Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 10, 11:28)
[i]
Duokit. Pabandysim.

Zinoma zinoma, tuoj pat, gal saskaitele rastelsit, pervesciau. Dviems.
Atsakyti
Va, kažkas pasistengė dėl kai kurių čia komentuojančių
user posted image
user posted image thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 10 vasario 2011 - 11:40
QUOTE(Vilika @ 2011 02 10, 11:36)
aš ir nesakiau, kad ši foto daryta su muiline....bet sutikit, kad su muiline irgi galima gauti panašų rezultatą  mirksiukas.gif

nu kaip čia jums pasakius... čia vaikučio veidas dar nepakankamai išbaigtas ir geras, o su tikra pigena muiline jaučiu būtų iš viso kapiec, būtų toks kaip 'spalvotas tinkliukas'
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 10, 11:39)
Va, kažkas pasistengė dėl kai kurių čia komentuojančių
  thumbup.gif

Grazu ane? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 02 10, 11:41)
Grazu ane? cool.gif

Konkursas po truputį virsta į "Baisu ir dar baisiau". O gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 10, 11:42)
Konkursas po truputį virsta į "Baisu ir dar baisiau". O gaila...  verysad.gif

Ir dar į tikrų muilinių protestą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 10, 11:42)
Konkursas po truputį virsta į "Baisu ir dar baisiau". O gaila...  verysad.gif

Bent issirinkt uz ka balsuot nebus sunku biggrin.gif
Atsakyti
O taaaip,konkursai yra skirti tik turčiams bigsmile.gif bet yra net posakis toks,duok kiaulei perlus,bet kas iš to.. lotuliukas.gif kalba pavydas ne technikai ,o idėjoms greičiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 10, 10:55)
Skonio reikalas.
Išplaukęs fonas reikalingas pvz. nereikalingiem daiktam užmaskuot, kad į akis nekristų.

Bet kalba ne apie tai, o apie tai, kad visos gali padaryt gražias foto, tai prašau man pasakyti kaip su muiline padaryti, kad ryškus būtų tik norimas objektas, o ne fonas.

As taip pat pritariu, kad muiline niekaip nepadarysi geros ir tokios ryskios sufokusuotos nuotraukos. Ir pati zinau. Turejau rankose veidrodini fotika ir paprasta ir vienodaa vaizdas nufotigrafuotas mano paciomis rankomis labai skyresi. Tad manau reiskia ir foto technika.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 10, 11:45)
O taaaip,konkursai yra skirti tik turčiams bigsmile.gif  bet yra net posakis toks,duok kiaulei perlus,bet kas iš to.. lotuliukas.gif  kalba pavydas ne technikai ,o idėjoms greičiau doh.gif

Ne, kalba absurdas cool.gif Pagrįsiu:
Fotkindavau savo šunį taip pat tarkim ant žolės su muiline ir gaudavosi nenormalios spalvos, ypač objekto, t.y. šuns. Kailis plėmais ir t.t. Nusipirkau gerokai pagerintą muilinę - net nežiūrėjus į instrukciją, pirmą dieną nusinešiau ant žolės, šuo atgulė į žolę ir pirmą kartą kažką nustačiau, paspaudinėjau, pati dar gerai nežinau ką ir VUOLIA. Po šiai dienai turiu tą foto, nes išėjo super, žolė tokia natūrali, šuo toks natūralus... Ir jokios idėjos net nereik cool.gif O jei turi idėjų, tai iš viso super, gėriesi pats savomis foto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 02 10, 11:44)
Bent issirinkt uz ka balsuot nebus sunku biggrin.gif

Šiai akimirkai tikrai būtų visiškai nesunku, bet... dar yra laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 10, 11:58)
g.gif
Kaip suprantu, mano fotikas - "muiline" (Canon Powershot A620), tai su juo zaprasta ta "isplaukusi fona" padaryt  - nustatai pasukes ratuka ant veiduko (atseit portretine foto), ir vuolia g.gif

O taip fotografuojant iseina visas zmogaus kunas ryskus o visa kita kas yra fonas -blanku? Man kazkaip niekaip neiseina to padaryti kaip pasiziuri i kai kurias foto siame konkurse. g.gif Manau kad fotikas daug ka lemia.
Atsakyti