Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Dagilis @ 2011 02 09, 16:17)
o kai kurie fotosesijas pasidaro patys. Ir už tai, kad stengiasi ir išmoksta tą padaryt nėra jokie kitokie. Nieka niekam netrukdo mokytis ir dar geriau fotografuot.

Tas tai taip. Tik reikia nemažai pinigėlių turėti ir investuoti į gerą fototechniką. Su paprastu fotoaparatu už kelis šimtus litų tikrai tokios nuotraukos kaip fotosesiniai paveiksliukai nesigaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 09, 16:21)
Tas tai taip. Tik reikia nemažai pinigėlių turėti ir investuoti į gerą fototechniką. Su paprastu fotoaparatu už kelis šimtus litų tikrai tokios nuotraukos kaip fotosesiniai paveiksliukai nesigaus schmoll.gif

nenorint tikrai nesigauna schmoll.gif ir su paprasčiausia muiline galima padaryti geresnių kadrų nei kai kurių "profų fotosesijos" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 09, 17:21)

Jei foto būna su gera mintimi, tai dažnai balsuoja ir į kokybę daug atlaidžiau žiūri.
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 09, 16:08)
Aišku, gražios tos nuotraukos, bet paprastom buitinėm nuotraukom turbūt nėra šansų laimėti, nes visos aikčioja dėl gražių, išdailintų fotosesinių... cool.gif

"Fotosesines" pasidaro tos pačios mamos. Ir jos tikrai nėra kaltos, kad moka geriau nei "tekšt bilekaip" ir viskas. O šiaip prastesnis aparatas žmogaus su fantazija rankose gali kur kas daugiau nei geresnis nemokšos. Tik mokančiam ir besistengiančiam tobulėti geresnė fototechnika daugiau šansų suteikia, o tas, pas ką idėjų nulis, noro tobulėt vekšlenant "neturiu geros fototechnikos" irgi, tai tam, kad ir lėktuvo raktelius įteik - iš vietos nepajudės.
Aišku nebent vis dar yra tikinčių, kad egzistuoja patys šedevrus mintį, kompoziciją parenkantys ir apskritai šedevrus darantys fotoaparatai. Žmonės, kad tai išmoktų daug ir kantriai mokosi ir dirba. Todėl ir turi rezultatą. Kuriuo paskui aišku galima piktintis, nes jiems gi viskas ant lėkštutės paduota, gi super techniką turi. :]]]

QUOTE(Jurmila @ 2011 02 09, 16:21)

Jei dirbsi - gausis ;] Kaip jau ne kartą sakiau - yra žmonių, kurie ir su eiliniais mobiliakais pafotografuoja geriau nei koks nors nesidomintis fotografija su turbo veidrodiniu. Pvz. Kam yra noro, tam ir fotikas iš degtukų dėžutės yra tinkama priemonė.

Nes "fotosesinis paveiksliukas" nėra tik vaizdo aštrumas , tai ir mintis ir kompozicija ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 09 vasario 2011 - 16:32
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 09, 17:23)
nenorint tikrai nesigauna schmoll.gif  ir su paprasčiausia muiline galima padaryti geresnių kadrų nei kai kurių "profų fotosesijos" doh.gif

Kadru graziu galima padaryti, bet fotosesine nuotrauka vis viena grazesne bus ir visi del tokiu nuotrauku aikcioja.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 09, 16:29)
"Fotosesines" pasidaro tos pačios mamos. Ir jos tikrai nėra kaltos, kad moka geriau nei "tekšt bilekaip" ir viskas. O šiaip prastesnis aparatas žmogaus su fantazija rankose gali kur kas daugiau nei geresnis nemokšos. Tik mokančiam ir besistengiančiam tobulėti geresnė fototechnika daugiau šansų suteikia, o tas, pas ką idėjų nulis, noro tobulėt vekšlenant "neturiu geros fototechnikos" irgi tai tam, kad ir lėktuvo raktelius įteik - iš vietos nepajudės.
Aišku nebent vis dar yra tikinčių, kad egzistuoja patys šedevrus mintį, kompoziciją parenkantys ir apskritai šedevrus  darantys fotoaparatai. Žmonės, kad tai išmoktų daug ir kantriai mokosi ir dirba. Todėl ir turi rezultatą. Kuriuo paskui aišku galima piktintis, nes jiems gi viskas ant lėkštutės paduota, gi super techniką turi. :]]]
Papildyta:

Jei dirbsi - gausis ;] Kaip jau ne kartą sakiau - yra žmonių, kurie ir su eiliniais mobiliakais pafotografuoja geriau nei koks nors nesidomintis fotografija su turbo veidrodiniu. Pvz. kam yra noro, tam ir fotika siš degtukų dėžutės yra tinkama priemonė.

Nes "fotosesinis paveiksliukas" nėra tik vaizdo aštrumas , tai ir mintis ir kompozicija ir t.t.

Na nereikia taip jautriai reaguoti... Niekas čia niekuo nesipiktina, niekas tų mamų nekaltina, kurios gerai fotografuoja blink.gif Tiesiog išsakiau savo nuomonę ir tiek. Bet šiame forume tiek daug piranijų, kad tik greičiau reikia nešti kudašių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 09, 16:32)
Na nereikia taip jautriai reaguoti... Niekas čia niekuo nesipiktina, niekas tų mamų nekaltina, kurios gerai fotografuoja  blink.gif Tiesiog išsakiau savo nuomonę ir tiek. Bet šiame forume tiek daug piranijų, kad tik greičiau reikia nešti kudašių biggrin.gif

Ai jūs neperkelinėkit savo emocijų man. Nei aš padidintom raidėm rašau, nei daug šauktukų pridedu. O kad požiūris skirias, kai aš irgi "tiesiog išsakiau savo nuomonę" tai ... žinokit visai nebūtina su emocijom siet, nebent pačiai tai kažkodėl itin jautru. ;] Man va joks noras susinervinus nešt kudašių ir lipint visokius skambius epitetus vien dėl skirtingos nuomonės kaip tamsta čia darot kol kas nekyla. :] Gero kudašiaus nešiojimo.:]]
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 09, 16:32)
Bet šiame forume tiek daug piranijų, kad tik greičiau reikia nešti kudašių biggrin.gif

Taip ir vertinam kitus pagal savo sugedimo laipsnį mirksiukas.gif
Geriau ne moralines temas, o nuotraukas aptarinėti.

Aš jau randu, už ką balsiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Yra tikrai neestetiškų nuotraukų, bet aš būsiu pozityvi ir išskirsiu tik tas, kurios man patinka wink.gif

Kolkas ši labiausiai patinka:
user posted image
gražios su obuoliais:
user posted image user posted image
su vaisiais:
user posted image
su uogom:
user posted image
ir su paprika:
user posted image

Oho kiek daug man gražių pririnkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 09, 12:17)
Nu tundra aš, bet man tik tokia asociacija  doh.gif  lotuliukas.gif

ne tau vienai... biggrin.gif ax.gif

QUOTE(Meile2010 @ 2011 02 09, 15:55)
bet jau cia doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  atsirado naujas konkursas ir jau ..nuorodeles ir prasom apkalbeti  schmoll.gif  hm....kiekviena mama nori laimeti konkursa,didziuojasi savo mazyliu ir gal jei ta nuotrauka kur jis kapoja sokolada pati nuostabiausia,tegu ir deda  unsure.gif  o,kad vaikas gauna agurko palaizyt tai ir nematau milziniskos bedos blink.gif

nera cia bedu,cia konkursas,isiskaityk konkurso pavadinima.Aptarinejamos yra nuotraukos,o ne zmones juose.Sita nuotrauka su agurku ar be jo man vistiek siaubinga.

Na,atsirado tikrai graziu nuotrauku.Mergaite su arbuzu is viso pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 02 09, 14:52)
ai , lai maišo su žemėm man tai  dzin , tik ta kaip pasirodė man iš pirmo žvilgsnio jei pasakyčiau tai jau tikrai įžeidimas būtu ( ne vaiko žinoma ) o bendrai...

Man irgi nekokių minčių kilo iš pirmo žvilgsnio. Nesuprantu, nejau neturi tėveliai jokios gražesnės nuotraukytės, kur vaikutis noriai/entuziastingai/smagiai valgo? unsure.gif

Dingo mano pati kraupiausia foto karsta.gif Pagaliau bus galima užeiti pasižiūrėti kitų nuotraukyčių nebijant užsirauti ant "Pjūklas 8" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 09, 18:32)

Dingo mano pati kraupiausia foto karsta.gif Pagaliau bus galima užeiti pasižiūrėti kitų nuotraukyčių nebijant užsirauti ant "Pjūklas 8"  laugh.gif

lotuliukas.gif prajuokinai cool.gif kuria turejai omeny? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciku_caku: 09 vasario 2011 - 18:06