Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Etina @ 2011 02 19, 16:54)
Kokia mašina  thumbup.gif  thumbup.gif  susilydytų mano vaikas  lotuliukas.gif

Nepavyko mano bezas ph34r.gif formos nelaiko  schmoll.gif  plakiau apie 14 min įsistačiusi indą  į vėsų vandenį  g.gif  nors sirupas buvo gerai išviręs. tiesa vieną porciją perviriau  lotuliukas.gif Gerai, kad praktiškai naminiam naudojimui dry.gif

Idėja buvo žibutės tarp pusnų. Kad ir kaip šiaušiau bezą..  nu suprantat pačios  doh.gif

Spartakas, Cipciuko pastilažas, plikyti lapeliai, nuvarvėjęs bezas cool.gif  biggrin.gif 

ar inda gerai nusausinai,nei laso vandens neturi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 19, 16:17)
ar inda gerai nusausinai,nei laso vandens neturi buti 4u.gif

Sausas tikrai buvo
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2011 02 19, 17:14)

4u.gif
Atsakyti
sveikos

visu tortai nuostabus thumbup.gif

noriu iskepti masina ax.gif is meducio , esu kepusi viena is 1,5 normos, bet dab man reikia mazesnio. tai ir iskilo klausimas as iseina iskepti is vienos normos blush2.gif
ir noriu uzsisakyti is sal2.lt dazus. kuri spalva labiausei atitiks man ta masinele is filmuko "ratai"
aciu uz atsakymus
Atsakyti
laba diena smile.gif ooooo, kokia masina blink.gif thumbup.gif o as su beda... ir ta beda, mane nervina iki kaulo smegenu..... nu ar as varna paskutine, ar kas yra... jau kiek kartu bandziau daryti rozytes pgl cipciuko geliu mase, nu niekaip verysad.gif tai trupa, tai limpa, tai dar koks velnias... darau lygiai kaip recepte, bet nesigauna nors tu verk... verysad.gif ka padaryt, kad gautusi tokia gera mase, kad neliptu, netrupetu.. kad iskociot plonai butu galima? PLEASE padekit, patarkit... visaip bandziau ir pudros daugiau ir maziau, zelatinos daugiau ir maziau... nesuprantu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2011 02 19, 17:26)
Sausas tikrai buvo

Bandyk slapia beze, ji geriau gaunas, nera tokia kaprizinga ax.gif
Atsakyti
ar labai butu neestetiska,jei i torta(zuvi) įsmeigciau tikra zuvu gaudymo kabliuka? g.gif
Atsakyti
na truputi reikia aprimti nuo gigantu wacko.gif
medutis, grietinele, šokoladas
user posted image
juodas miškas, grietinele, šokoladas
user posted image
Atsakyti
Gigantas buvo skirtas 50- mecio proga, vyryskiui, kuris kolekcionuoja tokias masinas, tai kolektyvas paprase kazko panasaus, buvo man tikras issukis, nes tortu ne tiek daug ir kepusi esu, buvau net supanikavusi kad gausis tik meducio kruva ir nieko kito, taciau tikrai esu patenkinta rezultatais, nors galejo buti ir geriau, bet cia kitam kartui lotuliukas.gif
Atsiliepimai buvo nuostabus, kaip ir jusu thumbup.gif sake net pjaut nedryso, tai skaptavo priekabos viduri, kad negadinti visos formos bigsmile.gif

O sakykit, kodel cukraus dengimo mase, pagal meian, kol ji sviezia viskas buvo ciki, imk ir denk, bet as ja palaikiau naktele saldytuve ir pasidare ji man trapi, sunkiai besilibde, kodel? Ka ne taip dariau? Gal geriausia sviezia dengt?
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2011 02 19, 21:32)
O sakykit, kodel cukraus dengimo mase, pagal meian, kol ji sviezia viskas buvo ciki, imk ir denk, bet as ja palaikiau naktele saldytuve ir pasidare ji man trapi, sunkiai besilibde, kodel? Ka ne taip dariau? Gal geriausia sviezia dengt?

man su ta mase geriausia dengiasi iškart 4u.gif ir aš jos šaldytuve nelaikau,kai reikia pašildau truputi ir vėl viskas ok ax.gif

visų tortai nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliukas13: 19 vasario 2011 - 20:42
aš ta mase tai pat dengiu iš karto rolleyes.gif jei lieka už savaites ar ilgiau, dedu i mikro ir darau kvietkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 19, 20:47)
jei lieka už savaites ar ilgiau,

jei lieka dedu į stalčių, kai stalcius nebeužsidaro nuo likučių- išmetu lotuliukas.gif doh.gif nes sukietėja į ragą cool.gif
Atsakyti