Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(VaiVi @ 2011 02 10, 14:08)
Turbūt ir jūs nesupratote mano minties unsure.gif Jei dviem panašiai fotografuoti įgudusioms mamytėms duotumėte skirtingas technines galimybes turinčius fotoaparatus, kurios iš jų nuotraukos būtų ne įdomesnės, o kokybiškesnės (ryškesnių spalvų, aiškesnės)? Gal aš geriau jau patylėsiu, nes vis tiek nesuprasiu kaip galima sakyti, kad kokybiškesnė technika neturi įtakos nuotraukos kokybei (ne idėjai) unsure.gif

Nekreipk dėmesio, čia fotografų triukas dėl konkurencijos biggrin.gif Mol nepirkit jūs gerų, nes jums vistiek š.... gausis, o mus samdykit mirksiukas.gif
Aišku, čia nieko blogo, visiems reiktų savo specialybę saugoti ir girti, gerbti, laikyti lygį ir t.t., bet tuomet tokiose diskusijose, kur akivaizdžiai durninamas oponentas geriau nedalyvauti ir tylėti cool.gif Nes po to vistiek atsiras tie, kas paaiškins kaip ir kas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 10, 14:10)
Tai kad kalba ne apie kokybę, o nuotraukos "gražumą" ėjo. Jei jūs nuotraukos grožį suvedat į techninę kokybę, tai... Kaip ir nebėra apie ką diskutuot smile.gif

Kalba buvo labai plati, su visais niuansais, tik keli žmonės suko ją taip, kaip norėjo, kaip jiems patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 10, 14:17)
O aš kaip tik supratau, kad apie kokybę ėjo.

Čia turbūt ne man skirtas komentaras, nes būtent foto kokybės aš niekada nekomentuoju g.gif Bet jei vis tik man, tai pasakysiu jog mane labiau žeidžia ne foto kokybės stygius, o skurdus estetinis vaizdas (su fone besipuikuojančiomis šiukšlių dėžėmis, rakandų pilnais 'maximos' maišais ir neplautų lėkščių stirtomis), nes kaip nekaip čia yra KONKURSAS, o ne vaikučio albumėlis, skirtas vien tik šeimos rateliui doh.gif

Iš esmės diskusija nukrypavo visai ne ta linkme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 10, 14:12)
Pastarieji puslapiai aplamai ne į temą - kam komentuoti konkursui pateiktas foto, jei galima galima apie fotoaparatus pakalbėti - ypač apie jų kainas  cool.gif , nes be kainos nebus nieko. O taip - taigi abydna kaip tikram lietuviui kai kaimynas/ė gali sau leisti geresnį fotiką nusipirkti - todėl davai, imam ir sudirbam tokius, kad jie neturi nei idėjų, nei sugebėjimo - jų fotikas gi už tūkstančius pirktas, pats iš dėklo išlipęs foto stebuklingas daro lotuliukas.gif  doh.gif

Galima pamanyti, kad čia konkursus laimi TIK profesionalių fotografų darytos su 50 000lt kainuojančia įranga foto  rolleyes.gif

Skaitykite dar kartą, nes viską ne taip supratote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 14:54)
Nekreipk dėmesio, čia fotografų triukas dėl konkurencijos biggrin.gif Mol nepirkit jūs gerų, nes jums vistiek š.... gausis, o mus samdykit mirksiukas.gif

Atsiprašau, bet čia jau, sakyčiau, smėlio dėžės lygmuo doh.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 14:55)
Skaitykite dar kartą, nes viską ne taip supratote biggrin.gif

Jau nebesistebiu. Vici, Jums irgi derėtų kai kur dar kartelį perskaityti, nes matėte visai priešingai nei buvo parašyta.

Beje, šiandien čia tvyro stiprokas pavydo kvapelis doh.gif Visai neskanu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 10, 15:06)
Atsiprašau, bet čia jau, sakyčiau, smėlio dėžės lygmuo  doh.gif 
Jau nebesistebiu. Vici, Jums irgi derėtų kai kur dar kartelį perskaityti, nes matėte visai priešingai nei buvo parašyta.

Beje, šiandien čia tvyro stiprokas pavydo kvapelis doh.gif Visai neskanu  schmoll.gif

Ne ne, aš jau pakankamai priaiškinau ir prikalbėjau šiandien ir visas kalbas pavyzdžiais pagrindžiau, ne taip kaip kai kurie... Ir dėl pavydo net paaiškinau - pati sąmoningai veidrodinio nenorėjau, nors brukamas buvo per visus galus, už tą kainą paimiau ne veidrodinį ir nė karto nepasigailėjau. Taigi atvirkščiai - čia kažkoks darželio lygis ir pavydo prikišinėjimas yra iš kitos pusės, ne iš mano cool.gif

O viską galima buvo pasakyti vienu sakiniu: gerai nuotraukai reikia žmogaus, kuris nori geros nuotraukos, kuris mokosi iš klaidų, iš kitų žmonių (bet nebūtinai aišku tik tuo gyvena) ir reikia neblogos technikos cool.gif

O čia buvo bandyta parodyti, kad technikos nereik, tik dar nei viena iš čia šnekančių tai nefotkina vestuvių muiline cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 10, 14:01)
Ir man vaikai su kelnėm, sijonais labiau patinka blush2.gif [/i]

Na vaikas kaip ir su kelnėm, ne nuogas unsure.gif Na, tiesa, tiksliau būtų - su pėkelnėm biggrin.gif Bet tai kam dar kelnės, jei namie 20 ir daugiau šilumos. Tai va apie tai ir kalbama, kad buitinės, neišdailintos nuotraukos dažnai nesulaukia tokio dėmesio...
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 10, 15:13)
Na vaikas kaip ir su kelnėm, ne nuogas  unsure.gif Na, tiesa, tiksliau būtų - su pėkelnėm  biggrin.gif Bet tai kam dar kelnės, jei namie 20 ir daugiau šilumos. Tai va apie tai ir kalbama, kad buitinės, neišdailintos nuotraukos dažnai nesulaukia tokio dėmesio...

o man atrodo,kad buitinę gali rodyti bendraamžiuose,albume šeimos laikyti,o ne konkurse dalyvauti ir dar pykti kodėl nevertina niekas jos doh.gif neturi konkurso vertos foto ir nedalyvauk iš viso doh.gif liks daug nuskriaustų?na liks ir ką,nebus visad visi laimingi ir patenkinti doh.gif bet tikrai nėr malonu žiūrėti į netvarkingas buitines nuotraukas schmoll.gif žymiai nemaloniau nei kokybės klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 10, 14:41)
Ką reiškia "apniauktos"? g.gif

Aš čia taip pavadinau tas, kuriose vaikučiai ryškūs, o fonas išplaukęs blush2.gif Jei sekat temą, tai turėjot pastebėti mano vieną ilgą žinutę, kur visas patinkančias sudėjau ax.gif Pažiūrėjau ir pati nusistebėjau, kad labai jau visos panašaus stiliaus
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 10, 15:19)
o man atrodo,kad buitinę gali rodyti bendraamžiuose,albume šeimos laikyti,o ne konkurse dalyvauti ir dar pykti kodėl nevertina niekas jos doh.gif  neturi konkurso vertos foto ir nedalyvauk iš viso doh.gif  liks daug nuskriaustų?na liks ir ką,nebus visad visi laimingi ir patenkinti doh.gif  bet tikrai nėr malonu žiūrėti į netvarkingas buitines nuotraukas schmoll.gif  žymiai nemaloniau nei kokybės klausimas 4u.gif

Jums atrodo, kad vaikas, aprengtas švariom, tvarkingom pėdkelnėm ir megztuku ar maikute nevertas konkurso? Konkurse gali dalyvauti tik šventinės, išpuoštų vaikų foto?
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 10, 15:13)
Na vaikas kaip ir su kelnėm, ne nuogas  unsure.gif Na, tiesa, tiksliau būtų - su pėkelnėm  biggrin.gif Bet tai kam dar kelnės, jei namie 20 ir daugiau šilumos. Tai va apie tai ir kalbama, kad buitinės, neišdailintos nuotraukos dažnai nesulaukia tokio dėmesio...

Galima tad kelnes ir kojines. Mergytei sijonėlį.
Argi pačios vien su pėdkelnėm vaikštom, o ką jau apie vyrukus ir kalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 10, 15:22)
Jums atrodo, kad vaikas, aprengtas švariom, tvarkingom pėdkelnėm ir megztuku ar maikute nevertas konkurso? Konkurse gali dalyvauti tik šventinės, išpuoštų vaikų foto?

tikrai perskaitėt ką parašiau?aš atsakiau į jūsų pasakymą,kad buitinės lieka neįvertintos..ne dėl pėdkelnių ar svarovskiais puoštų suknelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 10, 15:24)
Galima tad kelnes  ir kojines. Mergytei sijonėlį.
Argi pačios vien su pėdkelnėm vaikštom, o ką jau apie vyrukus ir kalbėti.

Aš namie, pvz., su treningais vaikštau, bet be pėdkelnių apačioje. O vaikui, kuris daug juda, manau pėdkelnės patogiau ax.gif
Atsakyti