Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Vilika @ 2011 02 11, 00:44)
Kodėl niekam tikęs? Nuotrauka tik blogai sufokusuota, o taip atsitinka ir su muilinėmis ir su veidrodžiais...dabar ryškesnė žolė, nei mergytės veidukas...jei būtų ryškus pirma planas, fonas pasilietų ir nuotrauka visai kitaip žiūrėtųsi...o dėmės ant veido - tai ne fotiko trūkumas, o netolygi šviesa...iš  vienos pusės nuo lapelių krinta ant veiduko šešėliai, tad ir atrodo lyg būtų dėmėtas...o kita veiduko pusė nepateko į šešėlį, tad gavosi išdegintas veidukas...prie tokio netolygaus apšvietimo joks fotikas nepadarytų vienodos veiduko spalvos...
O šiaip tikrai miela foto ir mergytė labai graži  wub.gif buvau šitą nuotrauką jau anksčiau pastebėjusi...

blink.gif prakomentavot klausimą kaip mano - nors klausiau visai ne aš biggrin.gif

O taip čia ginčas tik dėl ginčo arba laiko praleidimui ax.gif arba kažkas iškrauna savo emocijas čia - taip pataupydamas šeimos "nervus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2011 02 11, 01:07)
Galima  mirksiukas.gif bet su grera fototechnika galima gauti dar geresnę kokybę  ax.gif niekas gi čia nesako, kad muilinės prilygsta veidrodžiams...tikrai neprilygsta...ir vestuvių nenorėčiau fotografuoti su muiline...bet čia kalba eina ne apie vestuves, o apie fotokonkursą...čia nereikia super kokybės, foto nebus spausdinama dideliu formatu...čia užtenka tiesiog tvarkingos foto...estetiškos, su mintim...įdomios ne tik sau, bet ir žiūrovams...ir muilinių išgaunamos kokybės čia tikrai užtenka...pritariu jums, kad vakare su muiline fotografuotos nuotraukos prastos...bet kas liepia fotografuoti patamsyje...juk konkursui skiriama po kelias savaites, per tą laiką galima rasti progą nufotografuoti norimą kadrą dienos šviesoje, jei nerandat tinkamos foto archyvuose...kažkaip man panašu, kad kažkam svarbu tik pasiginčyti vien tam, kad pasiginčytų...ir padejuoti tik tam, kad pasidarytų ramiau ir nereiktų pačiam pasistengti...

Supranti, nei žodžio niekada nesakyčiau, jei šis reikalas nebūtų perlenktas.
Yra du pagrindiniai neteisingi dalykai, mitai kažkokie vaikštantys:
1. Technika nesvarbu - svarbu tik ją valdantis, kūrybingas žmogus.
2. Visa kita yra muilinės, tik veidrodis yra krūtas daiktas.

Šie du smarkiau fotografuojančių mitai pirmiausia prieštarauja vienas kitam ir erzina žmones, kurie irgi fotografavime yra ne kvaili ir domėjosi visokiais fotikais, bandė ant kelių tipų fotikų fotkinti.

Atsakyti
Mergaitė graži, bet kad lėkštė tuščia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 11, 09:55)
Mergaitė graži, bet kad lėkštė tuščia

Gal dar tik laukia pietų ax.gif Jei lėkštė būtų pilna ir mergaitės ranka įmerkta į lėkštę, tai daug kam ši nuotrauka jau būtų neestetiška ir nebepatiktų biggrin.gif O dabar, kai lėkštė tuščia, reikia ieškoti paslėptos gilesnės minties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 11, 09:20)
Man ne meškutis užgožia, o tas pintas krėslas kairėje, ar kas ten toks  g.gif Reikėjo jį patraukti prieš fotografuojant  ax.gif

Mano akiai tai miela, naminė nuotrauka. Daugiau tokių...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 11, 09:55)

Šie du smarkiau fotografuojančių mitai pirmiausia prieštarauja vienas kitam ir erzina žmones, kurie irgi fotografavime yra ne kvaili ir domėjosi visokiais fotikais, bandė ant kelių tipų fotikų fotkinti.

Bet kaip tu jautriai į tą temą reaguoji.... Man asmeniškai nusispjaut, ką kas sako, kokias erezijas skleidžia ar ne ir pan. Turiu savo patirtį, kurį, beje, taip pat gal ypatingo svorio pasauliniu mastu neturi. Kiekviena gi iš savo bokšto viską mato, iš ten pat ir pasauliui savo nuomonę skelbia. Kam tai taip sureikšmint? Beje, o iš kur tas "tik veidrodis krūtas daiktas"? Kiekvienu kokybišku fotoaparatu galima gaut gerą rezultatą, aišku, to aparato galimybių ribose, nebent dar programas esi įvaldęs, tai gali dar pagerint.
Technika svarbu, tik kai nori būtent tokio ir ne kitokio rezultato. Tada ieškai atitinkamos technikos.
Atsakyti
bet kazka is leksteles kabina , gal trupinukus biggrin.gif man laaaabai grazi wub.gif nefotosesine bet ir ne buitiska, viduriukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2011 02 11, 11:28)
bet kazka is leksteles kabina , gal trupinukus  biggrin.gif  man laaaabai grazi  wub.gif  nefotosesine bet ir ne buitiska, viduriukas  thumbup.gif

Buitiška, buitiška biggrin.gif Tik gera buitiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 11, 10:53)
prakomentavot klausimą kaip mano - nors klausiau visai ne aš  biggrin.gif

biggrin.gif blush2.gif
Čia buvo cituotas omsone postas...nežinau kaip čia taip gavosi unsure.gif na dabar jau per vėlu ištaisyti

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 11, 10:55)

kiekvienas turi teisę bet kokį teiginį suprasti savaip...aš tokių mitų nesu girdėjusi...arba aš juos kitaip suprantu...mano supratimu:
1. Gera technika nieko verta neišmanančio žmogaus rankose...juk brangiuose fotikuose nėra automatinio režimo...tad pabandykit įsivaizduoti kokias foto darys žmogus mokantis paspausti tik vieną mygtuką ir neketinantis tobulėti....
2. To dar neteko girdėti...jei žmogus domisi fotografija, jam tikrai siūloma pirkti veidrodį, nes muilinės, kad ir labai geros, greitai nebeužtenka...tad paprasčiau ir pigiau iš karto pirkti veidrodinį fotiką...
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2011 02 11, 11:40)
biggrin.gif  blush2.gif
Čia buvo cituotas omsone postas...nežinau kaip čia taip gavosi  unsure.gif  na dabar jau per vėlu ištaisyti
kiekvienas turi teisę bet kokį teiginį suprasti savaip...aš tokių mitų nesu girdėjusi...arba aš juos kitaip suprantu...mano supratimu:
1. Gera technika nieko verta neišmanančio žmogaus rankose...juk brangiuose fotikuose nėra automatinio režimo...tad pabandykit įsivaizduoti kokias foto darys žmogus mokantis paspausti tik vieną mygtuką ir neketinantis tobulėti....
2. To dar neteko girdėti...jei žmogus domisi fotografija, jam tikrai siūloma pirkti veidrodį, nes muilinės, kad ir labai geros, greitai nebeužtenka...tad paprasčiau ir pigiau iš karto pirkti veidrodinį fotiką...

Čiupinėjau labai brangų fotiką - autorežimas ten buvo.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 11, 11:27)
Bet kaip tu jautriai į tą temą reaguoji.... Man asmeniškai nusispjaut, ką kas sako, kokias erezijas skleidžia ar ne ir pan. Turiu savo patirtį, kurį, beje, taip pat gal ypatingo svorio pasauliniu mastu neturi. Kiekviena gi iš savo bokšto viską mato, iš ten pat ir pasauliui savo nuomonę skelbia. Kam tai taip sureikšmint? Beje, o iš kur tas "tik veidrodis krūtas daiktas"? Kiekvienu kokybišku fotoaparatu galima gaut gerą rezultatą, aišku, to aparato galimybių ribose, nebent dar programas esi įvaldęs, tai gali dar pagerint.
Technika svarbu, tik kai nori būtent tokio ir ne kitokio rezultato. Tada ieškai atitinkamos technikos.

Aš nereagavau jautriai nei niekaip kitaip. Tiesiog parašiau savo patirtį ir nuogirdas, bet atsirado prieštaraujančių, kurie nelabai ką vėliau įrodė su įrodymais. Tai tiek mirksiukas.gif
O mitai būtent iš fotografų lūpų gyvai ir iš įvairių forumų.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 11, 12:02)
Aš nereagavau jautriai nei niekaip kitaip. Tiesiog parašiau savo patirtį ir nuogirdas, bet atsirado prieštaraujančių, kurie nelabai ką vėliau įrodė su įrodymais. Tai tiek mirksiukas.gif
O mitai būtent iš fotografų lūpų gyvai ir iš įvairių forumų.

Jau gana ilgai bendrauju su įvairiais fotografais, tokių dalykų neteko nei iš vieno girdėt. Dauguma jų fotografuoja viskuo smile.gif
Atsakyti