Noiraite , malonu , kad jungiesi , ir dar su tokiais puikiais tortais , pirmas be galo švelnus dvelkiantis vasara , ir kiti skoningi , be apkrovimų , puiku .
Na merginos atsikėlėt , padarom mankšta ..... išgeriam kavos , ir prie darbų
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 19, 11:36)
Šokoladinis tortas , ir saldainiukai .
super idėja. tik klausimas, o kur saldainiukus perkat? aš mačius juos tik maišeliuose, bet sakau gal sveriamų yra
Labas rytas visom, peržiūrėjau tortukus ,labai gražūs labai sunki savaitė buvo , as pabaigai tėmelės tortuką įkelsiu, čia greitukas, ryte reikia,po pietų- prašau
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 21, 10:36)
Aš pirkau Urmo bazėje , 1 kg. kaina 13 litų ( maišelyje supakuota ) , sunaudojau 20 cm. formai puse maišelio .
o juos klijavot prie sviestinio kremo? gerai lipo?nebuvo baisu,kad stipriau pajudinus, nukris?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 21, 09:40)
o juos klijavot prie sviestinio kremo? gerai lipo?nebuvo baisu,kad stipriau pajudinus, nukris?
Čia šokoladinis tortas , kremas - plakta grietinėlė su šokoladine kakava , lipo puikiai , niekas nekrito , netirpo .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 21, 10:36)
Aš pirkau Urmo bazėje , 1 kg. kaina 13 litų ( maišelyje supakuota ) , sunaudojau 20 cm. formai puse maišelio .
kokiam sandėlyje?
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 20, 10:24)
Morenginis tortas , pastilažas , mod. masytė , žaislinės fėjos iš Disnėjaus rinkinio ....ir tortas , ir dovana viename .
aš jūsų gerbėja (dar viena jau dingo kažkur )
jau būčiau sakius,tik nesakykit,kad ir fėjos valgomos žinau,kad mokat viską,bet jau būtų per daug
paskutinę žinutę padarykit su nuoroda į naują temą
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 21, 12:46)
aišku, labai ačiū už info