tiesa labai aciu Olestai uz foto sesija, super , bandysiu dar karta isimineti is panasiu formeliu raides, taip pat turiu ir si drugi, tai reiks pasibandyti, nes nesigavo man kelis kartus ir palikau, pagalvojau, ai velesniems laikams
wingaile lb grauzus torciukas akvilyte suniukas pasakiskas Norejayu pasiklaust ka daryt : vakar dariau MMG ir idejau truputi migdolu kvapo, nuo kurio mase pasidare karti ir kas man liepe jo deti dabar nzn ka daryti ar visa mase mest lauk ar dar imanoma kaip nors ta kartuma panaikinti ? Beje kiek galima laikyti sviestini krema saldytuve? ar reiktu is katro naudoti ? (ir gal galit pasakyt paprasto sviestinio recepta, nes randu tik balta, ruda, plikyta ir t.t.
[/quote]
Nu jau tikrai, taip ir isivaizduoju kaip peilis sminga i toki suniuka, ramiai valgyti gal tik kokie veterinarai galetu Cia panasiai, kai kokiam vyrui, gimtadienio proga torta "peni" padarytume nei pjauti nei valgyti Atsiprasau jei ne i tema, bet cia juokas per asaras man gavosi
jeckau ,mano dukra jau po pirmojo pasirodymo svajoja apie tokį gimtadieniui o aš dar tik vieną paprastą tortą sutepus,apie tokį net sapne nedrįstu susapnuoti
pasaka koks grožis