Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

blink.gif blink.gif blink.gif oho net liežuvis ištyso, isivaizduoju kiek vandenelio nutekejo biggrin.gif turbut reikejo ir virišku ranku toki pakelt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2011 02 19, 15:33)
40 kg svorio  biggrin.gif

swoon.gif
Atsakyti
Na, mergaites, jusu groziams ner ribu, o stai as atnesu parodyti savo uzsakyma - automobili ZIS vargo buvo tris dienas, mama pasitelkiau i kepimo pagalba, taciau dengimo mase (pagal meian) mane pavede ir plyso, kad ir storiau kociojau. Tortas cipciuko medutis. automobilis gavosi 120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio  biggrin.gif

o dieve koks dydžio blink.gif kiek žmonių jį valgys? bet šaunuolė, ir gražus ir nerealus smile.gif
Atsakyti
Nas atnesu parodyti savo uzsakyma - automobili
Tortas cipciuko medutis. automobilis gavosi 120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
O visi šventieji , na dar tokio šitame forume niekas nedarė user posted imageuser posted image ...kokie gabaritai torto user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2011 02 19, 14:33)
40 kg svorio  biggrin.gif

be komentarų blink.gif kokia proga???
Atsakyti
120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio  biggrin.gif

as apsalus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir daug geriau nei per kokius 'cake boss' ar 'ace of cakes' tokiu pat gabaritu darbus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 19, 15:07)
cipciuko su saldainiukais labai gražus, mačiau internete tokį, išsisaugojusi, tik nėra vis progos tokį pabandyti pagaminti..

Čia mano valgomas didelis medutis su žele gabaliukais, šokoladas. Gaila, kad neturiu nė menkiausios menininko gyslelės, nieko išradingo nesukuriu ir nesukursiu, bet vis vien vis kepu  bigsmile.gif

is sonus paziurejau,pagalvojau kad tinginys,kaip uzsinoreeeejau,lekiu daryti tinginio doh.gif

Na, mergaites, jusu groziams ner ribu, o stai as atnesu parodyti savo uzsakyma - automobili ZIS vargo buvo tris dienas, mama pasitelkiau i kepimo pagalba, taciau dengimo mase (pagal meian) mane pavede ir plyso, kad ir storiau kociojau. Tortas cipciuko medutis. automobilis gavosi 120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio  biggrin.gif

doh.gif koks gigantas blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, mergaites,

as irgi tik galiu pasakyti ... OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO koks didelis ir koooooooks grazus thumbup.gif
Atsakyti
Kokia mašina thumbup.gif thumbup.gif susilydytų mano vaikas lotuliukas.gif

Nepavyko mano bezas ph34r.gif formos nelaiko schmoll.gif plakiau apie 14 min įsistačiusi indą į vėsų vandenį g.gif nors sirupas buvo gerai išviręs. tiesa vieną porciją perviriau lotuliukas.gif Gerai, kad praktiškai naminiam naudojimui dry.gif

Idėja buvo žibutės tarp pusnų. Kad ir kaip šiaušiau bezą.. nu suprantat pačios doh.gif

Spartakas, Cipciuko pastilažas, plikyti lapeliai, nuvarvėjęs bezas cool.gif biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2011 02 19, 13:35)
bijojau bezo kaip bieso, bet is pirmo karto pavyko, stovejo kaip kareivukai biggrin.gif musiet mmg bedarydama sirupa ismokau gerai issivirt bigsmile.gif

kaip pavydu dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2011 02 19, 16:54)
Spartakas, Cipciuko pastilažas, plikyti lapeliai, nuvarvėjęs bezas cool.gif   biggrin.gif 

gal galima zibutes is arciau ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 19 vasario 2011 - 15:57
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 19, 15:57)
gal galima zibutes is arciau ?  ax.gif

user posted image

Atsakyti