oho net liežuvis ištyso, isivaizduoju kiek vandenelio nutekejo turbut reikejo ir virišku ranku toki pakelt
QUOTE(Aidutea @ 2011 02 19, 15:33)
Na, mergaites, jusu groziams ner ribu, o stai as atnesu parodyti savo uzsakyma - automobili ZIS vargo buvo tris dienas, mama pasitelkiau i kepimo pagalba, taciau dengimo mase (pagal meian) mane pavede ir plyso, kad ir storiau kociojau. Tortas cipciuko medutis. automobilis gavosi 120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio
o dieve koks dydžio kiek žmonių jį valgys? bet šaunuolė, ir gražus ir nerealus
Nas atnesu parodyti savo uzsakyma - automobili
Tortas cipciuko medutis. automobilis gavosi 120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio
Tortas cipciuko medutis. automobilis gavosi 120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio
120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio
as apsalus ir daug geriau nei per kokius 'cake boss' ar 'ace of cakes' tokiu pat gabaritu darbus
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 19, 15:07)
cipciuko su saldainiukais labai gražus, mačiau internete tokį, išsisaugojusi, tik nėra vis progos tokį pabandyti pagaminti..
Čia mano valgomas didelis medutis su žele gabaliukais, šokoladas. Gaila, kad neturiu nė menkiausios menininko gyslelės, nieko išradingo nesukuriu ir nesukursiu, bet vis vien vis kepu
Čia mano valgomas didelis medutis su žele gabaliukais, šokoladas. Gaila, kad neturiu nė menkiausios menininko gyslelės, nieko išradingo nesukuriu ir nesukursiu, bet vis vien vis kepu
is sonus paziurejau,pagalvojau kad tinginys,kaip uzsinoreeeejau,lekiu daryti tinginio
Na, mergaites, jusu groziams ner ribu, o stai as atnesu parodyti savo uzsakyma - automobili ZIS vargo buvo tris dienas, mama pasitelkiau i kepimo pagalba, taciau dengimo mase (pagal meian) mane pavede ir plyso, kad ir storiau kociojau. Tortas cipciuko medutis. automobilis gavosi 120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio
koks gigantas
Na, mergaites,
as irgi tik galiu pasakyti ... OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO koks didelis ir koooooooks grazus
Kokia mašina susilydytų mano vaikas
Nepavyko mano bezas formos nelaiko plakiau apie 14 min įsistačiusi indą į vėsų vandenį nors sirupas buvo gerai išviręs. tiesa vieną porciją perviriau Gerai, kad praktiškai naminiam naudojimui
Idėja buvo žibutės tarp pusnų. Kad ir kaip šiaušiau bezą.. nu suprantat pačios
Spartakas, Cipciuko pastilažas, plikyti lapeliai, nuvarvėjęs bezas
Papildyta:
kaip pavydu
Nepavyko mano bezas formos nelaiko plakiau apie 14 min įsistačiusi indą į vėsų vandenį nors sirupas buvo gerai išviręs. tiesa vieną porciją perviriau Gerai, kad praktiškai naminiam naudojimui
Idėja buvo žibutės tarp pusnų. Kad ir kaip šiaušiau bezą.. nu suprantat pačios
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2011 02 19, 13:35)
bijojau bezo kaip bieso, bet is pirmo karto pavyko, stovejo kaip kareivukai musiet mmg bedarydama sirupa ismokau gerai issivirt
kaip pavydu
QUOTE(Etina @ 2011 02 19, 16:54)
gal galima zibutes is arciau ?