011 02 11, 15:01)
Bet tai su kasyte juk ta pati mergaite ar ne? Ir bruozai kiek eina iziuret labai panasus, tik kad plauku spalva skiriasi, bet cia gal del apsvietimo
O gal vieną foto įdėjo mama, o kitą močiutė?
Man irgi labai panašios, ypač iš lūpyčių
QUOTE(success @ 2011 02 11, 15:12)
O gal vieną foto įdėjo mama, o kitą močiutė?
tą patį pagalvojau. Tikrai labai panašios
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 11, 16:03)
Buvo teigiama čia, kad sulietas fonas tik veidrodiniuose - prašom jums foto: vadinasi geru veidrodiniu fotiku daryta nuotrauka - ar ji verta dėmesio...
Ne, nu rimtai jau cia kaip uzstrigus plokstele. Jau moderatore viska pratryne, tai nebeteskite! Nebediskutuoite toliau!
Nebegaliu jau skaityti daugiau tu sapalioniu. nu galu gale,
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 15:33)
Ne, nu rimtai jau cia kaip uzstrigus plokstele. Jau moderatore viska pratryne, tai nebeteskite! Nebediskutuoite toliau!
moderatorė parašė tada, kai aš jau rašiau šį postą - tad nereikia jau čia taip piktintis. Be to aš aptariu ne fotoaparatus, o fotografijas - kurios man patinka /nepatinka ir kodėl
O šitas mano postas kaip ir beje jūsiškis, į kurį atsakiau tikrai jau
Butu labai grazi foto, jei nebutu nereikalingu objektu
ar ne geriau butu pvz taip?:
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 15:54)
tą patį ir aš anksčiau rašiau - be pašalinių "daiktų" labai graži foto
nelabai iziuriu, ka jie ten maiso, bet pavadinimas skelbia, kad 'marinuoja liezuvius kaledu stalui' Pirma mintis: 'Rimtai'? fuuuiiii!!!
asocijacijos nekokios nuo tokio pavadinimo. Nors nuotrauka tai visai nuotaikinga butu...
Papildyta:
siek tiek pasikrapscius:
pries tai:
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 15:54)
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 16:13)
siek tiek pasikrapscius:
Dėl pašalintų objektų aplink berniuką su sausainiuku, tai tikrai nuotrauka iškart gražesnė, bet turbūt ne kiekvienas mokėtų taip padaryti, kad nesimatytų, jog koreguota. O jei matysis koregavimas, administratorės turbūt nepaglostytų, nors taisyklės šiuo aspektu ir labai slidžios - pridėt negalima, o apie pašalinimą neužsimenama
O mergaitės su žirniu, nesupykit, man originali nuotrauka gražesnė. Mano akimis užtenka ten to ryškumo. Man joje mergaitė šiek tiek per daug maivosi Tik dėl to ji nėra man patinkančių sąraše. Prie kokybės tikrai nedrįsčiau kabinėtis
o tai kaip zinot jau dalyvauja nuotrauka konkurse ar ne?
QUOTE(Kodencija @ 2011 02 11, 16:17)
o tai kaip zinot jau dalyvauja nuotrauka konkurse ar ne?
nu tai jei yra tarp visų foto - dalyvauja, jei stovi prie nepatvirtintų - ne.