Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

Pažiūrėjau ką tik foto, dabar pačiame viršuje išsidėstęs visas prizinis trejetukas laugh.gif
Atsakyti
"Padedu mamytei gaminti koldūnus", ne koldūnus, o virtinius cool.gif

o ta kur su burokėliais wacko.gif galvojau, kad tik čia mažu variantu įkėlė, bet pasirodo nea... nu jei taip nori dalyvaut, negi negali padaryt kad ir dabar šviežiai ištepliotos, bet didesnės foto, supilna galva foto ir pan..
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 12:17)
O vaikyti, gi ši foto daryta su:
http://www.efoto.lt/...tas/pentax_k20d
Su tokiu aparačiuku galima daryti, daryti ir daryti, galima net pasaulinio lygio konkursus laimėti pasistengus cool.gif

Ir jus toki aparaciuka dar muiline vadinate? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 10, 11:45)
kalba pavydas ne technikai ,o idėjoms greičiau doh.gif

Oi neeee, idėjų čia niekas nepavydi, tik technikos, nes galvoja, kad ją turint, tai jau tų idėjų kiek pribirės į galvą bigsmile.gif
Požiūris, aišku, visiškai klaidingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2011 02 10, 11:56)
Ir jus toki aparaciuka dar muiline vadinate?  blink.gif

Aš tai tikrai ne, bet yra čia tokių vadinančių cool.gif Aš tik ironiškai juos cituoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 02 10, 12:23)
Ai nu. Duokit toms mamytems, kurios idejusios belen kokias nuotraukas su siukslem fone ir iki ausu issimozojusiais vaikais, veidrodini 'kruta' aparata ir rezultatas bus tas. Gal pati foto kokybe ir bus geresne, spalvos ryskesnes, vaizdas skaidrus. Bet kas is to.
Duota arba neduota. O gera technika tik pagalbininkas.

Tai cia apie tokias mamytes tai nekalbam. cia labiau kalbam apie tas kurios gali ir moka fotigrafuoti, tik technika neleidzia superiniu nuotrauku padaryti. schmoll.gif
Atsakyti
Tuščios kalbos visa tai... Čia panašiai, jei kas verktųsi, kad jai su paprasta adata niekada nesigaus tokia graži suknelė, kaip tai su gera siuvimo mašina, nes juk esmė priemonėse, ane?
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2011 02 10, 11:58)
Tai cia apie tokias mamytes tai nekalbam. cia labiau kalbam apie tas kurios gali ir moka fotigrafuoti,  tik technika neleidzia superiniu nuotrauku padaryti. schmoll.gif

Jei gali ir moka - su skarbonke superinių pridarys...
Atsakyti
Šiaip tai toks akibrokštas: kodėl tos, tokios pilnos idėjų ir neva iš š.do darančios grūdą nebefotograguoja su fotikais už 350 lt? Juk sutaupytų ir visiems įrodytų savo tiesą thumbup.gif Nuvarytų ir nufotkintų muilinuotas vestuves tarkim. Pažiūrėtume kaip joms užtektų idėjų ir technikos galimybių bigsmile.gif Pažiūrėtume kiek josm sumokėtų jaunavedžiai bigsmile.gif Nemanote, kad mano idėja verta milijono? cool.gif Tik belieka rasti tą super duper asmenį iš šios temos, kuris tai įgyvendintų cool.gif
Atsakyti
Bet koks ilgas konkursas.
Visas mėnuo jam.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 10, 12:06)
Bet koks ilgas konkursas.
Visas mėnuo jam.

Tai kaip gis, gi reikia laiko kol skarbonkę super duper fotiku paversi, po to pritrūks dienelės kitos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 10, 12:04)
Šiaip tai toks akibrokštas: kodėl tos, tokios pilnos idėjų ir neva iš š.do darančios grūdą nebefotograguoja su fotikais už 350 lt? Juk sutaupytų ir visiems įrodytų savo tiesą thumbup.gif Nuvarytų ir nufotkintų muilinuotas vestuves tarkim. Pažiūrėtume kaip joms užtektų idėjų ir technikos galimybių bigsmile.gif Pažiūrėtume kiek josm sumokėtų jaunavedžiai bigsmile.gif Nemanote, kad mano idėja verta milijono? cool.gif Tik belieka rasti tą super duper asmenį iš šios temos, kuris tai įgyvendintų cool.gif

Bet gi kalba eina ne apie pinigų užsidirbimą, o tiesiog gražias nuotraukas. Prieš penkerius metus fotografavau su juostine muiline, kuri nė šimto Lt nekainavo. Nebuvau tada labai išprususi fotografijoj, bet ir tai tuometinės mano foto smarkiai lenkia daugumą į šitą konkursą įkeltų.
Atsakyti