Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Soy @ 2011 02 08, 10:02)
Tai va...
As suprantu, kad mamai nuosavas issimozojes vaikas nera nemalonus vaizdas, bet svetimiems..Kai kuriu nuotrauku net pasididint nesinori

O kas man rūpi kaip svetimiem g.gif irnesakyk.gif
Papildyta:
Smagus kadras
user posted image
Atsakyti
bent jau kol kas nėra už ką balsuoti schmoll.gif tuoj bus sakančių,įdėkit savo..nedėsiu,vien dėl to kad pasilieka teisę naudoti foto kur jiems reikės schmoll.gif schmoll.gif kad ir kokių gerų ir gražių kadrų turiu,neviešinu savo šeimos schmoll.gif

iš tos sveikos mitybos matau ir dar vieną dalyką,kuris man labai nepatinka-nepagarba maistui schmoll.gif mažas nemažas,bet duonos kepalo šitaip darkyti negalima schmoll.gif savas vaikas ir pelėdai gražiausias,bet tikrai nėra malonu žiūrėti į išsiterliojusius vaikus-čia gi konkursas doh.gif nejaugi dėti foto tik tam kad pasirodyt doh.gif ne duok Dieve pasakys kas blogą žodį,gi negalima vaikų kritikuoti..tai vaikų ir nekritikuosiu-tėvai deda foto,tėvai ir teisinasi lotuliukas.gif maisto darkymui,terliojimuisi iki begalybės schmoll.gif schmoll.gif nėra gražu,nėra gerai ir nemanau,kad vaikui patiktų matyti savo tokią foto schmoll.gif
Atsakyti
Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai.
O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų. Arba ne prie tuščių, bet patupdyti tik pozuoti, dėl foto... schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 11:38)
iš tos sveikos mitybos matau ir dar vieną dalyką,kuris man labai nepatinka-nepagarba maistui schmoll.gif  mažas nemažas,bet duonos kepalo šitaip darkyti negalima schmoll.gif 

Taigi duonytę valgo, o ne kaži ką su ja daro.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:52)
Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai.
O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų. Arba ne prie tuščių, bet patupdyti tik pozuoti, dėl foto...  schmoll.gif

man mieliau žiūrėti į pritemptą foto ale valgau,nei vaiką išsimozojusį net plaukus schmoll.gif nejaugi tikrai gražu? doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:53)
Taigi duonytę valgo, o ne kaži ką su ja daro.

nemanau,kad taip valgote namie duoną schmoll.gif ar taip yra valgoma duona,nežinau nebėr pagarbos duonai visiškai doh.gif mano akimis,čia yra duonos darkymas,o be valgymas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 11:55)
man mieliau žiūrėti į pritemptą foto ale valgau,nei vaiką išsimozojusį net plaukus schmoll.gif  nejaugi tikrai gražu? doh.gif  g.gif
Papildyta:
nemanau,kad taip valgote namie duoną schmoll.gif  ar taip yra valgoma duona,nežinau nebėr pagarbos duonai visiškai doh.gif  mano akimis,čia yra duonos darkymas,o be valgymas schmoll.gif

Natūralu. Kas fotkina kakojančius vaikus (t.y. ant puodo sėdinčius), kas valgančius....

Nuoširdžiai nematau čia nieko blogo. Vaikas kanda duoną. Ne gnaibo,ne drąsko,nebando jos sukišt į kokį žaislą, rankos ne purvais aplipusios ar pan.
Atsakyti
aš nesakau,kad vaikas kažką blogai daro,tėvai daro blogai,kad leidžia taip valgyti doh.gif jei pas mane svečiuodamasis kas taip kąstų duoną,tikrai atskaityčiau moralą schmoll.gif todėl nuo mažų dienų savo vaiką mokome gerbti maistą,valgyti gražiai,tiek kiek suvalgai..atsiprašau,bet nenorėčiau valgyti po to nukramtyto kepalo schmoll.gif tiesiog mano požiūris toks į maistą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 12:07)
aš nesakau,kad vaikas kažką blogai daro,tėvai daro blogai,kad leidžia taip valgyti doh.gif  jei pas mane svečiuodamasis kas taip kąstų duoną,tikrai atskaityčiau moralą schmoll.gif  todėl nuo mažų dienų savo vaiką mokome gerbti maistą,valgyti gražiai,tiek kiek suvalgai..atsiprašau,bet nenorėčiau valgyti po to nukramtyto kepalo schmoll.gif  tiesiog mano požiūris toks į maistą 4u.gif

Gerai,kad dažnai bežinai kuom tave vaišina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:17)
O kas man rūpi kaip svetimiem  g.gif  irnesakyk.gif

Nerupi tai valio, o svetimi pasakyt ka galvoja gali siaip ar taip.

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:53)
[i]Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai.
O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų.

Jau geriau supozuotos tada, nes i issterliojusius ziuret nei malonu, nei grazu, nei estetiska.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 02 08, 12:18)
Nerupi tai valio, o svetimi pasakyt ka galvoja gali siaip ar taip.
Jau geriau supozuotos tada, nes i issterliojusius ziuret nei malonu, nei grazu, nei estetiska.

Ar žiūrėti galite rinktis thumbup.gif

Prašom, vaikas švarus, o paprika...?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 12:17)
Gerai,kad dažnai bežinai kuom tave vaišina  4u.gif

gerai,kad mano aplinkoj žmonės galvoja kaip ir aš lotuliukas.gif
Papildyta:
o kas paprikai? bigsmile.gif maniškis suvalgo nedidukę papriką visą bigsmile.gif nu o va kepalą,kad visą suvalgytų tikrai netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Šita visai nieko tokia...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 08, 13:02)
Šita visai nieko tokia...

aha, pagaliau kažkas tikrai su mintim, spalvota, miela thumbup.gif
Atsakyti