Ale moterOs visai pabludot į lankas nugrybavot , apie technika jos ginčijasi , nors dauguma senbuvių tai turėtumėt žinot kad šitam forume kompromisų nebūna ..tušti plepalai apie nieką , vis tiek vienos tiesios nebus
dėl foto , tai verkia vienos, vajei tai jei aš neturiu gero fotiko tai ką nedalyvausiu?
šiaip tai sakyčiau taip. juk jei nemoki dainuoti neėsi į dainų dainelės konkursą , aišku gali dalyvauti, dėl "skaičiaus" visi, arba dėl " aš dalyvauju va irgi KONKURSE" , bet prikiša su va raudonom akim , su atrodo apsivėmusiais vaikais ir dar nepatenkintos komentaru , kai kurios šalina ale supykusios , na ir teisingai darot. gražių nuotraukų niekas "nesuvarinėja" o jei daugiau nei vienas žmogus tikrąją žodžio prasmė šlykštisi jūsų foto tai gal ne be pagrindo? gal ir laikykit ją sau atminimui .. vnž čia taip pat tušti žodžiai ..bet ne visi supranta kuo skyriais konkursas nuo šeimos albumo nuo kurio aikčioja tik į svečius užsukusios močiutes
nu va pvz sau sąžiningai atsakykit tos kieno čia foto , jus ko tikitės? laimėti? rimtai?
( atrodo šitoj juk vaikui taaaaaip bloga kad ji siaubingai pykina ir tuoj sąmonė praras)
( iš serijos " pusryčiams suvalgiau katiną" )
( ????) na ir ttt
nekalbu apie vaikus , apie vaikus blogo žodžio niekada nepaskysiu ,kalbu tik apie foto estetiką , į klausymą tai ką tada?.. nedalyvauti jei neturi gražių foto? atsakymas : taip geriau visai nedalyvauti, nei šlykštinti ir
britkinti žmonės .Ir svarbiausiai nepamiršti juk Jūsų neestetiškai atrodantis vaikas , gali mielas atrodyti tik Jums ..
ir dar jei tik " valgymo" konkursas reiškia varau su ta pačia foto ,per visus konkursus
mažu netyčia katram vaiko raudonos akys bus palaikytos kažko ypatingu ir išskirtinių, ir bus įvertintos I vieta
mano akim žiūrint ne visada laimi "kokybe" ir tai buvo ne viena karta įrodyta , tai kad nebūtina dėl to seilių leisti.
ačiū už dėmesį visiems po bučkį
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень