Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

Bet tai su kasyte juk ta pati mergaite ar ne? g.gif Ir bruozai kiek eina iziuret labai panasus, tik kad plauku spalva skiriasi, bet cia gal del apsvietimo g.gif

Na jei du skirtingi vaikai tai laaaaabai panasios biggrin.gif
Atsakyti
Buvo teigiama čia, kad sulietas fonas tik veidrodiniuose - prašom jums foto: vadinasi geru veidrodiniu fotiku daryta nuotrauka - ar ji verta dėmesio ax.gif Man pvz. čia žymiai gražiau būtų, jei nebūtų kadre moters su kūdikiu ir tų nuogų jos kojų ax.gif
user posted image
Ir toliau diskutuosime apie tai, kad be gero fotiko neina padaryt geru kadru ...ar kad būtų gera foto pirmiausiai reikia fotografuojančio žmogaus su gera idėja smile.gif
user posted image

Jei priekabiauti prie lėkštės tuštumo nuotraukoje mergaitė su meškiuku, tada šiame kadre mama irgi duoda tuščią šaukštą, nes nesimato ar jame kas yra hihihi.gif Graži foto 4u.gif
user posted image

Graži, ryški foto - patraukia dėmesį, bet kažko jai mano nuomone trūksta g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 02 11, 15:01)
Bet tai su kasyte juk ta pati mergaite ar ne? g.gif Ir bruozai kiek eina iziuret labai panasus, tik kad plauku spalva skiriasi, bet cia gal del apsvietimo g.gif

Na jei du skirtingi vaikai tai laaaaabai panasios biggrin.gif

O gal vieną foto įdėjo mama, o kitą močiutė? smile.gif
Man irgi labai panašios, ypač iš lūpyčių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 11, 15:12)
O gal vieną foto įdėjo mama, o kitą močiutė?  smile.gif
Man irgi labai panašios, ypač iš lūpyčių  drinks_cheers.gif

biggrin.gif tą patį pagalvojau. Tikrai labai panašios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 11, 16:03)
Buvo teigiama čia, kad sulietas fonas tik veidrodiniuose - prašom jums foto: vadinasi geru veidrodiniu fotiku  daryta nuotrauka - ar ji verta dėmesio...

Ir toliau diskutuosime apie tai, kad be gero fotiko neina padaryt geru kadru ...ar kad būtų gera foto pirmiausiai reikia fotografuojančio žmogaus su gera idėja  smile.gif

Ne, nu rimtai jau cia kaip uzstrigus plokstele. Jau moderatore viska pratryne, tai nebeteskite! Nebediskutuoite toliau!
Nebegaliu jau skaityti daugiau tu sapalioniu. nu galu gale, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 15:33)
Ne, nu rimtai jau cia kaip uzstrigus plokstele. Jau moderatore viska pratryne, tai nebeteskite! Nebediskutuoite toliau!
Nebegaliu jau skaityti daugiau tu sapalioniu. nu galu gale,  doh.gif

smile.gif moderatorė parašė tada, kai aš jau rašiau šį postą - tad nereikia jau čia taip piktintis. Be to aš aptariu ne fotoaparatus, o fotografijas - kurios man patinka /nepatinka ir kodėl tongue.gif
O šitas mano postas kaip ir beje jūsiškis, į kurį atsakiau tikrai jau poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 11 vasario 2011 - 15:53
Butu labai grazi foto, jei nebutu nereikalingu objektu
user posted image

ar ne geriau butu pvz taip?:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 15:54)
user posted image

drinks_cheers.gif tą patį ir aš anksčiau rašiau - be pašalinių "daiktų" labai graži foto thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
nelabai iziuriu, ka jie ten maiso, bet pavadinimas skelbia, kad 'marinuoja liezuvius kaledu stalui' blink.gif Pirma mintis: 'Rimtai'? fuuuiiii!!!
asocijacijos nekokios nuo tokio pavadinimo. Nors nuotrauka tai visai nuotaikinga butu... ax.gif
Papildyta:
siek tiek pasikrapscius:
user posted image
pries tai:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 11 vasario 2011 - 16:16
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 15:54)

QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 11, 16:13)
siek tiek pasikrapscius:

Dėl pašalintų objektų aplink berniuką su sausainiuku, tai tikrai nuotrauka iškart gražesnė, bet turbūt ne kiekvienas mokėtų taip padaryti, kad nesimatytų, jog koreguota. O jei matysis koregavimas, administratorės turbūt nepaglostytų, nors taisyklės šiuo aspektu ir labai slidžios - pridėt negalima, o apie pašalinimą neužsimenama g.gif
O mergaitės su žirniu, nesupykit, man originali nuotrauka gražesnė. Mano akimis užtenka ten to ryškumo. Man joje mergaitė šiek tiek per daug maivosi blush2.gif Tik dėl to ji nėra man patinkančių sąraše. Prie kokybės tikrai nedrįsčiau kabinėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai kaip zinot jau dalyvauja nuotrauka konkurse ar ne? blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 02 11, 16:17)
o tai kaip zinot jau dalyvauja nuotrauka konkurse ar ne? blush2.gif  schmoll.gif

nu tai jei yra tarp visų foto - dalyvauja, jei stovi prie nepatvirtintų - ne.
Atsakyti