http://www.supermama...?...78104&st=60 va cia yra sokoladine tvorele
kaip manote, kokiu budu padarytas sitas tortas ?
QUOTE(Bomba @ 2011 02 20, 19:33)
O kas butent neaisku?
ivairiu spalvu mases gabaliukai, supjaustyti staciakampiais ir priklijuoti prie sonu. Virsuje taip pat mases gabaliukai ant kuriu priklijuoti rutuliukai, kurie ir duoda vaizda, lyg kaladeles.
Siaip visiskai nesudetingas puosimas, tik be galo ilgai zaist reikia, kad atitaikyti gerai spalvas, ir teisingai sudeti gabaliukus. O jau kol rutuliukus padarysi, ir priklijuosi.
Taip sakant stipriu nervu reikalauja sitas tortas. O jau mases kiek
QUOTE(Bomba @ 2011 02 20, 20:33)
kaladeles darytos su spec. formomis,yra ebay pirkti
Aga, tai kad su formele viska galima padaryt. Va ir rozes daro su formele. O Jus be formeles padarykit
cia yra formele
ebejuj tokius radau, bet siaip jie sokoladui lieti skirti, nors gal ir cia praverstu. Reiktu paieskoti, jei norisi - pakankamai nebrangus, bet manau, kad ir be formeliu, tiesiog su turimomis priemonemis irgi galima padaryti, kad ir taip, kaip Asseni aprase. As tokius skrituliukus spaudziau su sratinuko korpusu
Va dar ir cia radau:
lego kaladeles
ebejuj tokius radau, bet siaip jie sokoladui lieti skirti, nors gal ir cia praverstu. Reiktu paieskoti, jei norisi - pakankamai nebrangus, bet manau, kad ir be formeliu, tiesiog su turimomis priemonemis irgi galima padaryti, kad ir taip, kaip Asseni aprase. As tokius skrituliukus spaudziau su sratinuko korpusu
Va dar ir cia radau:
lego kaladeles
QUOTE(Asseni @ 2011 02 20, 20:39)
Aga, tai kad su formele viska galima padaryt. Va ir rozes daro su formele. O Jus be formeles padarykit
Žmogus aiškinasi kaip padarytas būtent šitas tortas , o jis padarytas su formyte , galima daryti ir rankomis , jei neturi .
Kuo čia dėtos rožės ?
Ne visos gi sugeba daryti " pirteliais , piršteliais ...."
QUOTE(Migle79 @ 2011 02 19, 23:04)
Aš irgi priglausiu čia vieną savo kūrinį
"Mergytė-braškytė":
Viduje - vaisinis su braškėmis, papuošimai - pastilažas, bezė.
"Mergytė-braškytė":
Viduje - vaisinis su braškėmis, papuošimai - pastilažas, bezė.
Kas per grožis. ar galima į kursus?
Cipciuk, širdies smūgį įvarysit
Mergaitės, kas naudojate šį daiktą: TRAGACANTH GUM? kaip naudojate? kokį kiekį?
Mergaitės, kas naudojate šį daiktą: TRAGACANTH GUM? kaip naudojate? kokį kiekį?
As bandziau naudoti,bet labai jau kieta mase gavosi . O kiek naudoti tikslus receptas yra virsutinej temoj.
Mergaites kiek vel graziu tortuku pridejot . Dukryte mano irgi aikciojo,ypac kai pamate torta su braskytem ir torta su fejom,cia jos megstamiausios herojes .
As bandziau naudoti,bet labai jau kieta mase gavosi . O kiek naudoti tikslus receptas yra virsutinej temoj.
Mergaites kiek vel graziu tortuku pridejot . Dukryte mano irgi aikciojo,ypac kai pamate torta su braskytem ir torta su fejom,cia jos megstamiausios herojes .
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 20, 21:03)
kaladeles darytos su spec. formomis,yra ebay pirkti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 20, 21:32)
k.lapelyte tu visiškai teisi , aš išdidinau foto , liejasi , bet gerai matosi , kad tai įspaudas , ne jokie rutuliukai .paspauskite padidės , nenoriu tampyti puslapio .
matosi tikraikad skrituliukai neklijuoti, o lyg tikros kaladeles
QUOTE(Etina @ 2011 02 20, 22:00)
as bandziua, net nezinau del kiekio kaip pasakyt,nuo mases kiekio priklauso.
O seip ji padare mase elastingesne tikrai, tik dziuna jiir greiciau, man kai truputi letesniu apsuku tai biski buvo keblumu ( del figureliu, gelyciu)
Na man tas su fejomtai tortas nerealus, kai tik pamaciua, nepaskaicius iskart puoliau nagrinet kaip gi Cipciukas sugebejo tas fejas padaryt tokias tikroviskas, veidelius taip ispiest neradus paaiskinimo puoliau skaityt ir nusiraminau
Cipciuk, nu totras tikrai superinis
Medutis pagal cipsiuko recepta
Tiramisu
Labas,skaitineju senokai foruma ,bet vis neprisijungiu,bet labai noreciau
Tai ir jungiuosi
Papildyta:
QUOTE(Florexile @ 2011 02 20, 00:38)
sveikos, noreciau pasiteiraut
uzmaciau toki rinkinuka amazon.com labai niezti rankos ji nusipirkti
sakykit ar vertas jis tu pinigu?
gal turite kuri, galetumet pasidalinti atsiliepimais?
aciu
uzmaciau toki rinkinuka amazon.com labai niezti rankos ji nusipirkti
sakykit ar vertas jis tu pinigu?
gal turite kuri, galetumet pasidalinti atsiliepimais?
aciu
mase gera,dariau ,bet brangi.Tik tiek,kad nera jokios terliones atiodarai maiseli ir minkai