Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 09, 10:59)
ten sladainis koks ar kas?

greičiausiai, arba meduolinio tipo aplietas "skanėstas" manau, kad dirbtinais dažais, nes natūr. tokią ryškią spalvą išgaut, nelabai įsivaizduoju su kuo g.gif (o jei visgi natūr. po konkurso iš autorės norėčiau ats. nes man pastovus klausimas kaip nudažyt glajų ryškiai natūraliom priemonėm..)
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2011 02 09, 12:59)
Nors nei valgo,nei gamina  biggrin.gif , bet man labai graži "Mergaitė ir arbūzas" ... Tegu ir supozuota, bet - mano akimis estetiška ir meniška  wub.gif

Tikrai grazi. Bet bet kokia nuotrauka padaryta profesonaliai fotomenininku yra grazi. Tad paprastam zmogeliui su paprastu fotoaparatu ju aplenkti niekada neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2011 02 09, 12:06)
Tikrai grazi. Bet bet kokia nuotrauka padaryta profesonaliai fotomenininku yra grazi. Tad paprastam zmogeliui su paprastu fotoaparatu ju aplenkti niekada neimanoma.

Dar ir kaip įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 09, 11:14)
O as kazkaip galvoju, ko cia prie to arbuzo zmones pristojo, yra ir dar ziauresniu foto, kur kas labiau atstumianciu doh.gif
dabar jau patapo aisku smartass.gif

Yra tikrai labai nepatrauklių foto doh.gif Nuo vienos man itin nejauku ir žinau, kad ne man vienai, bet jau nieko nebesakysiu ph34r.gif , nes jei jau žmogus taip nesupranta, tai, manau, beviltiška laidyti užuominas.
Papildyta:
QUOTE(omsone @ 2011 02 09, 12:06)
Tad paprastam zmogeliui su paprastu fotoaparatu ju aplenkti niekada neimanoma.

omsone, ne technikoje esmė, o IDĖJOSE mirksiukas.gif Jei jų neturi, technika irgi nepagelbės irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 02 08, 23:07)
Viena mato lėkštę po arbūzu, kita - nešvarias vaiko kojinytes pagal kurias nusprendė, kad grindys purvinos  doh.gif Aš visai žliba pasijutau, nes nematau nei vieno, nei kito  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif As taip pat nieko nematau lotuliukas.gif Tik rankinuka stovinti ant zemes uz vaikiuko nugaros g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 08, 23:13)
kaip zavu  wub.gif
user posted image
nors kai geriau isiziurejau, tai mazesnysys kramsnoja traskucius unsure.gif
bet vistiek labai grazi nuotrauka bigsmile.gif

Na traskucia tikrai nera sveikas maistas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 09, 13:21)
Yra tikrai labai nepatrauklių foto  doh.gif  Nuo vienos man itin nejauku ir žinau, kad ne man vienai, bet jau nieko nebesakysiu ph34r.gif , nes jei jau žmogus taip nesupranta, tai, manau, beviltiška laidyti užuominas.
Papildyta:

omsone, ne technikoje esmė, o IDĖJOSE mirksiukas.gif  Jei jų neturi, technika irgi nepagelbės irnesakyk.gif

Man asmeniskai visos fotosesijines nuotraukos tokios grazios wub.gif . o visos kitos tokios paprastos atrodo. tad manau kad ir kitiems tai yra grazu. bet aisku ideju taip pat reikia geru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 09, 12:21)
omsone, ne technikoje esmė, o IDĖJOSE mirksiukas.gif  Jei jų neturi, technika irgi nepagelbės irnesakyk.gif

nors ne man taikyta - bet pritariu 100%
Imkime tą patį arbūzą: pašalinta foto ir "Mergaitė ir arbūzas" - abiejų ašis arbūzas, abu arbūzai vienodi, bet pateikimas kardinaliai skirtingas - ir rezultatas taip pat visiškai skirtingas. Nors aš pati labiau linkusi prie natūralių, nesupozuotų foto - bet šiuo atveju rinkčiausi tik "Mergaitė ir arbūzas" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 09, 11:52)
dabar tik pasididinau pažiūrėt ką ten iš ties tokio ryškiai raudono valgo, kur ta "vijoklė musmirė"... dažų bomba  biggrin.gif  ir dar kažkas ant lovos už nugaros guli patekę į kadrą, galėjo ir valgyt "musmires" biggrin.gif 
baisi foto...  cool.gif

Kai pamačiau tą nuotrauką, aš pagalvojau, kad vaikas valgo ne musmirės formos saldainį ar sausainį, o ką nors kramto-čiulpia iš to taip vadinamo kramtuko, ar kaip ten jis. Na, toks įrenginukas, kur į vidų dedasi vaisius koks nors, užsideda dangtelis su tinkleliu, ir vaikas gali čiulpti per tą tinklelį.
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2011 02 09, 14:25)
Na, toks įrenginukas, kur į vidų dedasi vaisius koks nors, užsideda dangtelis su tinkleliu, ir vaikas gali čiulpti per tą tinklelį.

pirma kart apie toki girdziu blink.gif
bet nuotrauka tai... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 09, 13:56)

Štai tokis dalykas man toje nuotraukoje susirodė ax.gif (galvojau, kad ten gal kokia braškė įdėta, todėl vaiko burnytė raudona), kieto maisto kramtukas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 09, 13:56)
bet nuotrauka tai... mega_shok.gif

Info 4u.gif

Bet nuotraukoj nemanau, kad jis.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 02 09, 01:52)
здраствуйте... я ваша тётя...

привет... я ваша племянница ...
Papildyta:
user posted image

šita jau mačiau konkursuose tik nepamenu kuriam , atrodo kaip pusryčiams suvalgiau broliuką biggrin.gif
Papildyta:
user posted image

nepykit be komentarų...
Atsakyti