Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Migle79 @ 2011 02 18, 01:44)
Parodysiu savo "kliackus".

labai mielas; labai baisus blink.gif biggrin.gif tortai smile.gif
o voro tinklas irgi is pastilazo?
-------------------------------------------------------------
o stai ir mano ir vel ne itin vykus pirmoji kempine doh.gif
aptepiau degtine,tai kazkodel kaikur sausas,kaikur slapias... gal dar isdzius visiskai..? g.gif o didziausia beda,kad rasydama varda,sugebejau kelniu kampa iplesti doh.gif teko maskuoti drugeliais blush2.gif ai,dar ir akys be konturo ax.gif bandziau apipiesti jas,bet rankos taip drebejo,kad nusprendziau,jog bus graziau isvis be konturo,negu su belenkokiu konturu smile.gif
user posted image
labai nebarkit blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 02 18, 09:16)
2 in 1 tongue.gif 

o kuo dengta?gal balto sokolado saldainiu mase? labai gerai ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, rašau ne į temą,tai labai nepykit 4u.gif , bet gal žinot, kas galėtu iškepti tortą pagal užsakymą (čia aš apie auksarankes-kepėjas supermamas)? laukiu atsakymų į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 18, 09:47)
o stai ir mano ir vel ne itin vykus pirmoji kempine  doh.gif
aptepiau degtine,tai kazkodel kaikur sausas,kaikur slapias... gal dar isdzius visiskai..?  g.gif  o didziausia beda,kad rasydama varda,sugebejau kelniu kampa iplesti  doh.gif  teko maskuoti drugeliais  blush2.gif  ai,dar ir akys be konturo  ax.gif  bandziau apipiesti jas,bet rankos taip drebejo,kad nusprendziau,jog bus graziau isvis be konturo,negu su belenkokiu konturu  smile.gif

as ir be konturo dariau, ir nors spyglis, kurios nuomone labai gerbiu rekomendavo apibrezt, as nedejau, nes dar karta perzvelgiau atsisiustus veiduku paveikslelius, ir supratau kodel pamirsau uzdet, nes dariau pagal ta 3D atvaizda, o lupytes pasirinkau is to rinkinuko

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 18 vasario 2011 - 09:26
user posted image

Dabar gal geriau matysis...
Atsakyti
Cipciuko nuostabus tortas, labai graziai tie sonai atrodo, idomu kaip jie padaryti g.gif seip antgali isivaizduoju, kaip suorantu keliais sluoksniais ten ?Na o rozes wub.gif thumbup.gif kelis kart ziurejau, tokios plonos, tokios idealios, jetau kaip reik ismokti tokias, man dar labai toli iki ju unsure.gif
Krepseliai ir visu grazus tokie, man klausimas ar tuos vaisius apliet reikia zele ar tiesiog uzdedi ir palieki taip g.gif
Atsakyti
buvo dovanų krepšelyje ir citrina ir druskinė su druska smile.gif
Atsakyti
vaisiu istikruju reiketu aplieti ta bespalve zele tada jie grazei blizga ir neapdziuna,bet kadangi as jos cia negaunu pirkti o siuntinukas dar neatkeliavo,tai darau be jos...
Atsakyti
cipciuko thumbup.gif man patiko rožes bigsmile.gif man taip suraityti g.gif
vaisiu krepšelis labai gundo
kempiniukas labai mielas
olesta geras blink.gif o čia tas tinginys kur iš sausainiu gaminamas blush2.gif aciprašau už kvaila klausima 4u.gif
maniškis
snikers, pastilažas, šokoladine saldainiu mase, aisingas

user posted image
medutis, grietinele, pastilažas, šokoladas
pati nesupratau ka norėjau pavaizduoti doh.gif
user posted image
Atsakyti
taip taip paprastas sausaininis su kakava tinginys 4u.gif mūsų ta mergaitė labai mėgsta jį, tai jai čia staigmena buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 18, 12:56)

pati nesupratau ka norėjau pavaizduoti doh.gif
user posted image

atsiprasau kad kopinu foto... man tai cia tarybine zaidimu aikstele
user posted image va cia mano vaikystes darzelio kiemas ax.gif
Atsakyti
jooooo thumbup.gif ir jų vis dar yra tokių burbulų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 02 18, 10:01)
Cipciuko nuostabus tortas, labai graziai tie sonai atrodo, idomu kaip jie padaryti g.gif seip antgali isivaizduoju, kaip suorantu keliais sluoksniais ten ?Na o rozes wub.gif  thumbup.gif kelis kart ziurejau, tokios plonos, tokios idealios, jetau kaip reik ismokti tokias, man dar labai toli iki ju unsure.gif

Apie kurią vietelę kalbi ? .... kur priraizgaliota , ar tie kabantys ? g.gif

Įdėsiu rožes iš arčiau , gal kas įsižiūrės , ir padarys dar gražesnes .

user posted image
Atsakyti