Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk, tortai super bigsmile.gif ypač beždžioniukas wub.gif

Zujki, sakura : thumbup.gif

QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 02 19, 12:49)
As ja kasdiena studijuoju  lotuliukas.gif  Matyt busiu kazka praleidus  blush2.gif

P.S. aciu Jums uz Bezo recepta aciuks.gif  4u.gif  Gavosi fantastiskai puikus  good.gif

aha, ir man viršutinė tema kaip maldaknygė palikus lotuliukas.gif

Iš kelinto karto gavosi bezas?.. man jo šiandien reikia, bijau eiti daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 02 19, 11:39)
Aga, nu logiska siaip  lotuliukas.gif  O jai placiau  ax.gif

Viskas 5 puslapy

Figureliu lipdymui 53 zinute
http://www.supermama...?...78104&st=48

Pastilazas torto dengimui 59 zinute
http://www.supermama...?...78104&st=48
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2011 02 19, 14:19)
Cipciuk, tortai super  bigsmile.gif ypač  beždžioniukas  wub.gif

Zujki, sakura  : thumbup.gif
aha, ir man viršutinė tema kaip maldaknygė palikus  lotuliukas.gif

Iš kelinto karto gavosi bezas?.. man jo šiandien reikia, bijau eiti daryt  lotuliukas.gif

bijojau bezo kaip bieso, bet is pirmo karto pavyko, stovejo kaip kareivukai biggrin.gif musiet mmg bedarydama sirupa ismokau gerai issivirt bigsmile.gif
Atsakyti
cipciuk jūsų fantazija thumbup.gif neišsenkamas lobis bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 19, 13:40)
cipciuk jūsų fantazija thumbup.gif neišsenkamas lobis bigsmile.gif

Ne mano tongue.gif , tokias foto atsiuntė mamytės , o ta mamytė , kur tortas su makaka , iš vis tokių prisiunčia , ji dėl savo vaikų , duodasi po internetą , kol randa ko nori thumbup.gif .
Atsakyti
Laba diena,na ir tortų grožiai bigsmile.gif Cipsiukas kaip visad randa kuom nustebinti..Rožės kaip gyvos,o jau gražumas wub.gif
Ir lego labai patiko,idėją vogsiu,prašom labai nepykti 4u.gif ax.gif

Sakura labai daili,aš vis dar nedrįstu piešti ant torto blush2.gif

Atnešu ir aš dar vieną
Raudonasis velvetas, pastilažas ir aisingas:
user posted image

Cipsiuk,ar Jūs brandinate masę gėlėms kai padarote ar iškart gaminate gėlytes? bandžiau vieną kartą,gan seniai,tačiau labai trupėjo masė man ir nieko nesigavo,norėčiau dar kartelį pabandyti,bet bijau,kad nesigaus..
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 19 vasario 2011 - 13:49
Tu apie masė gėlėms ( želatina ir pudra ) ? kalbi ? ....ne , nebrandinu schmoll.gif , užminkau , dedu į maišelį ir kuo sparčiau dirbu , bet ji gali ir stovėti , kai sukietėja , į mikrobangę įkišate , ir vėl gera .

Trupėjo nes mažai želatinos , jei naudojate paprastą , reik dadėti , aš su stipria darau .

O jau tortas ohmy.gif ohmy.gif ..... švelnumas.... wub.gif
Atsakyti
cipciuko su saldainiukais labai gražus, mačiau internete tokį, išsisaugojusi, tik nėra vis progos tokį pabandyti pagaminti..

Čia mano valgomas didelis medutis su žele gabaliukais, šokoladas. Gaila, kad neturiu nė menkiausios menininko gyslelės, nieko išradingo nesukuriu ir nesukursiu, bet vis vien vis kepu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
na ir ka visai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 19, 13:00)
Tu apie masė gėlėms ( želatina ir pudra ) ? kalbi ? ....ne , nebrandinu  schmoll.gif , užminkau  , dedu į maišelį ir kuo sparčiau dirbu , bet ji gali ir stovėti , kai sukietėja , į mikrobangę įkišate , ir vėl gera .

Trupėjo nes mažai želatinos , jei naudojate paprastą , reik dadėti , aš su stipria darau .

O jau tortas  ohmy.gif  ohmy.gif ..... švelnumas.... wub.gif

Ačiū ax.gif ...
Aha,apie masę gėlėms smile.gif
Naudoju Oetker želatiną,eisiu kaip tik šiandien ir bandyti vėl smile.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 19, 13:07)
cipciuko su saldainiukais labai gražus, mačiau internete tokį, išsisaugojusi, tik nėra vis progos tokį pabandyti pagaminti..

Čia mano valgomas didelis medutis su žele gabaliukais, šokoladas. Gaila, kad neturiu nė menkiausios menininko gyslelės, nieko išradingo nesukuriu ir nesukursiu, bet vis vien vis kepu  bigsmile.gif

Labai valgomas tortukas.Ir gražus,ir gėlytės dailios 4u.gif
Atsakyti
Na, mergaites, jusu groziams ner ribu, o stai as atnesu parodyti savo uzsakyma - automobili ZIS vargo buvo tris dienas, mama pasitelkiau i kepimo pagalba, taciau dengimo mase (pagal meian) mane pavede ir plyso, kad ir storiau kociojau. Tortas cipciuko medutis. automobilis gavosi 120 cm ilgio, 50 cm plocio ir 40 kg svorio biggrin.gif
Atsakyti