Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 19:14)
[i]Diskutuot apie tai, kad vienodas galimybes gražiai foto turi visi t.y. ir vieno kambario bute gyvenanti nevairuojanti mamytė ir ta, kuri gali vieną kambarį paskirti studijai visiškas absurdas.

Kaip ten liaudy sako?... Blogam šokėjui ir kiau*iai trukdo....
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 19:14)
Diskutuot apie tai, kad vienodas galimybes gražiai foto turi visi t.y. ir vieno kambario bute gyvenanti nevairuojanti mamytė ir ta, kuri gali vieną kambarį paskirti studijai visiškas absurdas.

Ta kuri vieną kambarį skiria studijai, reiškia iš to ir dirba, tai jos darbas. Kitos mamytės paprastai turi kitokius darbus. Nemanyčiau, kad didelė dalis geriau fotkinančių turi po tokį kambarį. O jei ir turi - jos pačios, jos šeimos įdirbis, tam kad turėtų. Tai pasiekta labai konkrečiu kryptingu darbu būna. Nelabai kas toms turinčioms turbūt irgi kas gatavą kambarį ant lėkštutės paduoda.

Nors šiaip aš tai seniai siūliau sąlygą - visiem fotografuot vienodu fotiku, geriausiai dar kad su kokiu "sm" pavadinime būtų. Vienodom sąlygom, vienodoj kvadratūroj, vienodus vaikus. Ale gi niekas neklauso protingų pasiūlymų. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 09 vasario 2011 - 20:44
Šitai kokybės trūksta...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 09, 20:42)
Ta kuri vieną kambarį skiria studijai, reiškia iš to ir dirba, tai jos darbas. Kitos mamytės paprastai turi kitokius darbus. Nemanyčiau, kad didelė dalis geriau fotkinančių turi po tokį kambarį. O jei ir turi - jos pačios, jos šeimos įdirbis, tam kad turėtų. Tai pasiekta labai konkrečiu kryptingu darbu būna. Nelabai kas toms turinčioms turbūt irgi kas gatavą kambarį ant lėkštutės paduoda.

Labai jau tiesiogiai viską suprantat biggrin.gif Šiaip, man atrodo, čia metaforos buvo, kraštutiniai palyginimai dėl vieno kambario ir studijos, kad visos suprastų. Bet matyt ne visos vaizduotę turi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 20:50)
Šitai kokybės trūksta...

kokybė nepadėtų šitai nuotraukai....

Papildyta:
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 09, 20:51)
Bet matyt ne visos vaizduotę turi...  ax.gif

tai jau supratom, kad vaizduotę 30 kvadratų butas ir mašinos neturėjimas suėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 09, 20:54)
kokybė nepadėtų šitai nuotraukai....

Bet ir nepakenktų biggrin.gif
mano požiūriui,kad maži vaikai valgo išsitepdami. Natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 09, 18:32)

Dingo mano pati kraupiausia foto karsta.gif Pagaliau bus galima užeiti pasižiūrėti kitų nuotraukyčių nebijant užsirauti ant "Pjūklas 8"  laugh.gif

Matyt skirtingi mūsų "Pjūklai 8", nes manasis dar tebėr unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 20:55)
Bet ir nepakenktų  biggrin.gif
mano požiūriui,kad maži vaikai valgo išsitepdami. Natūraliai.

jau praeitoj temoj apie tai šnekėta buvo. kakojimas irgi natūralus... ir dar daug dalykų. bet ar reikia to nuotraukose viešam fotokonkurse ... ir kur čia gražumas...
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2011 02 09, 20:56)
Matyt skirtingi mūsų "Pjūklai 8", nes manasis dar tebėr unsure.gif  biggrin.gif

maniškiai bent trys... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 09 vasario 2011 - 20:58
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 09, 20:56)
jau praeitoj temoj apie tai šnekėta buvo. kakojimas irgi natūralus... ir dar daug dalykų. bet ar reikia to nuotraukose viešam fotokonkurse ...

Kas deda tam reikia.
O ar žiūrėt renkasi kiekvienas.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 20:58)

Kas deda tam reikia.
O ar žiūrėt renkasi kiekvienas.

tai be abejo. kas kritikuoja, tam irgi reikia smile.gif

pamačiau šiandien mergaitę su arbūzu ir taip arbūzo užsimaniau, nors mirk... labai graži nuotrauka.

o šitai daugiau kokybės tikrai padėtų:
user posted image
faina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 09 vasario 2011 - 21:03
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 09, 20:55)
tai jau supratom, kad vaizduotę 30 kvadratų butas ir mašinos neturėjimas suėda  biggrin.gif

Nebūtinai biggrin.gif Kartais per didelis "išpindėjimas" ir neturėjimas kur pinigų dėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 09, 20:59)

O man maistas ir visokie gyvūnėliai tai kažkaip nelabai...
Atsakyti