Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2011 02 08, 18:15)
mano versija dėl pastilažo:

* ar želatiną pakaitinusi supylėt į visą pudros-krakmolo kiekį??? - jei taip, tai susitrupiniavo dėl to
** jei želatina spėjo atšalti, tai kaip ir minėjo Asseni, tada jos patarimo reikia klausyti  4u.gif
*** kokią želatiną naudojote??? Oetkerio ar geltoną???
Kempiniuką kepat stačiakampius, biskvitus, pertepat kremu, duodat sustingi, išlyginat sviestiniu kremu, pasigaminat masę, kuria dengsit ir apdengiat, personažui suteikiat veido bruožus pagal paveiksliuką ir viskas  4u.gif  jei parašytumėt kas neaišku, būtų lengviau atsakyti į klausimą  4u.gif

1.zelatina pakaitinus supyliau.
2.Naudojau geltona,bet turejau ir Oetkerio,bet pagalvojau geriau prastesne naudosiu. blush2.gif
Atsakyti
o prastesnės dėjai šaukštą ar daugiau??? jei įdėjai tiek kiek recepte nurodyta, va Tau ir atsakymas ko masė nesigavo, pritrūko želatinos...nereikia taupyti ant tokių dalykų 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergaitės smile.gif ar girdėjot gandus kad paprastas cukrus iki 6 lt brangs... blink.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif frusty.gif baisu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 02 09, 09:30)
labas rytas mergaitės  smile.gif  ar girdėjot gandus kad paprastas cukrus iki 6 lt brangs... blink.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  frusty.gif baisu  ph34r.gif

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
op tai kokia auksine tada pasidarys pudra blink.gif tada jau apsimokes pirktis tas mases is interneto blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 09, 10:34)
whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt blink.gif  blink.gif  blink.gif

bent jau pas mus (utenoje) baigia iš visų parduotuvių cukrų ištemti, kai kuriose ir su žyburiu jau kelios dienos nerastum.... bash.gif kaži , ne eilinis muilo burbulas? gun_rifle.gif aggressive.gif
Atsakyti
burbulas, ne burbulas, o užsipirkti ko gero reikia g.gif neprpuls... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 09, 10:39)
burbulas, ne burbulas, o užsipirkti ko gero reikia  g.gif neprpuls... doh.gif

ir aš taip pagalvojau drinks_cheers.gif, na vyro bendradarbio zmona kainas parduotuvej suvedineja............. tai tikriausiai ne muilo burbulas mergaites...... bijau.gif swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 09 vasario 2011 - 09:56
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 02 09, 09:40)
ir aš taip pagalvojau  drinks_cheers.gif, na vyro bendradarbio zmona kainas parduotuvej suvedineja............. tai tikriausiai ne muilo burbulas mergaites...... bijau.gif  swoon.gif

Nu cia nugazdinot doh.gif . Man ne tik tortam reik, man da ir bites ziemai papenet reikia doh.gif .
Atsakyti
nu dasigyvensim bus www.saldiprabanga.lt tongue.gif
Atsakyti
siaubelis..reik eit cukraus pirkt doh.gif ale namai tai ne guminiai biggrin.gif vsiko neužsipirksi.o ir tik kuriam laikui užteks unsure.gif
Atsakyti