Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

Nu tai kad parasyta: 'Dalyvaukite sveikos mitybos projekto 'supervaikai' fotokonkurse 'mano supervaikas. Tai as kazkaip ir suprantu, kad visgi tai sveikos mitybos fotokonkursas... bent jau noretusi, kad taip butu. o prisivalge pomidoru ar serbentu vaikai irgi labai zavingai issitepa. Nors neisitepe ir tvarkingai valgantys vaikai man dar labiau zavetu, nes tai labai nedaznai gali pamatyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 07, 22:06)
jo,is tiesu tai neparasyta,kad vaikai turi valgyt morkas,o ne popierinius puodukus,bet  pavadinimas skelbia dalyvauk sveikos mitybos prejekte... tai cia sioki toki priestaravima matau tame,kad tema skelbia sveikata,o koks maistas ir kokio maisto gaminimas  turi atsispindet nuotraukose jau nekonkretizuojama.Siaip,manau,kad konkurso organizatoriai pagalvojo,jog mamos pacios susipras,kad vaikai nuotraukose turi kramsnot sveika maista,bet cia jie apsiriko gerokai... biggrin.gif

QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 22:08)
Nu tai kad parasyta: 'Dalyvaukite sveikos mitybos projekto 'supervaikai' fotokonkurse 'mano supervaikas. Tai as kazkaip ir suprantu, kad visgi tai sveikos mitybos fotokonkursas... bent jau noretusi, kad taip butu. o prisivalge pomidoru ar serbentu vaikai irgi labai zavingai issitepa. Nors neisitepe ir tvarkingai valgantys vaikai man dar labiau zavetu, nes tai labai nedaznai gali pamatyti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Planuoju balsuoti tik už tas nuotraukas, kuriose vaikai valgo sveiką maistą arba kuriose bent jau akivaizdžiai nesimato, kad prasilenkiama su sveikos mitybos principais smile.gif
Pvz., šitoje nuotraukoje panašu, kad inde salotos, tai man ji visai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 21:48)

user posted image

keciupo butelis dar i kadra lenda...

man rodos, cia ne kečiupas, o gerimo buteliukas.
Atsakyti
user posted image

Pavadinimas - "Iš medžio skaniau"... g.gif gal "nuo medžio". smile.gif
Atsakyti
Nu kaip negrazu tie issterline vaikai stambiais planais...
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 02 08, 07:39)
Nu kaip negrazu tie issterline vaikai stambiais planais...

Pritariu.

Pamačiau, kad naujas fotokonkursas, oooo apsidžiaugiau. Įlendu pažiūrėti foto....... ir.......... sad.gif
Atsakyti
Bet visada galima įdėt geresnes foto, nei jau įdėtos thumbup.gif
Atsakyti
Būtent. Nereikia skubėti. Įvertini kitas foto ir nusprendi gali geriau ar negali.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 21:48)
g.gif Nu cia kad sveika mityba...
vienkartinis puodelis su ryskia reklama g.gif
cipsu pakelis tarp koju  g.gif
keciupo butelis dar i kadra lenda...
kitoj rankoj kazkokia bulka wacko.gif  schmoll.gif

nu o kas čia nesveika? va "čipsai" juk kaip sveka juk iš daržovių bulvyčių , su preskoninem žolėlem , ir vitaminu nereikia irnesakyk.gif
ketčiupas daržovytes juk iš pomidoriuko daug vitamino C , ypač tinka vaikų mitybai thumbup.gif
o bulka , kodėl kažkokia? juk iš grudų , o grudai juk taip sveika vaikučiams wub.gif o puodėlį tikriausiai vaisių ir pieno kokteilis spec.vaikučiui wub.gif

tai kad be najezdu biggrin.gif
Papildyta:
prašau nesupykti ir nepriimti asmeniškai , bet net neskanu pasidarė arbatą gerti sad.gif ne vaikutis nuostabus , bet tas sveikoliško maisto išsimazojimas ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A...: 08 vasario 2011 - 09:15
QUOTE(Refresh @ 2011 02 08, 08:11)
Pritariu.

Pamačiau, kad naujas fotokonkursas, oooo apsidžiaugiau. Įlendu pažiūrėti foto....... ir.......... sad.gif

drinks_cheers.gif
nei viena nekabina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 02 08, 09:17)
prašau nesupykti ir nepriimti asmeniškai , bet net neskanu pasidarė arbatą gerti

Tai va...
As suprantu, kad mamai nuosavas issimozojes vaikas nera nemalonus vaizdas, bet svetimiems..Kai kuriu nuotrauku net pasididint nesinori
Atsakyti
Viskam pritariu biggrin.gif Kol kas konkurse, kaip tyruose ax.gif
Atsakyti