Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2011 02 19, 22:51)
jei lieka dedu į stalčių, kai stalcius nebeužsidaro nuo likučių- išmetu  lotuliukas.gif  doh.gif  nes sukietėja į ragą  cool.gif

lotuliukas.gif as sitaip saldytuvo stalciuj kolekcionuoju, pries dvi savaites ismeciau 4 gabalus, du baltus, viena zydra ir viena riuzava doh.gif is kiekvieno is ju butu galima po nedicka tortuka uzdengt doh.gif dabar pasimokiau, jau kuri laika darau puse normos tik, kad apdengciau torta ax.gif
Atsakyti
o man idomu pasidare... ax.gif dauguma juk kepat tortus kazkam,ne vien sau. negi del tortu pirkot specialiai dar 1 saldytuva? smile.gif nu man tai pvz vakar vos tilpo kempiniukas vienoj lentynoj,kitoj sakura,o kitur jau naminis maistas-vietos daugiau nerasta smile.gif
nu as cia,aisku,nelabai i tema ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Cipciuk, tokia spalvingi ir įdomūs tortai wub.gif Gerai turėti užsakovų, žinančių ko nori smile.gif

Aidutea, įspūdinga tortas visoms prasmėms thumbup.gif

red69, mielas ir dailus tortukas 4u.gif Mėgstu žalią spalvą ir ramunes wub.gif

simisimi84, apetitnas tortukas essen.gif

pasta222, gražūs kreminiai tortukai. O su kokia grieitnėle puoši: augalinės ar gyvūlinės kilmės?

Aš irgi priglausiu čia vieną savo kūrinį rolleyes.gif
"Mergytė-braškytė":
user posted image
Viduje - vaisinis su braškėmis, papuošimai - pastilažas, bezė.

Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 19, 20:32)
medutis, grietinele, šokoladas

o bituciu kuneliai irgi is sokolado?
QUOTE(Migle79 @ 2011 02 20, 00:04)
"Mergytė-braškytė":

turbut nemaciau nei vieno jusu tortuko,kuris man nepatiktu wub.gif
Atsakyti
Migle79 ... aš žinok jau netempsiu čia tų žiurkių , nes jos ne griuvinės , o nustips vietoje ..... kaip valgyti ...ne , ne tai ...kaip prapjauti tokį tortą ? unsure.gif .... aš neišdrįsčiau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos, noreciau pasiteiraut 4u.gif
uzmaciau toki rinkinuka amazon.com labai niezti rankos ji nusipirkti g.gif
user posted image
sakykit ar vertas jis tu pinigu? blush2.gif
gal turite kuri, galetumet pasidalinti atsiliepimais?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 02 20, 10:38)
sveikos, noreciau pasiteiraut  4u.gif
uzmaciau toki rinkinuka amazon.com labai niezti rankos ji nusipirkti  g.gif

sakykit ar vertas jis tu pinigu?  blush2.gif
gal turite kuri, galetumet pasidalinti atsiliepimais?
aciu

Pati to rinkinuko neturiu,bet esu skaicius kad jis tinka labiau pradedanciosioms,kurios dar neturi dideliu noru..pradziai kaiptik,o pas profesionales kaip supratau guli tokie rinkinukai giliai giliai uzkisti stalciuje ar po lova biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 20 vasario 2011 - 10:03
Labas rytas visoms .

Yra tema "REIKMENYS TORTŲ PUOŠIMUI " 4u.gif , čia tortų " deminstaravimas " ...kaip kažkas išsireiškė doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 20 vasario 2011 - 10:04
QUOTE(Agniuk@s @ 2011 02 20, 10:03)
Pati to rinkinuko neturiu,bet esu skaicius kad jis tinka labiau pradedanciosioms,kurios dar neturi dideliu noru..pradziai kaiptik,o pas profesionales kaip supratau guli tokie rinkinukai giliai giliai uzkisti stalciuje ar po lova  biggrin.gif

O man sis rinkinukas tarnauja visada blink.gif ir orchidejas darau su is sio rinkinio formelemis, ir narcizus, ir rozytes, ir pagaliukai su kilimeliu naudojasi, ir smulkias gelytes. Man jis pasiteisino 100 %.
Atsakyti
Įdėsiu naktinuką , ne dėl to , kad nespėju , tiesiog niekas nesimaišo po kojomis , gali ramiai dirbti biggrin.gif .

Viena maža mergytė , neina niekur be savo mažosios gėlių fėjos ( tos viršuje ) , su ja gulasi , keliasi , valgo ir t.t. ..... tai koks ir gimtadienis be jos .

Morenginis tortas , pastilažas , mod. masytė , žaislinės fėjos iš Disnėjaus rinkinio ....ir tortas , ir dovana viename .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 20, 10:24)
Viena maža mergytė , neina niekur be savo mažosios gėlių fėjos ( tos viršuje ) , su ja gulasi , keliasi , valgo ir t.t. ..... tai koks ir gimtadienis be jos .

Na labai jau grazus! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 20, 11:14)
O man sis rinkinukas tarnauja visada  blink.gif ir orchidejas darau su is sio rinkinio formelemis, ir narcizus, ir rozytes, ir pagaliukai su kilimeliu naudojasi, ir smulkias gelytes. Man jis pasiteisino 100 %.

kaip tokia kepėja kaip aš, tai juo naudojuosi 100 proc. tik nesuprantu kam reikalingi ten tokie du balti pailgi plastmasiniai ale laikikliai ar pan. kam jie skirti?
Atsakyti