Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(DONRA @ 2011 02 10, 10:39)
As ne Olesta, bet atsakysiu....na bent as is visu masiu padarau roze, zinoma ju tada tik tvirtumas skiriasi, is cipciuko cukrines mases gelems jos yra tvirtciausios, be to lapeli galima padaryti labai labai plona...gal per daug vandenuko patepat kad nelimpa, reikia vos vos.... mirksiukas.gif
as dabar klijuoju  su tokiaias klijukais: mases gabaleli istirpinu laselyje ( na truputi daugiau) degtines, tikrai labai gerai suklijuoja thumbup.gif

Dekui 4u.gif
Vadinas kazka ne taip padariau su cukrine mase. Pirma kart dariau, tai nelabai zinojau, kokio minkstumo/kietumo ji turi buti. Ji tokia visa cukruota buvo, kad net patepus daugiau vandens nesilaike lapelis su lapeliu. Itariu, padauginau pudros doh.gif bet sudrekinus mase vandeniu (labai nedaug, kaip rasoma recepte), ji vel pradedavo lipt prie ranku taip, kad neimanoma kociot buvo unsure.gif
Atsakyti
na dar viena idesiu, apacioj napaleonas, virsui turtingas kavos, dengta pastilazu, ir aisingu ir šokoladu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2011 02 10, 09:04)
na kiek as suprantu 3D tai kai is visu pusiu vaizdas. ta vazyte su imerktom gelytem ( pirma karta naudojau tas floristines vielytes). O gal as ne taip suprantu ta pavadinima  blush2.gif
aciu

drinks_cheers.gif galvojau kad apie pati torta biggrin.gif dabar matau vazyte
Atsakyti
Gal kuri žinot,kur galėčiau rasti trafaretą tortui,noriu gražiai užbarstyti piešinį kokį tai
Atsakyti
na ka,cukrus jau 6,2lt doh.gif
Atsakyti
kur tokia kaina jau? doh.gif blink.gif

http://www.alfa.lt/s...011-02-10_08-30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 10 vasario 2011 - 11:32
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 10, 11:25)
na ka,cukrus jau 6,2lt  doh.gif

kuuuuuuuuuurrr????? vakar normali kaina buvo g.gif o ir laikraščiuose rašo kad brangs iki 10proc tik g.gif ir pudrą pirkau šiandien sena kaina g.gif man tai čia eiliniu fuflo kvepia....

atvelku dar vieną šuniuką blink.gif

medutis, mmg...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 10 vasario 2011 - 11:31
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 10, 11:25)
na ka,cukrus jau 6,2lt  doh.gif

KUR? blink.gif
Atsakyti
ai mergai, nekelkim turgaus.... nueikit iki artimiausios pardės ir pažiūrėkit smile.gif aš kai kaime ir man iki pardės keli km tai tiek to... susilaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 10, 12:31)

atvelku dar vieną šuniuką  blink.gif

Koks grazus ir mielas sunelis wub.gif thumbup.gif

Tai cukru is uzsienio pigiau atsisiusti biggrin.gif
Atsakyti
koks mielas ciucikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 10, 10:31)
kuuuuuuuuuurrr????? vakar normali kaina buvo  g.gif  o ir laikraščiuose rašo kad brangs iki 10proc  tik  g.gif  ir pudrą pirkau šiandien sena kaina  g.gif  man tai čia eiliniu fuflo kvepia....

atvelku dar vieną šuniuką  blink.gif

medutis, mmg...

sunytis superinis, jau toks mielas mielas. wub.gif wub.gif
Atsakyti