Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 20:19)
o kiek tu patobulėsi su muiline? Nedaug, išties nelabai...

Įmant pirmą kadrą ir po kelių metų jei nuolat stengsies labai labai daug. Su veidrodžiu per tiek laiko kiek su muiline tiek dar nepatobulėjau. Bet ta tema man jau atsibodo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 10 vasario 2011 - 20:55
smile.gif o man ši simpatiška irgi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 10, 20:53)
Įmant pirmą kadrą ir po kelių metų jei nuolat stengsies labai labai daug. Su veidrodžiu per tiek laiko kiek su muiline tiek dar nepatobulėjau. Bet ta tema man jau atsibodo. biggrin.gif

tai būtent - atsibodo, nes ok, tobulėkim, kad ir labai daug, bet technika kaip lieka ne itin tobula, taip lieka biggrin.gif čia apie muilinę aišku...
Atsakyti
O man šioje meškutis, deja, užgožia mergaitę:

user posted image

Mergaitė tokia žaisminga wub.gif Kuo puikiausiai atrodytų valgydama be kompanijos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 10, 21:13)

Mergaitė tokia žaisminga wub.gif Kuo puikiausiai atrodytų valgydama be kompanijos wink.gif

Įtariu, kad be meškučio ji nebūtų tokia žaisminga mirksiukas.gif Man atrodo, kad meškutis tą juoką ir sukelia ax.gif
Ar ta prasme, reikėjo jį nukirpti, kad nesimatytų?
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 11:17)
O vaikyti, gi ši foto daryta su:
http://www.efoto.lt/...tas/pentax_k20d
Su tokiu aparačiuku galima daryti, daryti ir daryti, galima net pasaulinio lygio konkursus laimėti pasistengus cool.gif

O kaip jūs matot, su kokiu fotoaparatu fotografuota? Apšvieskit mane, prašau, nes visai nesuprantu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurmila: 10 vasario 2011 - 22:13
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 10, 22:20)
Įtariu, kad be meškučio ji nebūtų tokia žaisminga  mirksiukas.gif Man atrodo, kad meškutis tą juoką ir sukelia  ax.gif
Ar ta prasme, reikėjo jį nukirpti, kad nesimatytų?

Net nesugalvoju ką ir atsakyti, į tokį klausimą blush2.gif Aš turbūt nukirpčiau. Tiesiog man meškutis pirmiau į akis nuotraukoje krenta nei mergaitė, todėl ir parašiau, kad užgožia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 10, 22:20)
O kaip jūs matot, su kokiu fotoaparatu fotografuota? Apšvieskit mane, prašau, nes visai nesuprantu...  biggrin.gif

Pvz. išsisaugai foto savo kompe. Spaudi ant jos dešinį klavišą, renkiesi "properties", tada "summary". Ir jei autorius tos info nepašalinęs (arba nekeitęs) ir matai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 10 vasario 2011 - 22:37
QUOTE(A... @ 2011 02 10, 17:34)
ačiū už dėmesį visiems po bučkį  wub.gif

Nu jau kaip dejai biggrin.gif taip teisingai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 10, 16:33)
Na pakomentuokit man pavyzdziui nuotrauka " Princese ant zirnio". Vaikas neisiterliojes, fonas mano manymu neblogas, bet fotikas niekam tikes, tik paziurekit i vaiko veida, visas dememis tokiomis. O pavyzdziui veidrodiniu fotiku fotkinta buna, manau skirtumas butu akivaizdus.

Kodėl niekam tikęs? Nuotrauka tik blogai sufokusuota, o taip atsitinka ir su muilinėmis ir su veidrodžiais...dabar ryškesnė žolė, nei mergytės veidukas...jei būtų ryškus pirma planas, fonas pasilietų ir nuotrauka visai kitaip žiūrėtųsi...o dėmės ant veido - tai ne fotiko trūkumas, o netolygi šviesa...iš vienos pusės nuo lapelių krinta ant veiduko šešėliai, tad ir atrodo lyg būtų dėmėtas...o kita veiduko pusė nepateko į šešėlį, tad gavosi išdegintas veidukas...prie tokio netolygaus apšvietimo joks fotikas nepadarytų vienodos veiduko spalvos...
O šiaip tikrai miela foto ir mergytė labai graži wub.gif buvau šitą nuotrauką jau anksčiau pastebėjusi...

QUOTE(Lapelokė @ 2011 02 10, 18:31)
ryškumo nėr, spalvų nėr, vaizdo nėr...

o kokiu režimu fotografuojat?

QUOTE(VaiVi @ 2011 02 10, 20:46)
nes mamytės fotoaparatas sugalvojo sublyksėti

blyksėti aplamai nereiktų mirksiukas.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 10, 21:10)
o kas jum  neleidzia fotografuoti dienos metu namie,ar pvz prie lango,kai buna labai gera dienos sviesa smile.gif ir foto tikrai mielos gaunasi,nereikia nei veidrodinio...

drinks_cheers.gif

QUOTE(c-girl @ 2011 02 11, 01:22)
Nu jau kaip dejai...taip teisingai

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 11 vasario 2011 - 00:45
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 20:42)
Na ir visos šios pozicijos gynėjos taip ir nepaaiškina kam joms šautuvo dydžio fotikai brangūs fotikai? Gi taip super galima vargti ir išvargti po poros metų puikią foto su muiline bigsmile.gif

Galima mirksiukas.gif bet su grera fototechnika galima gauti dar geresnę kokybę ax.gif niekas gi čia nesako, kad muilinės prilygsta veidrodžiams...tikrai neprilygsta...ir vestuvių nenorėčiau fotografuoti su muiline...bet čia kalba eina ne apie vestuves, o apie fotokonkursą...čia nereikia super kokybės, foto nebus spausdinama dideliu formatu...čia užtenka tiesiog tvarkingos foto...estetiškos, su mintim...įdomios ne tik sau, bet ir žiūrovams...ir muilinių išgaunamos kokybės čia tikrai užtenka...pritariu jums, kad vakare su muiline fotografuotos nuotraukos prastos...bet kas liepia fotografuoti patamsyje...juk konkursui skiriama po kelias savaites, per tą laiką galima rasti progą nufotografuoti norimą kadrą dienos šviesoje, jei nerandat tinkamos foto archyvuose...kažkaip man panašu, kad kažkam svarbu tik pasiginčyti vien tam, kad pasiginčytų...ir padejuoti tik tam, kad pasidarytų ramiau ir nereiktų pačiam pasistengti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 11 vasario 2011 - 01:31
Jau padaugejo grazesniu ir noemalesniu nuotraukyciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 10, 21:13)

user posted image

Man ne meškutis užgožia, o tas pintas krėslas kairėje, ar kas ten toks g.gif Reikėjo jį patraukti prieš fotografuojant ax.gif
Atsakyti