Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(success @ 2011 02 09, 17:32)
Man irgi nekokių minčių kilo iš pirmo žvilgsnio. Nesuprantu, nejau neturi tėveliai jokios gražesnės nuotraukytės, kur vaikutis noriai/entuziastingai/smagiai valgo?  unsure.gif

Dingo mano pati kraupiausia foto karsta.gif Pagaliau bus galima užeiti pasižiūrėti kitų nuotraukyčių nebijant užsirauti ant "Pjūklas 8"  laugh.gif

Maniškė "Pjūklas 8" nedingo.... Ir kam aš į ją taip ilgai žiūrėjau... Kaip čia kažkuri rašė, reik būt pozityviai, todėl į baisuokliškas nebežiūrėsiu.

Iš naujų šita simpatiška smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2011 02 09, 12:25)
Kai pamačiau tą nuotrauką, aš pagalvojau, kad vaikas valgo ne musmirės formos saldainį ar sausainį, o ką nors kramto-čiulpia iš to taip vadinamo kramtuko, ar kaip ten jis. Na, toks įrenginukas, kur į vidų dedasi vaisius koks nors, užsideda dangtelis su tinkleliu, ir vaikas gali čiulpti per tą tinklelį.

tiesa, būna toks dalykas, bet ten nemanau, kad tas, nes apačioj matos tie ala musmirės balti taškiukai..
nu žo, ne esmė, gal kam patiks ir balsuos smile.gif
Atsakyti
Dingo mano pati kraupiausia foto karsta.gif Pagaliau bus galima užeiti pasižiūrėti kitų nuotraukyčių nebijant užsirauti ant "Pjūklas 8"  laugh.gif

lotuliukas.gif kažin ar ne ta pati - kuri ir man baisiausia buvo - ar ne mažylis su bliūdeliu ant galvos ir visas veidukas "kaip kruvinas" rolleyes.gif Aš suprantu, kad mama žino ką jis ten valgė - gal smagiai žaidė ir vaikas užsivožė bliūdelį - bet iš šono atsiprašau iš anksto, bet atrodė kraupiai unsure.gif
Čia matosi kad vaikutis skaniai ragauja, nesupozuotai skaniai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 09 vasario 2011 - 18:43
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 09, 18:43)
Čia matosi kad vaikutis skaniai ragauja, nesupozuotai skaniai  biggrin.gif
user posted image

Man šita nuotraukytė visai patinka, bet kad kiek per smarkiai išplaukusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 02 09, 18:48)
Man šita nuotraukytė visai patinka, bet kad kiek per smarkiai išplaukusi ax.gif

ax.gif sutinku dėl išplaukimo - bet dėl to man ji netapo mažiau miela: kartais tobula nepaplaukusi foto neturi "sielos", o šita tokia miela savo natūralumu, kad atleistinas net jos netobulumas smile.gif
Atsakyti
Diskutuot apie tai, kad vienodas galimybes gražiai foto turi visi t.y. ir vieno kambario bute gyvenanti nevairuojanti mamytė ir ta, kuri gali vieną kambarį paskirti studijai visiškas absurdas.

Labai mielas vaikutis

user posted image
Atsakyti

Man buvo dvi labai nemielios - abiejų nebėra biggrin.gif
Kažkaip randasi daugiau estetiškų nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
Pagalvojau,kad bent vieną balsą duosiu vaikučiui padėjusius gamint maistą. Tikiuosi tik įkels jų daugiau.
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 02 09, 18:04)
lotuliukas.gif  prajuokinai  cool.gif kuria turejai omeny?  g.gif

Skaityti žemiau smile.gif

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 02 09, 18:43)
lotuliukas.gif kažin ar ne ta pati - kuri ir man baisiausia buvo - ar ne mažylis su bliūdeliu ant galvos ir visas veidukas "kaip kruvinas"  rolleyes.gif 

Aš tikrai nusigandau pasididinusi tą foto, nes man lygiai taip pat pasirodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 19:14)
[i]Diskutuot apie tai, kad vienodas galimybes gražiai foto turi visi t.y. ir vieno kambario bute gyvenanti nevairuojanti mamytė ir ta, kuri gali vieną kambarį paskirti studijai visiškas absurdas.

g.gif o tai, kad gerai fotkint, reikia vairuot mokėt? nieko nesupratau... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 09, 20:04)
g.gif o tai, kad gerai fotkint, reikia vairuot mokėt? nieko nesupratau...  g.gif  biggrin.gif

Tam, kad turėtum foną, įgyvendintum idėją.
Bent jau man mielesnės foto gamtoj, ne su skirtingų užuolaidų langais fone, ar šunį vedžiojančiu dieduku, gyvūnų apkakotu sniegu ir t.t...
Atsakyti
a, dabar pagavau mintį smile.gif
Atsakyti