Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

http://www.supermama...?...78104&st=60 va cia yra sokoladine tvorele
Atsakyti
kaip manote, kokiu budu padarytas sitas tortas ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2011 02 20, 19:33)

O kas butent neaisku?
ivairiu spalvu mases gabaliukai, supjaustyti staciakampiais ir priklijuoti prie sonu. Virsuje taip pat mases gabaliukai ant kuriu priklijuoti rutuliukai, kurie ir duoda vaizda, lyg kaladeles.

Siaip visiskai nesudetingas puosimas, tik be galo ilgai zaist reikia, kad atitaikyti gerai spalvas, ir teisingai sudeti gabaliukus. O jau kol rutuliukus padarysi, ir priklijuosi.
Taip sakant stipriu nervu reikalauja sitas tortas. O jau mases kiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 20 vasario 2011 - 19:47
QUOTE(Bomba @ 2011 02 20, 20:33)

kaladeles darytos su spec. formomis,yra ebay pirkti
Atsakyti
k.lapelyte tu visiškai teisi , aš išdidinau foto , liejasi , bet gerai matosi , kad tai įspaudas , ne jokie rutuliukai schmoll.gif .paspauskite padidės , nenoriu tampyti puslapio .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 20 vasario 2011 - 20:33
Aga, tai kad su formele viska galima padaryt. Va ir rozes daro su formele. O Jus be formeles padarykit biggrin.gif
Atsakyti
cia yra formele
ebejuj tokius radau, bet siaip jie sokoladui lieti skirti, nors gal ir cia praverstu. Reiktu paieskoti, jei norisi - pakankamai nebrangus, bet manau, kad ir be formeliu, tiesiog su turimomis priemonemis irgi galima padaryti, kad ir taip, kaip Asseni aprase. As tokius skrituliukus spaudziau su sratinuko korpusu smile.gif

Va dar ir cia radau:
lego kaladeles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 20 vasario 2011 - 20:55
QUOTE(Asseni @ 2011 02 20, 20:39)
Aga, tai kad su formele viska galima padaryt. Va ir rozes daro su formele. O Jus be formeles padarykit biggrin.gif

Žmogus aiškinasi kaip padarytas būtent šitas tortas , o jis padarytas su formyte , galima daryti ir rankomis , jei neturi .

Kuo čia dėtos rožės ? g.gif

Ne visos gi sugeba daryti " pirteliais , piršteliais ...." cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 02 19, 23:04)
Aš irgi priglausiu čia vieną savo kūrinį rolleyes.gif
"Mergytė-braškytė":

Viduje - vaisinis su braškėmis, papuošimai - pastilažas, bezė.

Kas per grožis. wub.gif ar galima į kursus? blush2.gif wub.gif

Cipciuk, širdies smūgį įvarysit bigsmile.gif

Mergaitės, kas naudojate šį daiktą: TRAGACANTH GUM? kaip naudojate? kokį kiekį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etina: 20 vasario 2011 - 21:19
Mergaitės, kas naudojate šį daiktą: TRAGACANTH GUM? kaip naudojate? kokį kiekį?

As bandziau naudoti,bet labai jau kieta mase gavosi verysad.gif. O kiek naudoti tikslus receptas yra virsutinej temoj.
Mergaites kiek vel graziu tortuku pridejot thumbup.gif . Dukryte mano irgi aikciojo,ypac kai pamate torta su braskytem ir torta su fejom,cia jos megstamiausios herojes biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 20, 21:03)
kaladeles darytos su spec. formomis,yra ebay pirkti

QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 20, 21:32)
k.lapelyte tu visiškai teisi , aš išdidinau foto , liejasi , bet gerai matosi , kad tai įspaudas , ne jokie rutuliukai  schmoll.gif .paspauskite padidės , nenoriu tampyti puslapio .

drinks_cheers.gif
matosi tikraikad skrituliukai neklijuoti, o lyg tikros kaladeles

QUOTE(Etina @ 2011 02 20, 22:00)

Mergaitės, kas naudojate šį daiktą: TRAGACANTH GUM? kaip naudojate? kokį kiekį?  g.gif

as bandziua, net nezinau del kiekio kaip pasakyt,nuo mases kiekio priklauso.
O seip ji padare mase elastingesne tikrai, tik dziuna jiir greiciau, man kai truputi letesniu apsuku tai biski buvo keblumu ( del figureliu, gelyciu)

Na man tas su fejomtai tortas nerealus, kai tik pamaciua, nepaskaicius iskart puoliau nagrinet kaip gi Cipciukas sugebejo tas fejas padaryt tokias tikroviskas, veidelius taip ispiest biggrin.gif neradus paaiskinimo puoliau skaityt ir nusiraminau biggrin.gif
Cipciuk, nu totras tikrai superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Medutis pagal cipsiuko recepta

user posted image

user posted image
user posted image
Tiramisu

Labas,skaitineju senokai foruma ,bet vis neprisijungiu,bet labai noreciau 4u.gif

Tai ir jungiuosi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Florexile @ 2011 02 20, 00:38)
sveikos, noreciau pasiteiraut  4u.gif
uzmaciau toki rinkinuka amazon.com labai niezti rankos ji nusipirkti  g.gif
user posted image
sakykit ar vertas jis tu pinigu?  blush2.gif
gal turite kuri, galetumet pasidalinti atsiliepimais?
aciu

mase gera,dariau ,bet brangi.Tik tiek,kad nera jokios terliones atiodarai maiseli ir minkai ax.gif
Atsakyti