Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 10, 18:13)
drinks_cheers.gif  ir už taiką pasaulyje  bigsmile.gif

Nu va - apsispakajinom - einam grožėtis tomis foto, kuri kiekvienai gražiausia... Jei kiekviena po sau patikusią foto geru žodžiu paminėtume - kiek šypsenų išsyk atsirastų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 10, 16:03)
Tik pagirtina, jei žmogus sau atrodo ypatingas, sugeba pozityviai mąstyt, sugeba nepaisyt kažkokių visuomenės nustatytų šablonų, kurie įspraudžia į tam tikrus rėmus. Ar geriau būtų, jei ta moteriškė būtų depresuota, užsidariusi savyje arba dar geriau - iš neapykantos sau ir kitiem engtų aplinkinius, tyčiotųsi iš jų??? Aš irgi sutinku, kad turi būti laikas ir vieta, turi atsirinkti, ką kitiems parodyti. Bet geriau jau optimistiškas kraštutinumas nei juodas, depresuotas.
Labai žemas lygis tyčiotis iš kitų ir pateikinėt tokius pavyzdžius  cool.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Pagirtinas, bet reik skirt, kur vieta tokiam pasirodymui (pvz. artimų žmonių rate), o kur ne. Jei kas ir tyčiojasi iš tokių žmonių, tai pirmiausiai jie patys. Manau, jei ir gali depresija atsirast, tai tik po tokio pasirodymo... Šios dvi ryškiai nesuprato, kodėl liko neįvertintos, tai, manau, depresija negresia biggrin.gif
http://www.youtube.c...;feature=fvwrel

Tyčiojasi mamos iš savo atžalų dėdamos tokias jų nuotraukas į viešą erdvę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 10 vasario 2011 - 16:25
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 10, 15:33)

necitavau tokios paklodės smile.gif
O aš nieko ir neneigiu, tik faktą, kad geram fotografui tipo tinka net muilinė. Galbūt iš dalies tam tikroje situacijoje kur galima prikomponuoti ir pan., bet jau tik ne visiems atvejams cool.gif Labai paprastas pavyzdukas būtų, kad ir mėnulis. Nupyškinkite jūs man jį su visiška pigena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 10, 15:54)
Tai, kad tau nepasisekė ir nusipirkai skaitmeninį šudelioką, kuris apart gražios korpuso spalvos daugiau nieko vertas nebuvo - tavo pačios klaida.

Aha, gi CANON doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 10, 15:54)
labai gerų rezultatų gaut ir net vestuves nufotografuot smile.gif

Galima, galima, svajoti irgi galima biggrin.gif Parodyk tu man supermamkas lakstančias per vestuves su tokiom pigenom ir kurių klientai labai patenkinti ir po to moka joms didelius pinigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 10, 16:01)
Aš kažkada jau rašiau panašų postą. kad jei nesugebi priimti kritikos nedėk savo foto visai. Jei dedi ją viešai tai būk malonus ir susitaikyk, kad vieniem patiks, kitiems ne.

Bet kritika yra viena, o pašaipa visai kas kitas. O šį kartą tokių mano akiai jau buvo.
Kiek  kritikuoti galima spręsti kiekviena pagal save. Iki tokio lygio, kiek pačias pradėtų tokie žodžiai "kandžioti".

drinks_cheers.gif ..bet ... Žinote, kiekvienas kritiką taipogi priima per savo asmeninę suvokimo prizmę: ir jei vienam posakis, kad "vaikas valgo nuo grindų" nesukels jokių emocijų ar tik juoką, o kitam kaip parodė šios temos praktika - tai įvaro kone "infarktą".

QUOTE(success @ 2011 02 10, 16:04)
Kiekvienas deda foto pagal savo suvokimo laipsnį ir kiekvienas komentuoja pagal tai, ką mato ir kaip suvokią tai, ką mato. Tam ir skirta ši tema ax.gif

biggrin.gif iš dalies, iš dalies...iš kitos dalies ji skirta lietuviškai "apsiloti" tarpusavyje, o kol nėra kraujo (t.y. niekas nekanda) - galima ir padiskutuoti kiek kurios fotikas kainavo, nes tai labiau įdomu nei dėmesio nevertų foto aptarimas nail.gif

Atsakyti
Dar ir dar kartą peržiurėjau visas foto... Man gražiausia kol kas - su vaiku, valgančiu pomidorą - kažkaip mielai žiūrisi. Jei šiandien balsuočiau - balsus gautų ir vaikas po obelim, bei mergaitė ir arbūzas... Kaip bediskutuotumėm, juk išsirenkam tas, kurios akį džiugina thumbup.gif
Atsakyti
O šiaip, tai galime kiekviena laiko turėdama peržiūrėti tas gražiąsias foto, kurios čia papuolė vis į trejetuką ir bus aišku kokiom pigenom SM fotografuoja ir atsidūria pirmose vietose biggrin.gif Ir bus ginčai išspręsti, nes technika - valdo bigsmile.gif
Aišku, buvo porą konkursų, kad beryšienės laimėjo, bet imti juk reikia dauguma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2011 02 10, 16:45)
Dar ir dar kartą peržiurėjau visas foto... Man gražiausia kol kas - su vaiku, valgančiu pomidorą - kažkaip mielai žiūrisi. Jei šiandien balsuočiau - balsus gautų ir vaikas po obelim, bei mergaitė ir arbūzas... Kaip bediskutuotumėm, juk išsirenkam tas, kurios akį džiugina  thumbup.gif

smile.gif o man TIK vaikas tarp pomidorų - kitos dvi ne mano skonio ax.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 16:47)
O šiaip, tai galime kiekviena laiko turėdama peržiūrėti tas gražiąsias foto, kurios čia papuolė vis į trejetuką ir bus aišku kokiom pigenom SM fotografuoja ir atsidūria pirmose vietose biggrin.gif Ir bus ginčai išspręsti, nes technika - valdo bigsmile.gif
Aišku, buvo porą konkursų, kad beryšienės laimėjo, bet imti juk reikia dauguma mirksiukas.gif

biggrin.gif štai jūs ir vėl į tą pačią "balą" brendat...Va taip dėsningai palaipsniui ir susiformuoja nuomonė, dėl ko visa ši diskusija užvirė cool.gif (beryšienės tai čia kas - papigiaisku fotiku padarytos nuotraukos g.gif , tai jos dėl fotiko pigumo vertos tokio užvadinimo jūsų nuomone g.gif )
Man visiškai nesvarbu kiek brangiu fotoaparatu daryta foto laimėjo, jei ji to buvo verta - atitiko temą, buvo tvarkinga ir graži pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 10, 16:54)
biggrin.gif štai jūs ir vėl į tą pačią "balą" brendat...Va taip dėsningai palaipsniui ir susiformuoja nuomonė, dėl ko visa ši diskusija užvirė  cool.gif (beryšienės tai čia kas - papigiaisku fotiku padarytos nuotraukos  g.gif , tai jos dėl fotiko pigumo vertos tokio užvadinimo jūsų  nuomone g.gif )
Man visiškai nesvarbu kiek brangiu fotoaparatu daryta foto laimėjo, jei ji to buvo verta - atitiko temą, buvo tvarkinga ir graži pažiūrėti.

Nu tai kas dabar kaltas, kad niekas nepailiustruoja su vestuvių foto, bet SM-fotografių, iš plataus neto man nereik cool.gif Nes diskutuojame čia, su LT supermamkom mirksiukas.gif Kam jos visos turi Nikonus, Canonus? Neturi kur pinigų dėt? unsure.gif g.gif
Beryšienė, kur kaip objektyviai bežiūrėtum, foto neverta pirmos vietos dėl idėjosi r kokybės... tai ir nebesvarbu koks fotikas visai... smile.gif Kažkaip slapta gal subalsuota, per skype visokie draugeliai gal sužinojo, kad dalyvauja ar ką... O SM kartu nebendrauja tarkim...
Atsakyti
Graziai paziureti nuotrauku yra daug. Na nekalbu apie tuos isibuizojusius vaikus. Bet visos cia pasisakiusios savo nuomone kurios nuotraukos joms patinka, beveik visos nuotraukos darytos su veidrodiniais fotikais. Tiek tas berniukas po obelimi, tiek mergaite su arbuzu, ar tas berniukas su paprika. Tad ir kiek cia visos besigincytumem tiesa yra viena, kad akiai graziau ir visiems labiau patinka vis viena tos gersnes nuotraukos. Ar gera kadra padarytum su muilinycia ar su veidrodiniu, nuotrauka vis viena bus geresne ir grazesne veidrodinio fotiko ir visos balsuos uz ta nuotrauka, nes ji akiai grazesne, ryskesne, vaikas kaip is paveiksliuko. Su muilinycia niekada graziai nenufotigrafuosi zmogaus veido.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 17:01)
1. Nu tai kas dabar kaltas, kad niekas nepailiustruoja su vestuvių foto, bet SM-fotografių, iš plataus neto man nereik cool.gif Nes diskutuojame čia, su LT supermamkom mirksiukas.gif
2. Kam jos visos turi Nikonus, Canonus? Neturi kur pinigų dėt? unsure.gif  g.gif
3. Beryšienė, kur kaip objektyviai bežiūrėtum, foto neverta pirmos vietos dėl idėjosi r kokybės... tai ir nebesvarbu koks fotikas visai... smile.gif
4. Kažkaip slapta gal subalsuota, per skype visokie draugeliai gal sužinojo, kad dalyvauja ar ką... O SM kartu nebendrauja tarkim...

1. Jei pradėsim ČIA demonstruoti - Rustė greit padarys tvarką. Ne tam skirta ši tema.
2. Ir vėl tas pats, negi jums niekas daugiau neįdomu apart kas kur deda savo pinigus. Jums skaudu, pavydu ar kas darosi, kad negalit atsitraukti nuo šio punkto unsure.gif Ar tiesiog čia jūsų laisvalaikio leidimo būdas, skaičiuoti kitų finansus biggrin.gif
3. Taip, kartais ir nevertos jūsų akims foto laimi, nes galbūt kitiems jos atrodė to vertos.
4. Šita praktika buvo/yra/bus ir ne tik fotokonkursuose. Su tuo atkakliai kovoja moderatorės. Tačiau "asmuo nekaltas, kol neįrodyta jo kaltė" - tad jei turite konkrečių pvz, pateikite tiesiog juos moderatorei ir prisidėsit kad "korupcija" mažėtų.

QUOTE(omsone @ 2011 02 10, 17:03)
Tad ir kiek cia visos besigincytumem tiesa yra viena, kad akiai graziau ir visiems labiau patinka vis viena tos gersnes nuotraukos.

wacko.gif "yra tik viena tiesa - ir tai jūsų tiesa" - bet nereikia jos taikyti visiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 10 vasario 2011 - 17:15
[quote=~Artemidė ~,2011 02 10, 16:33]

Paneikit mano šiuos komentarus:

Komentarai gana tikslus. Bet del tu bedvasiu graziuju nuotrauku visos aikcioja. O apie kitas net nesnekama. Na pakomentuokit man pavyzdziui nuotrauka " Princese ant zirnio". Vaikas neisiterliojes, fonas mano manymu neblogas, bet fotikas niekam tikes, tik paziurekit i vaiko veida, visas dememis tokiomis. O pavyzdziui veidrodiniu fotiku fotkinta buna, manau skirtumas butu akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 10, 17:13)
2.  Ir vėl tas pats, negi jums niekas daugiau neįdomu apart kas kur deda savo pinigus. Jums skaudu, pavydu ar kas darosi, kad negalit atsitraukti nuo šio punkto  unsure.gif Ar tiesiog čia jūsų laisvalaikio leidimo būdas, skaičiuoti kitų finansus biggrin.gif

O tai kaip čia neskaičiuosi, kai tokie stebuklai dedasi unsure.gif Teigiama, kad itin geros foto ir su pigenom - o praktiškai visos bėgioja su brangenom biggrin.gif Aš nemėgstu paradoksų ir tiek biggrin.gif O kitų finansiniai reikalai man nerūpi, tik patys faktų nesutapimai smile.gif
Atsakyti