Labas rytas, mergaites! Jusu tortai nerealiai ispudingi... Zaviuosi Jusu isradingumu ir kruopstumu
As vienai progai labai noreciau torto Orchidejos Maciau sioj temoj nerealaus grozio..Gal galit patarti kas Kaune galetu ji pagaminti? Prasau patarkit i ka kreiptis. Laukiu Jusu az arba i pastajurnau@gmail.com. Dekui
Labas rytas .
Labai graži sakūra , tik foto truputi mažoka , nesimato to grožio iš arčiau , o taip norėtusi .
Mano pora naktinukų .
Gavau tokią foto , na iš karto lyg ir ne visai kas man iš jo pasirodė , bet vėl ir vėl žiūrint , pripratau matyt , na paprastutis , bet žaismingas , ir sakyčiau gan originalus , patinka man tokios mamytės - " nešabloninės " , su savom įdėjom .
Šokoladinis tortas , ir saldainiukai .
Ir dar ....na šitai mamai nėra ribų , ji visada ras tą , ko nori jos vaikai , malonu jai daryti ...šį kartą lego kaladėlė
Žozefina , pastilažas , modeliavimo masytės .
Labai graži sakūra , tik foto truputi mažoka , nesimato to grožio iš arčiau , o taip norėtusi .
Mano pora naktinukų .
Gavau tokią foto , na iš karto lyg ir ne visai kas man iš jo pasirodė , bet vėl ir vėl žiūrint , pripratau matyt , na paprastutis , bet žaismingas , ir sakyčiau gan originalus , patinka man tokios mamytės - " nešabloninės " , su savom įdėjom .
Šokoladinis tortas , ir saldainiukai .
Ir dar ....na šitai mamai nėra ribų , ji visada ras tą , ko nori jos vaikai , malonu jai daryti ...šį kartą lego kaladėlė
Žozefina , pastilažas , modeliavimo masytės .
Sveikos mergaites
Ziauriai pasakiski jusu tortai, vienas uz kita grazesni
Norejau pasiteirauti tokiu klausimu. Zadu dukrytes gimtadieniui daryti paprasta maskarpones tortuka. Sakykit jeigu tortuko virsu puosiu plaktos grietineles dzibukais, ar jie neissileis, ar jie ir liks taip graziai stoveti (aisku jei pati mase bus gerai padaryta). Ar geriau ant virsaus deti dar viena biskvita ir tada puosti grietineles dzibukais?
Ziauriai pasakiski jusu tortai, vienas uz kita grazesni
Norejau pasiteirauti tokiu klausimu. Zadu dukrytes gimtadieniui daryti paprasta maskarpones tortuka. Sakykit jeigu tortuko virsu puosiu plaktos grietineles dzibukais, ar jie neissileis, ar jie ir liks taip graziai stoveti (aisku jei pati mase bus gerai padaryta). Ar geriau ant virsaus deti dar viena biskvita ir tada puosti grietineles dzibukais?
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 19, 11:36)
Mano pora naktinukų .
Mano pora naktinukų .
aciu.keliu nedideles,nes kaip ir nieko naujo,daugumai jau isbandyta ir aisku kas ir kaip daryta,tai nesinori temos uzkrauti didelem foto
dailus,toks kitoks"margutis" ir lego makaka labai faina
tiek to
Ir as su klausimu Kuom skiriasi pastilazas dengimui nuo pastilazo lipdymui?
O tortai, tai visu nuostabus Jau kaip ismokti bent paprasciausia kokia gelyte nulypdyti, rankos anei kiek vaizuotes neklauso
O tortai, tai visu nuostabus Jau kaip ismokti bent paprasciausia kokia gelyte nulypdyti, rankos anei kiek vaizuotes neklauso
QUOTE(naitas @ 2011 02 18, 16:41)
Jo ..... priverčiate , net žmones į moderatorius kreiptis , kad pratrintų žinutes .
spygi2 ... žodis ne žvirblis , purptelėjo ir nuskrido , jo nebe sugrąžinsi .
spygli2 , čia tokią tvarką įvedėte jūs , senbūvės ( nesakyti kaip padaryta ) .... vienas pavyzdys be niko ..... tortą įdėjo , o užklausta atsako " aš negaliu to pasakyti , nes tai info iš kito forumo , kai galėsiu , tada ir pasakysiu .... " ir dar daaaaaug tokių buvo .
naitas jums atsakė , su kuom ji darė ( silikono moldas ) .... ir iš ko ji darė tas gėles ( pastilažas ) , o kur ji ką perka , tai jos asmeninis reikalas ...gal gavo dovanų , o gal " pakišaitį " ... už tuos gerus darbus , kuriuos dėl mūsų atlieka .
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 02 19, 13:23)
vienas yra tortu dengimui o kitas figureliu lipdymui
QUOTE(Milux @ 2011 02 19, 13:34)
vienas yra tortu dengimui o kitas figureliu lipdymui
Aga, nu logiska siaip O jai placiau
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 02 19, 12:39)
Aga, nu logiska siaip O jai placiau
Temose virš brūkšnio ( viršuje ) , yra tema be komentarų , ten pilna informacijos
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 19, 13:43)
Temose virš brūkšnio ( viršuje ) , yra tema be komentarų , ten pilna informacijos
As ja kasdiena studijuoju Matyt busiu kazka praleidus
P.S. aciu Jums uz Bezo recepta Gavosi fantastiskai puikus
QUOTE(Nasty Fairy @ 2011 02 19, 12:49)
As ja kasdiena studijuoju Matyt busiu kazka praleidus
Malonu , kad susidraugavote su ja .
Dabar galvoju , gal ir neįkėlė niekas jo tenai ...liksiu apsimelavusi .