Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ačiū mergikės, tik necituokit nuotraukų mirksiukas.gif kas dar galit ištrinkit smile.gif))

o dėl to kad forma tokia, tai per giliai žvelgiat irnesakyk.gif tai TIK tortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2011 02 10, 14:41)
doh.gif  ot ziopla  lotuliukas.gif cia tas su kondensuotu pienu ? o as kazkur buvau radus kad sviestas, miltinius cukrus ir kiausinio tryniai  g.gif

Gal greitai kas gali pasakyt kokioj temperaturoj reikia kepti zebriuko biskvita, nes parasytas tik laikas  4u.gif

tai ir tas ir tas , tik su kondencuotu gal paprastesnis receptukas , lengviau ir greiciau pasigamina mirksiukas.gif
As nezinau butent del zebriuko, gal kas atsakys dar, bet paprastai biskvitai kepami 180 laipsniu temperaturoje

Akvilyte drinks_cheers.gif as ir manau tai tik labai grazus tortas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 10 vasario 2011 - 14:15
sveikos merginos 4u.gif
norejau paklausti,ka dariau ne taip,kad napoleono skonis buvo kartus:? schmoll.gif g.gif ir man jis toks baltas gavosi,gal nedakepiau,ar nedaviriau kremo:? unsure.gif
Atsakyti
manau kad reiktu patikslint kurio napoleono, receptu tai ju daug unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 10 vasario 2011 - 14:28
akvilyte, jis tikrai grazus ( as ne ta norejau pasakyti ) mirksiukas.gif
O kaip ta cituota nuotrauka isimti? Cia man turbut buvo skirta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 02 10, 15:28)
manau kad reiktu patikslint kurio napoleono, receptu tai ju daug unsure.gif

kepiau pagal si recepta:
700gr miltu
500gr sviesto
1 kiausinis
4 saukstai grietines,druska,viska sukapoti ir atsaldzius iskepti lakstus
kremas:
500gr sviesto
120gr miltu 350gr cukraus
1 st pieno
2 tryniai,pak vanilinio cukraus,citrinos sulciu
kepu ji nepirmakart rolleyes.gif tik nzn,kas sikart nepavyko su skoniu(citrinos zieveles nedejau)valgant skonis lyg aitrus,i kartuma blink.gif
Atsakyti
aš jau mačiau akvilytės šuniuką wub.gif wub.gif wub.gif
na o čia dar vienas maniškis smile.gif jogurtinis, dengtas pastilažu smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=wingaile,2011 02 10, 16:00]

na o čia dar vienas maniškis smile.gif jogurtinis, dengtas pastilažu smile.gif
grazuolis torciukas thumbup.gif idomi ideja 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 02 10, 15:56)
kepiau pagal si recepta:

Pagal recepta matau tik viena galima klaida... tas pokelis vanilinio cukraus labai neapibreztas.. nes pokeliai labai skirtingi buna.. ir jei padaugini labai to vanilino tai jis duoda kartuma ax.gif

PAskiau kokia grietine dejot ? Jei namine, tai buna kad pas karves pries uztrukima pienas ( tuo paciu ir grietine) apkarsta...

Atsakyti
labai grazus tortai visu 4u.gif
ateinu ir as su vienu...rikotos surio tortas,saldainiu mase,aisingas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kokie grazus paskutineji tortukai wub.gif

O tas delmatinas pasakiskas wub.gif

As siandiena bandysiu torto "Zozefina" biskvitus kept. rolleyes.gif Labai noriu paragaut taip isgirta torta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2011 02 10, 16:44)
Pagal recepta matau tik viena galima klaida... tas pokelis vanilinio cukraus labai neapibreztas.. nes pokeliai labai skirtingi buna.. ir jei padaugini labai to vanilino tai jis duoda kartuma  ax.gif

PAskiau kokia grietine dejot ? Jei namine, tai buna kad pas karves pries uztrukima pienas ( tuo paciu ir grietine) apkarsta...

As taip pat kalte suversciau tikriausiai cukraus pudrai, nes esu tikrai girdejus, kad jos padauginus kartumas atsiranda, manau saukstelio uztenka 4u.gif
Atsakyti