Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 18 vasario 2011 - 19:19
Šiaip pamąsčius ....nėra tai gerai , ir menki šia juokai , pilni namai neaiškių dulkių ...nemanau , kad tai labai sveika , bet yra kaip yra tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 18, 18:55)
Šiaip pamąsčius ....nėra tai gerai , ir menki šia juokai , pilni namai neaiškių dulkių  ...nemanau , kad tai labai sveika , bet yra kaip yra  tongue.gif .

Tai jis man ir sake, baik cia purskaliot, nes pilni plauciai bus doh.gif
Atsakyti
Kai purškiau pirmą kartą , mano vyras kitam kambarį buvo , aš virtuvėje , gulėjo žmogus , girdžiu matuojasi spaudimą , einu pažiūrėti kas jam yra , jis sako , " žinai , matyt užkilo , nes kažkokios musikės skraudo vis akyse , ir visur skraidžioja , net ne musikės , bet kažin koki taškiukai , ir jų pilnas kambarys ... " ...... persiprašau už

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir prisijuokiau lotuliukas.gif
Aciu visoms uz psidalintas mintis del dezodorantu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 18, 17:37)
o tai cia paslaptis is kur formele pirkta?  g.gif
ar bus paskelbtas prizas atspejusiai?  biggrin.gif

argi nematot ,kad paslaptis....... doh.gif
Atsakyti
Cipciuk, va citavau bet nepacitavosi, as norejau suzinot kaip torto sonai apraizgyti ten balta ir ruzava beze 4u.gif
Atsakyti
Pro antgaliuką , 2 mm. turiu tokį su paverčiama koja stovą , tai palenki ir raizgalioji bet kaip , viena spalvyte ir kita smile.gif .
Atsakyti
o is kokios mases padarytos naito rozes? jos man itariu ir nakti sapnuosis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 02 18, 20:51)

O ko stebitės ....pačios tai ir pripratinot daryti , aš buvau dingusi , bet ateidavau čia paskaityti , mergaitės po kelis kartus klausdavo , ir niekaip nesulaukdavo atsakymų ...tyla eteryje ..... neturiu laiko " atkasinėti " tų klausymų senose temose , nes dirbu , pridėčiau priminimui .... atsiprašau , bet persipildė kantrybės taurė , pasakiau tą ką mačiau , skaičiau ir ką ilgai laikiau viduje .

Yra rožių savininkė , ateis kai bus laisva nuo darbų ...jei norės - sakys , jei ne - tai ne , tai jos asmeninis reikalas .

QUOTE(daluze77 @ 2011 02 18, 22:21)
o is kokios mases padarytos naito rozes? jos man itariu ir nakti sapnuosis wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pastilažas 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 vasario 2011 - 22:34
Mano pirmoji Sakura rolleyes.gif
pastilazas dengimui
user posted image user posted image

labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 02 18, 19:51)

QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 18, 21:33)
O ko stebitės ....pačios tai ir pripratinot daryti , aš buvau dingusi , bet ateidavau čia paskaityti , mergaitės po kelis kartus  klausdavo , ir niekaip nesulaukdavo atsakymų ...tyla eteryje ..... neturiu laiko " atkasinėti " tų klausymų senose temose , nes dirbu , pridėčiau priminimui .... atsiprašau , bet  persipildė kantrybės taurė , pasakiau tą ką mačiau , skaičiau ir ką ilgai laikiau viduje  .

Yra rožių savininkė , ateis kai bus laisva nuo darbų ...jei norės - sakys , jei ne - tai ne , tai jos asmeninis reikalas .
Pastilažas  4u.gif .

Mergaites, nesipykit. Pradedu jaustis kalta, kad uzklausiau apie tas rozes, jei nebuciau klausus, nebutu buve jokiu piktumu. Persiprasau, kad uzviriau visa sita kose user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
Migle79, labai ačiū už patarimą dėl kaktuso, įsidėmėjau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti