ačiū mergikės, tik necituokit nuotraukų kas dar galit ištrinkit ))
o dėl to kad forma tokia, tai per giliai žvelgiat tai TIK tortas
QUOTE(Cheekyyy @ 2011 02 10, 14:41)
ot ziopla cia tas su kondensuotu pienu ? o as kazkur buvau radus kad sviestas, miltinius cukrus ir kiausinio tryniai
Gal greitai kas gali pasakyt kokioj temperaturoj reikia kepti zebriuko biskvita, nes parasytas tik laikas
Gal greitai kas gali pasakyt kokioj temperaturoj reikia kepti zebriuko biskvita, nes parasytas tik laikas
tai ir tas ir tas , tik su kondencuotu gal paprastesnis receptukas , lengviau ir greiciau pasigamina
As nezinau butent del zebriuko, gal kas atsakys dar, bet paprastai biskvitai kepami 180 laipsniu temperaturoje
Akvilyte as ir manau tai tik labai grazus tortas
sveikos merginos
norejau paklausti,ka dariau ne taip,kad napoleono skonis buvo kartus:? ir man jis toks baltas gavosi,gal nedakepiau,ar nedaviriau kremo:?
norejau paklausti,ka dariau ne taip,kad napoleono skonis buvo kartus:? ir man jis toks baltas gavosi,gal nedakepiau,ar nedaviriau kremo:?
manau kad reiktu patikslint kurio napoleono, receptu tai ju daug
akvilyte, jis tikrai grazus ( as ne ta norejau pasakyti )
O kaip ta cituota nuotrauka isimti? Cia man turbut buvo skirta
O kaip ta cituota nuotrauka isimti? Cia man turbut buvo skirta
QUOTE(Milux @ 2011 02 10, 15:28)
manau kad reiktu patikslint kurio napoleono, receptu tai ju daug
kepiau pagal si recepta:
700gr miltu
500gr sviesto
1 kiausinis
4 saukstai grietines,druska,viska sukapoti ir atsaldzius iskepti lakstus
kremas:
500gr sviesto
120gr miltu 350gr cukraus
1 st pieno
2 tryniai,pak vanilinio cukraus,citrinos sulciu
kepu ji nepirmakart tik nzn,kas sikart nepavyko su skoniu(citrinos zieveles nedejau)valgant skonis lyg aitrus,i kartuma
aš jau mačiau akvilytės šuniuką
na o čia dar vienas maniškis jogurtinis, dengtas pastilažu
[quote=wingaile,2011 02 10, 16:00]
grazuolis torciukas idomi ideja
grazuolis torciukas idomi ideja
QUOTE(keno @ 2011 02 10, 15:56)
kepiau pagal si recepta:
Pagal recepta matau tik viena galima klaida... tas pokelis vanilinio cukraus labai neapibreztas.. nes pokeliai labai skirtingi buna.. ir jei padaugini labai to vanilino tai jis duoda kartuma
PAskiau kokia grietine dejot ? Jei namine, tai buna kad pas karves pries uztrukima pienas ( tuo paciu ir grietine) apkarsta...
labai grazus tortai visu
ateinu ir as su vienu...rikotos surio tortas,saldainiu mase,aisingas
ateinu ir as su vienu...rikotos surio tortas,saldainiu mase,aisingas
Kokie grazus paskutineji tortukai
O tas delmatinas pasakiskas
As siandiena bandysiu torto "Zozefina" biskvitus kept. Labai noriu paragaut taip isgirta torta.
O tas delmatinas pasakiskas
As siandiena bandysiu torto "Zozefina" biskvitus kept. Labai noriu paragaut taip isgirta torta.
QUOTE(karapuzike @ 2011 02 10, 16:44)
Pagal recepta matau tik viena galima klaida... tas pokelis vanilinio cukraus labai neapibreztas.. nes pokeliai labai skirtingi buna.. ir jei padaugini labai to vanilino tai jis duoda kartuma
PAskiau kokia grietine dejot ? Jei namine, tai buna kad pas karves pries uztrukima pienas ( tuo paciu ir grietine) apkarsta...
As taip pat kalte suversciau tikriausiai cukraus pudrai, nes esu tikrai girdejus, kad jos padauginus kartumas atsiranda, manau saukstelio uztenka