Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(julioske @ 2011 02 09, 17:37)
aciu ax.gif kaip po tragedijos, pati pusiau patenkinta likau ax.gif

man daznai nepavyksta idejos igyvendinti iki galo taip,kaip buvo suplanuota smile.gif
o jusu koldunai labai tikroviskai atrodo.idekit si torta i koki didesni dubeni,gal pavyks broli apgauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 09, 17:50)
man daznai nepavyksta idejos igyvendinti iki galo taip,kaip buvo suplanuota  smile.gif

mergaitės, jūs nenorėkit iš karto daryti tortus pačius gražiausius 4u.gif tam reikia ir praktikos ir įgūdžių 4u.gif
roma irgi ne per naktį pasistatė 4u.gif
Atsakyti
julioske , nu šaunuolė thumbup.gif , rimtai pagalvojau , kad koldūnų bliūdą TIKRŲ atvilkai lotuliukas.gif
olesta dėkui už fotosesiją wub.gif , juk aš ant masės padarydavau drugelio įspaudą , o tada peiliuku apipjaustydavau doh.gif , matyt kitoj eilėj buvau kai dievulis protą dalino blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip tai labai ilgas reikalas , nu buvo metas, kai aš atspausdavau, paskui britvute dailindavau, paskui damąsčiau greitesnį būdą blush2.gif tas pats su visais įspaudais, skaičiukais, raidelėmis, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 09, 17:50)
man daznai nepavyksta idejos igyvendinti iki galo taip,kaip buvo suplanuota  smile.gif
o jusu koldunai labai tikroviskai atrodo.idekit si torta i koki didesni dubeni,gal pavyks broli apgauti  biggrin.gif

lotuliukas.gif o vietoj spirgiu balta šokolada apliet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 09, 16:33)
kadangi buvo ne vieną kartą klausta, kaip pasidaro tie drugeliai ant tortų, tai šiandien darydama nutariau padaryti keletą foto, gal bus mergaitėms aiškiau...

man tai čia viskas aišku.. bet štai vistiek prašau balionėlį už tokį didelį darbą 4u.gif
aš tokį darbą - fotosesiją - daryčiau pusmetį blush2.gif

QUOTE(julioske @ 2011 02 09, 16:53)
sedejau sedejau ir ta savo koldunu bliudeli nusprendziau vistik nulupti, aptepiau sviestiniu ir aplipdziau marcipaniniais koldunais, gavosi toks koldunu kalnas
viduj sarlote blaivininke

na čia tai bent wub.gif super 4u.gif

QUOTE(linette @ 2011 02 09, 19:35)
juk aš ant masės padarydavau drugelio įspaudą , o tada peiliuku apipjaustydavau

biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmas bandymas papuosti,gelytes is marshmallow,tvorele is sokolado,kuri beveik sugriuvo. biggrin.gif ,ir dar grietinele puosta.O tortas Rafaelo svajone. smile.gif
Atsakyti
Labas kepejeles. Ziuriu vis nepailstat
atnesu savo sios dienos darba
user posted image
Prasom pasakoti i ka atkreipti demesi kitam kartui ? Pirma karta meginau 3D daryti
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2011 02 10, 00:34)
Labas kepejeles. Ziuriu vis nepailstat
atnesu savo sios dienos darba

Prasom pasakoti i ka atkreipti demesi kitam kartui ? Pirma karta meginau 3D daryti

o kur cia 3D ? ax.gif tortukas labai dailus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 09 vasario 2011 - 23:54
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 10, 00:53)
o kur cia 3D  ?  ax.gif tortukas labai dailus

na kiek as suprantu 3D tai kai is visu pusiu vaizdas. ta vazyte su imerktom gelytem ( pirma karta naudojau tas floristines vielytes). O gal as ne taip suprantu ta pavadinima blush2.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 09, 17:21)
šitas pastilažas yra skirtas tortų dengimui, BET niekas nedraudžia iš jo gaminti gėlytes, drugelius ir visas kitas reikiamas detales, tik tiek, kad jis ilgiau džiūna, BET misija tikrai įmanoma...

Olesta, o is kokios mases patartumet gaminti rozytes ir kitokias gelytes is keliu daliu, t.y. is lapeliu atskiru? As is masiu tai bandziau MMG, Cipciuko pastilaza, o vakar Cipciuko cukrine mase (patyriau visiska fiasko biggrin.gif ), Tai man is situ 3 pastilazas pasirode labiausiai tinkamas gelytem, nors roziu nesulipdziau nors tu ka doh.gif Kaip ir is cukrines mases - lapeliai visiskai nelipo nei su vandeniu, nei su zelatina, nei patys savaime doh.gif Ir Cipciukas dingo kazkur, tai gal jus galetumet kazka patart blush2.gif
Atsakyti
As ne Olesta, bet atsakysiu....na bent as is visu masiu padarau roze, zinoma ju tada tik tvirtumas skiriasi, is cipciuko cukrines mases gelems jos yra tvirtciausios, be to lapeli galima padaryti labai labai plona...gal per daug vandenuko patepat kad nelimpa, reikia vos vos.... mirksiukas.gif
as dabar klijuoju su tokiaias klijukais: mases gabaleli istirpinu laselyje ( na truputi daugiau) degtines, tikrai labai gerai suklijuoja thumbup.gif
Atsakyti