Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(VaiVi @ 2011 02 10, 13:46)
Na jau neperlenkit mirksiukas.gif

Tai kad lygtais niekur ir neperlenkiau. Jūs nesupratote mano minties smile.gif
Aš tik norėjau pritarti minčiai, kad "geriau fotografuoti, šviesą pagauti ir pan." reikia ne tik suspėti, bet ir MOKĖTI ir teisios bus tos, kurios sakys, kad kažkas tai daryti moka geriau, bet jos nebus teisios jeigu dėl savo nemokėjimo kaltins kitus drinks_cheers.gif

Vici, manrods, Jumi irgi nesupratot mano minties. Ne tą turėjau omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2011 02 10, 13:59)
Pritariu toms, kurios sako apie aplinką... pvz. ši foto man būtų superinė, jei nesimatytų plastikinių maišelių, jei apskritai būtų kiek mažiau detalių... bet čia tik mano - visiškos neprofesionalės nuomonė, prisipažįstu atvirai - ničnieko nenusimanau apie fotografijų meną, nebent tik galiu pasakyti, kuri man graži foto, o kuri - nea  bigsmile.gif

http://www.supermama...p...&phid=22013

O man šita foto labiau patiktų,jei nebūtų laidų.

Ir man vaikai su kelnėm, sijonais labiau patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 10, 14:00)
Vici, manrods, Jumi irgi nesupratot mano minties. Ne tą turėjau omeny  smile.gif

bet kalba buvo kaip aš supratau apie tą pačią vietą/vaikus/apšvietimą, bet skirtingus fotikus ir jų galimybes ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 14:02)
bet kalba buvo kaip aš supratau apie tą pačią vietą/vaikus/apšvietimą, bet skirtingus fotikus ir jų galimybes ax.gif  g.gif

Oj nu duok tu tokius pačius penkioms į rankas ir vis tiek to paties objekto kiekvienos nuotraukos bus kitokios. Patikrinta praktikoje.
Atsakyti
Gaila, kad sitam konkurse pasiliekama teise poto publikuot feisbukuose, rimi ir tt. Nesinori vien del to nuotraukos det...
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 10, 14:00)
Tai kad lygtais niekur ir neperlenkiau. Jūs nesupratote mano minties  smile.gif

Turbūt ir jūs nesupratote mano minties unsure.gif Jei dviem panašiai fotografuoti įgudusioms mamytėms duotumėte skirtingas technines galimybes turinčius fotoaparatus, kurios iš jų nuotraukos būtų ne įdomesnės, o kokybiškesnės (ryškesnių spalvų, aiškesnės)? Gal aš geriau jau patylėsiu, nes vis tiek nesuprasiu kaip galima sakyti, kad kokybiškesnė technika neturi įtakos nuotraukos kokybei (ne idėjai) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 10, 14:08)
Turbūt ir jūs nesupratote mano minties unsure.gif Jei dviem panašiai fotografuoti įgudusioms mamytėms duotumėte skirtingas technines galimybes turinčius fotoaparatus, kurios iš jų nuotraukos būtų ne įdomesnės, o kokybiškesnės (ryškesnių spalvų, aiškesnės)? Gal aš geriau jau patylėsiu, nes vis tiek nesuprasiu kaip galima sakyti, kad kokybiškesnė technika neturi įtakos nuotraukos kokybei (ne idėjai) unsure.gif

Tai kad kalba ne apie kokybę, o nuotraukos "gražumą" ėjo. Jei jūs nuotraukos grožį suvedat į techninę kokybę, tai... Kaip ir nebėra apie ką diskutuot smile.gif
Atsakyti
Pastarieji puslapiai aplamai ne į temą - kam komentuoti konkursui pateiktas foto, jei galima galima apie fotoaparatus pakalbėti - ypač apie jų kainas cool.gif , nes be kainos nebus nieko. O taip - taigi abydna kaip tikram lietuviui kai kaimynas/ė gali sau leisti geresnį fotiką nusipirkti - todėl davai, imam ir sudirbam tokius, kad jie neturi nei idėjų, nei sugebėjimo - jų fotikas gi už tūkstančius pirktas, pats iš dėklo išlipęs foto stebuklingas daro lotuliukas.gif doh.gif

Galima pamanyti, kad čia konkursus laimi TIK profesionalių fotografų darytos su 50 000lt kainuojančia įranga foto rolleyes.gif

Jei man foto miela - aš nesigilinu į visokius atšvaitus ar susiliejimus ar dar kažką (sorry, ne fotografė esu - nežinau kaip techniškai tokie dalykai vadinami). Foto arba graži, traukianti akį - arba ne. Konkursas - tai tokia terpė, kur renkami gražiausi, labiausiai akį traukiantys kadrai. Tai ko po velnių dėti beleką ir verkti, kad "neturėjau pinigų geresniam fotikui, t.y. tik dėl to foto mano prastesnė nei kitų" doh.gif Toks jausmas kad jei nesudalyvaus su ta ne itin gražia foto konkurse - pasaulis apsivers. O jei dalyvaus ir kas nors sukritikuos - gerkles perkas doh.gif tipo "kaip čia kažkas išdrįso (ne) sugebėjimą fotografuoti pakritikuoti" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 10, 14:01)
[i]O man šita foto labiau patiktų,jei nebūtų laidų.

Ir man, nes dabar laidų ir rozečių žymiai daugiau nei daržovių, kurios yra pavadinimo dalis doh.gif Bet mergytė toooookia simpatiška wub.gif , kad net nesinorėjo užvedinėti diskusijos dėl tos foto ax.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 14:02)
bet kalba buvo kaip aš supratau apie tą pačią vietą/vaikus/apšvietimą, bet skirtingus fotikus ir jų galimybes ax.gif  g.gif

Aš paaiškinau ankstesnėje žinutėje, ką turėjau omenyje, giliau tikrai nekapsčiau mirksiukas.gif

QUOTE(VaiVi @ 2011 02 10, 14:08)

Aš supratau Jūsų mintį ir tikrai nei kiek neprieštarauju tam, ką parašėte. Aš tik mažulytį fragmentą ten buvau pakomentavusi, nereikėjo visko paimti bendrai ir vėl leistis į vojažus apie įvairias technikos galimybes bei žmonių sugebėjimus.
Tiesiog nesusikalbėjome biškutį, bet tai juk žmogiška irnesakyk.gif
Atsakyti
O aš kaip tik supratau, kad apie kokybę ėjo. O ką spalvų ryškumas grožio nuotraukai neprideda? unsure.gif Dar nepastebėjau, kad labai čia būtų giriamos "murzinų spalvų" nuotraukos, net jei mintis ir nebloga jose, ir ten visokių neestetiškų priedų nėra, vis tiek dažnesni komentarai, kad kokybės trūksta ar ryškumo.

Aš ir pati kaip gražias išrinkau daugiausiai ryškias ir visaip "apniauktas" nuotraukas. Ką padarysi, kad man tokios gražesnės pasirodė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 10 vasario 2011 - 14:22
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 10, 14:17)
O aš kaip tik supratau, kad apie kokybę ėjo. O ką spalvų ryškumas grožio nuotraukai neprideda? unsure.gif Dar nepastebėjau, kad labai čia būtų giriamos "murzinų spalvų" nuotraukos, net jei mintis ir nebloga jose, ir ten visokių neestetiškų priedų nėra, vis tiek dažnesni komentarai, kad kokybės trūksta ar ryškumo.

Aš ir pati kaip gražias išrinkau daugiausiai ryškias ir visaip "apniauktas" nuotraukas. Ką padarysi, kad man tokios gražesnės pasirodė ax.gif

Ką reiškia "apniauktos"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 10, 10:07)
O daiktus galima patraukt reikalui esant, o ne maskuot išplaukusiu fonu...

Kol daiktus patrauksi, tai ir geras kadras dings biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 10:25)
Nes žinokit jau iki gyvo kaulo atsibodo tas akių dūmimas, kad nereikia geresnio fotiko cool.gif Su muiline tik išskirtinėm, muilinei priimtinom sąlygom išeina kažkas gero...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti