Nu tai kad parasyta: 'Dalyvaukite sveikos mitybos projekto 'supervaikai' fotokonkurse 'mano supervaikas. Tai as kazkaip ir suprantu, kad visgi tai sveikos mitybos fotokonkursas... bent jau noretusi, kad taip butu. o prisivalge pomidoru ar serbentu vaikai irgi labai zavingai issitepa. Nors neisitepe ir tvarkingai valgantys vaikai man dar labiau zavetu, nes tai labai nedaznai gali pamatyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 07, 22:06)
jo,is tiesu tai neparasyta,kad vaikai turi valgyt morkas,o ne popierinius puodukus,bet pavadinimas skelbia dalyvauk sveikos mitybos prejekte... tai cia sioki toki priestaravima matau tame,kad tema skelbia sveikata,o koks maistas ir kokio maisto gaminimas turi atsispindet nuotraukose jau nekonkretizuojama.Siaip,manau,kad konkurso organizatoriai pagalvojo,jog mamos pacios susipras,kad vaikai nuotraukose turi kramsnot sveika maista,bet cia jie apsiriko gerokai...
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 22:08)
Nu tai kad parasyta: 'Dalyvaukite sveikos mitybos projekto 'supervaikai' fotokonkurse 'mano supervaikas. Tai as kazkaip ir suprantu, kad visgi tai sveikos mitybos fotokonkursas... bent jau noretusi, kad taip butu. o prisivalge pomidoru ar serbentu vaikai irgi labai zavingai issitepa. Nors neisitepe ir tvarkingai valgantys vaikai man dar labiau zavetu, nes tai labai nedaznai gali pamatyti
Planuoju balsuoti tik už tas nuotraukas, kuriose vaikai valgo sveiką maistą arba kuriose bent jau akivaizdžiai nesimato, kad prasilenkiama su sveikos mitybos principais
Pvz., šitoje nuotraukoje panašu, kad inde salotos, tai man ji visai
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 21:48)
man rodos, cia ne kečiupas, o gerimo buteliukas.
Pavadinimas - "Iš medžio skaniau"... gal "nuo medžio".
Nu kaip negrazu tie issterline vaikai stambiais planais...
QUOTE(Soy @ 2011 02 08, 07:39)
Nu kaip negrazu tie issterline vaikai stambiais planais...
Pritariu.
Pamačiau, kad naujas fotokonkursas, oooo apsidžiaugiau. Įlendu pažiūrėti foto....... ir..........
Būtent. Nereikia skubėti. Įvertini kitas foto ir nusprendi gali geriau ar negali.
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 21:48)
Nu cia kad sveika mityba...
vienkartinis puodelis su ryskia reklama
cipsu pakelis tarp koju
keciupo butelis dar i kadra lenda...
kitoj rankoj kazkokia bulka
vienkartinis puodelis su ryskia reklama
cipsu pakelis tarp koju
keciupo butelis dar i kadra lenda...
kitoj rankoj kazkokia bulka
nu o kas čia nesveika? va "čipsai" juk kaip sveka juk iš daržovių bulvyčių , su preskoninem žolėlem , ir vitaminu nereikia
ketčiupas daržovytes juk iš pomidoriuko daug vitamino C , ypač tinka vaikų mitybai
o bulka , kodėl kažkokia? juk iš grudų , o grudai juk taip sveika vaikučiams o puodėlį tikriausiai vaisių ir pieno kokteilis spec.vaikučiui
tai kad be najezdu
Papildyta:
prašau nesupykti ir nepriimti asmeniškai , bet net neskanu pasidarė arbatą gerti ne vaikutis nuostabus , bet tas sveikoliško maisto išsimazojimas ...
QUOTE(Refresh @ 2011 02 08, 08:11)
Pritariu.
Pamačiau, kad naujas fotokonkursas, oooo apsidžiaugiau. Įlendu pažiūrėti foto....... ir..........
nei viena nekabina
QUOTE(A... @ 2011 02 08, 09:17)
prašau nesupykti ir nepriimti asmeniškai , bet net neskanu pasidarė arbatą gerti
Tai va...
As suprantu, kad mamai nuosavas issimozojes vaikas nera nemalonus vaizdas, bet svetimiems..Kai kuriu nuotrauku net pasididint nesinori