QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 18, 18:55)
Šiaip pamąsčius ....nėra tai gerai , ir menki šia juokai , pilni namai neaiškių dulkių ...nemanau , kad tai labai sveika , bet yra kaip yra .
Tai jis man ir sake, baik cia purskaliot, nes pilni plauciai bus
Kai purškiau pirmą kartą , mano vyras kitam kambarį buvo , aš virtuvėje , gulėjo žmogus , girdžiu matuojasi spaudimą , einu pažiūrėti kas jam yra , jis sako , " žinai , matyt užkilo , nes kažkokios musikės skraudo vis akyse , ir visur skraidžioja , net ne musikės , bet kažin koki taškiukai , ir jų pilnas kambarys ... " ...... persiprašau už
na ir prisijuokiau
Aciu visoms uz psidalintas mintis del dezodorantu
na ir prisijuokiau
Aciu visoms uz psidalintas mintis del dezodorantu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 18, 17:37)
argi nematot ,kad paslaptis.......
Cipciuk, va citavau bet nepacitavosi, as norejau suzinot kaip torto sonai apraizgyti ten balta ir ruzava beze
o is kokios mases padarytos naito rozes? jos man itariu ir nakti sapnuosis
QUOTE(kirbe @ 2011 02 18, 20:51)
O ko stebitės ....pačios tai ir pripratinot daryti , aš buvau dingusi , bet ateidavau čia paskaityti , mergaitės po kelis kartus klausdavo , ir niekaip nesulaukdavo atsakymų ...tyla eteryje ..... neturiu laiko " atkasinėti " tų klausymų senose temose , nes dirbu , pridėčiau priminimui .... atsiprašau , bet persipildė kantrybės taurė , pasakiau tą ką mačiau , skaičiau ir ką ilgai laikiau viduje .
Yra rožių savininkė , ateis kai bus laisva nuo darbų ...jei norės - sakys , jei ne - tai ne , tai jos asmeninis reikalas .
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 18, 22:21)
Pastilažas .
QUOTE(kirbe @ 2011 02 18, 19:51)
argi nematot ,kad paslaptis.......
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 18, 21:33)
O ko stebitės ....pačios tai ir pripratinot daryti , aš buvau dingusi , bet ateidavau čia paskaityti , mergaitės po kelis kartus klausdavo , ir niekaip nesulaukdavo atsakymų ...tyla eteryje ..... neturiu laiko " atkasinėti " tų klausymų senose temose , nes dirbu , pridėčiau priminimui .... atsiprašau , bet persipildė kantrybės taurė , pasakiau tą ką mačiau , skaičiau ir ką ilgai laikiau viduje .
Yra rožių savininkė , ateis kai bus laisva nuo darbų ...jei norės - sakys , jei ne - tai ne , tai jos asmeninis reikalas .
Pastilažas .
Pastilažas .
Mergaites, nesipykit. Pradedu jaustis kalta, kad uzklausiau apie tas rozes, jei nebuciau klausus, nebutu buve jokiu piktumu. Persiprasau, kad uzviriau visa sita kose
Migle79, labai ačiū už patarimą dėl kaktuso, įsidėmėjau