Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2011 02 10, 11:39)
ai mergai, nekelkim turgaus....  nueikit iki artimiausios pardės ir pažiūrėkit smile.gif  aš kai kaime ir man iki pardės keli km tai tiek to... susilaikysiu smile.gif

Man irgi toli parde biggrin.gif tai irgi neleksiu vien del cukro biggrin.gif
Atsakyti
tiesa labai aciu Olestai uz foto sesija, super 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bandysiu dar karta isimineti is panasiu formeliu raides, taip pat turiu ir si drugi, tai reiks pasibandyti, nes nesigavo man kelis kartus ir palikau, pagalvojau, ai velesniems laikams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 10, 11:31)
....

atvelku dar vieną šuniuką  blink.gif

jau fainas....... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wingaile, labai dailus tortas

akvilyte, toki faina ciuciu be grauzaties pjautu gal tik vietnamieciai ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

wingaile lb grauzus torciukas 4u.gif
akvilyte suniukas pasakiskas wub.gif
Norejayu pasiklaust ka daryt : vakar dariau MMG ir idejau truputi migdolu kvapo, nuo kurio mase pasidare karti doh.gif ir kas man liepe jo deti verysad.gif dabar nzn ka daryti ar visa mase mest lauk ar dar imanoma kaip nors ta kartuma panaikinti g.gif ?
Beje kiek galima laikyti sviestini krema saldytuve? ar reiktu is katro naudoti ? (ir gal galit pasakyt paprasto sviestinio recepta, nes randu tik balta, ruda, plikyta ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheekyyy: 10 vasario 2011 - 12:39
Utenoj jau tokios kainos.as siandien Klaipedoj uzsipirkau sena kaina.
Atsakyti
Cheekyyy, tai paprastas ir yra baltas biggrin.gif
Atsakyti
atvelku dar vieną šuniuką blink.gif

medutis, mmg...

user posted image
[/quote]
Nu jau tikrai, taip ir isivaizduoju kaip peilis sminga i toki suniuka, ramiai valgyti gal tik kokie veterinarai galetu lotuliukas.gif Cia panasiai, kai kokiam vyrui, gimtadienio proga torta "peni" padarytume lotuliukas.gif nei pjauti nei valgyti lotuliukas.gif
Atsiprasau jei ne i tema, bet cia juokas per asaras man gavosi
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 02 10, 12:16)
Cheekyyy, tai paprastas ir yra baltas biggrin.gif

doh.gif ot ziopla lotuliukas.gif cia tas su kondensuotu pienu ? o as kazkur buvau radus kad sviestas, miltinius cukrus ir kiausinio tryniai g.gif

Gal greitai kas gali pasakyt kokioj temperaturoj reikia kepti zebriuko biskvita, nes parasytas tik laikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 10, 12:25)
na ka,cukrus jau 6,2lt  doh.gif

kur??????????
ką tik buvau IKI, tai panevėžio cukrus normalia kaina 3,29 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 10, 11:31)
atvelku dar vieną šuniuką  blink.gif

wub.gif jeckau wub.gif ,mano dukra jau po pirmojo pasirodymo svajoja apie tokį gimtadieniui doh.gif o aš dar tik vieną paprastą tortą sutepus,apie tokį net sapne nedrįstu susapnuoti unsure.gif
pasaka koks grožis wub.gif

o kur cipciukas su savo grožiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 10, 10:31)

Labaiiiii grazus sunytis. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo margaritka25: 10 vasario 2011 - 14:21