Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 14:23)

man irgi , bet pirma mintys buvo būtent tokia biggrin.gif nenorėdama įžaisti nesakysiu kokios mintys buvo pamačius ta antra unsure.gif
Atsakyti
Gerai,kad mano tokios visokios mintys dar žiemos miegu miega. Turbūt.
Atsakyti
Nesuprantu, pagal ką nuotraukų eiliškumą rūšiuoja g.gif Naujausios kaip ir viršuje turėtų būti, bet jos po visur išsimėčiusios doh.gif Nusibosta vėl iš naujo visas žiūrėti, kol naujas atrandi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2011 02 09, 15:00)
Štai tokis dalykas man toje nuotraukoje susirodė ax.gif (galvojau, kad ten gal kokia braškė įdėta, todėl vaiko burnytė raudona), kieto maisto kramtukas:
user posted image

Nu dekuj, kad apsvietet, mergaites 4u.gif . toika tundra pasijutau. Rimtai niekad tokio nemaciau ir negirdejau. O dabar jau nebeaktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 09, 14:34)
Nesuprantu, pagal ką nuotraukų eiliškumą rūšiuoja  g.gif Naujausios kaip ir viršuje turėtų būti, bet jos po visur išsimėčiusios  doh.gif Nusibosta vėl iš naujo visas žiūrėti, kol naujas atrandi  tongue.gif

Nuotraukos maišomos "belekaip". Atsitiktine tvarka atsiduria vienoj ar kitoj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 14:29)
Gerai,kad mano tokios visokios mintys dar žiemos miegu miega. Turbūt.

filmų įtaka matyt man .
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 09, 14:36)
Nu dekuj, kad apsvietet, mergaites 4u.gif . toika tundra pasijutau. Rimtai niekad tokio nemaciau ir negirdejau. O dabar jau nebeaktualu ax.gif

Nieko nepraradot,kad nenaudojot jo irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(A... @ 2011 02 09, 14:37)
filmų įtaka matyt man .

Arba reik mažo vaiko, kuris kad ir kaip reikalauji nevalgo neišsimozojęs norstu ką doh.gif
Papildyta:
šitoj man norisi daugiau fono

user posted image
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 02 09, 15:22)

šita jau mačiau konkursuose tik nepamenu kuriam , atrodo kaip pusryčiams suvalgiau broliuką  biggrin.gif
[

Tą patį norėjau rašyt. Bet gal vaikas tas pats, o foto kita...

QUOTE(A... @ 2011 02 09, 15:27)
man irgi , bet pirma mintys buvo būtent tokia biggrin.gif nenorėdama įžaisti nesakysiu kokios mintys buvo pamačius ta antra  unsure.gif

Tai nerašyk, aš jau parašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 02 09, 14:22)
привет... я ваша племянница ...
Papildyta:
user posted image

šita jau mačiau konkursuose tik nepamenu kuriam , atrodo kaip pusryčiams suvalgiau broliuką  biggrin.gif

Čia iš jau pasibaigusio konkurso
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 14:40)
šitoj man norisi daugiau fono
user posted image

Labai graži nuotrauka. Ir jokio fono čia nereikia schmoll.gif Tik margumynas pasidarytų ir mergaitę užgožtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 09, 14:42)
Tą patį norėjau rašyt. Bet gal vaikas tas pats, o foto kita...
Tai nerašyk, aš jau parašiau  lotuliukas.gif

nea ir foto ir vaikas tas pats smile.gif

ai , lai maišo su žemėm man tai dzin , tik ta kaip pasirodė man iš pirmo žvilgsnio jei pasakyčiau tai jau tikrai įžeidimas būtu ( ne vaiko žinoma ) o bendrai... tai iš mandagumo patylėsiu , aš juk išauklėta mergaite biggrin.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 14:45)
Čia iš jau pasibaigusio konkurso

nu vo kaip ir sakiau , Pudra operatyviai įrodė tai smile.gif pasirodo ne tokia jau sklerotike esu biggrin.gif

aš tau i FB parašysiu ką manau dėl antros foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A...: 09 vasario 2011 - 14:55
QUOTE(Jurmila @ 2011 02 09, 14:52)
Labai graži nuotrauka. Ir jokio fono čia nereikia  schmoll.gif Tik margumynas pasidarytų ir mergaitę užgožtų  mirksiukas.gif

Jum nereikia, man reikia.
O be to, gal čia berniukas.
Atsakyti