Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

merginos jus IŠPROTĖJĘ... žiūriu per travel end living kanalą cace boss, bet tokiu dalykų kokių matau čia ten nepamatysi... žemai lenkiu galva prieš Jus... Fantastika...
aš bandžiau praeitais metais daryti iš saldainių masės torto dengimą bet man jis pertdrėko nuo torto drėgnumo (nors suvlagė smile.gif) .. bet bežiūrint į jūsų grožybes norėtusi vėl pabandyti.. gal galite pasidalinti informacija, kur Jūs perkate dažus ar spalvotą cukrų masei... nes iš saldainių masės man gaunasi šviesiai rožiniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 02 14, 14:46)
Dar kartą užbėgau, nes kilo mintis  bigsmile.gif . Kažkuri mergaitė čia skundėsi, kad jai gavos karti MMG. Tai man bedirbant va tokias rožes šiandien, mintys vaikšto toli toli..
tai sugalvojau tokį dalyką - MMG masę gali apkartinti jos gamybai naudojamas kartaus skonio alyvuogių aliejus (arba pasenęs koks nors aliejus). Reiktų ragauti sudėtines dalis prieš dedant į bendrą katilą  biggrin.gif

Su šv. Valentino diena  4u.gif
user posted image

nu pykit nepykit, bet dar karta keliu i virsu Naito rozes. Gal butu galima daugiau vaizdines medziagos (foto), kaip jus jas darote. ir taip ir anaip ziuriu, kaip jos padarytos ir kilo tik viena mintis, kad taip (Cipciukas buvo idejusi sia nuoroda)
http://www.flickr.co...s-artofdessert/
Jei Naito darytos tokiu principu, tai jos zymiai grazesnes nei tam video (gal spalva savo daro g.gif ), tam video man jos tokios "skudurines".

Naitai, jei darete tokiu principu, tai turbut labai labai, nu labai jau plonai iskociojot pastilaza? O gal jos visai ne taip darytos, ar as klystu? Nu panizo nagus tokiu roziu prisidaryti.

Apie Cipciuko rozes jau net nekalbu, kaip gyvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 18 vasario 2011 - 13:06
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 18, 12:36)
Apie kurią vietelę kalbi ? .... kur priraizgaliota  , ar tie kabantys ?  g.gif

Įdėsiu rožes iš arčiau , gal kas įsižiūrės , ir padarys dar gražesnes .

kaip gyvos wub.gif
Cipciuk, ar su formele darėt ilgus lapelius? g.gif
Atsakyti
julioske dabar kažkas panašaus g.gif daėjo doh.gif , čia tamsta su kasytėm wub.gif
cipciuk tave turbut niekas nepranoks wink.gif kaži iš pastilažo išeitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2011 02 18, 13:05)
kaip gyvos  wub.gif
Cipciuk, ar su formele darėt ilgus lapelius?  g.gif

Ne , pjaustau skalperiuku , galima britvute .

QUOTE(pasta222 @ 2011 02 18, 13:06)
julioske dabar kažkas panašaus  g.gif daėjo doh.gif , čia tamsta su kasytėm wub.gif
cipciuk tave turbut niekas nepranoks   wink.gif  kaži iš pastilažo išeitu g.gif

Jokių gėlių nedarau iš pastilažo , tik maniškė masė ...išimtis : ekstra atvejis , ir kartais ramunės , ir dar , jei darau su silikono įspaudais , tas mažas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 vasario 2011 - 13:19
Naito rožės tai kažkas nerealaus ir dar toks kiekis, įdomu per kiek laiko jas nulipdėte.
Cipciuko visos gėlės labai gražios, tortai taip pat
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 18, 14:06)
julioske dabar kažkas panašaus  g.gif daėjo doh.gif , čia tamsta su kasytėm wub.gif
cipciuk tave turbut niekas nepranoks  wink.gif  kaži iš pastilažo išeitu g.gif

ne cia mano kiemo draugai, as kazkur uz kadro, kitoj nuotraukoj ant supyniu supuos tongue.gif
Atsakyti
Cipciuko rozes vercia is koto thumbup.gif. Svarbiausia tu rozes lapeliu nera tiek daug,bet grozis pasakiskas.Ir jos apipurkstos perlliukais turbut? Noriu paklausti kaip tie perliukai purskia,stipria srove,ar labai silpna,manau neturetu labai suslapinti gelyciu (nezinau kokiu cia kampu paklausti kad butu aiskiau blush2.gif ).
Pati uzsisakiau tipo perliukus,jie yra buteliuke,skystis bet su uzsuktu kamsciu,nera purkiklio aparaciuko doh.gif . Pamaniau gal galima ka nors nusipirkti,pritaikyciau ka nors. Siaip patepiau ant rankos,blizga labai graziai biggrin.gif

Atsakyti
naitai...kiek čia padaryta tavo..ir dar kartą kartoju-visos kaip viena.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
filmukuose rodo, kad ant gėlių lapelių, žiedlapių purškia dažus. tai ten skysti ar sausi jie būna? ir kiek tas aparačiukas kainuoja (ale mažas pistoletukas toks)? m? blush2.gif
Atsakyti
beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 18 vasario 2011 - 17:12
QUOTE(naitas @ 2011 02 18, 17:41)
Cipciukas liepė ateiti ir išaiškinti. Taigi.. topsecret.gif  turiu tokią formelę. Darosi tokios rožės hmm.. per valandą apie 50 vienetų

nu nieko sau!kas cia per stebuklinga formele tokia blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti