Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(pasta222 @ 2011 02 17, 14:38)
labai fainas thumbup.gif sunelis bus patenkitas, manau traktoriuko nenores suvalgyti biggrin.gif truputi pažais biggrin.gif

Tas traktoriukas tai jo mylimiausio zaislo kopija, pasistaciau pries akis ir bandziau lipdyti, visi sake, kad panasus
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 17, 14:01)

citrininis-kokosinis,gritinele

rožes kokios fainos...čia jos iš grietineles?
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2011 02 17, 14:15)
Tas traktoriukas tai jo mylimiausio zaislo kopija, pasistaciau pries akis ir bandziau lipdyti, visi sake, kad panasus

nu netikiu kad pirmas schmoll.gif toks jau nucackintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 02 17, 15:16)
nu netikiu kad pirmas  schmoll.gif toks jau nucackintas  thumbup.gif

Pirma karta dariau jo krikstynoms, bet puostas buvo paprasiau, bantukais, gelytem ir dar batukais, o prie sito tai teko kelias dienas vargti, bet esu patenkinta, nes tai tik pirmi zingsniai puosyboje
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 02 17, 11:18)
o kaip jus ta suknele padaret, ant ko formavot? ir del bateliu klausimas, jie ten pilnaviduriai kaip suprantu nes gan mazuciai g.gif
wau super

trys blyniukai su pagarbanotais kraštais sudėti vienas ant kito, o viršus tai iškočiojau gale sujungiau ir viskas.. biggrin.gif gan grai išdžiuvo ir puikiai laikėsi...
o batukai taip, pilnaviduriai, bet kiek įmanoma įsoaudžiau ar juos ten viduj su mentele metaline, tai pilnos tos vietos kur pirštai smile.gif

QUOTE(ausriniuks @ 2011 02 17, 13:30)

nu tikrai galvojau kad traktoriukas plastmasinis thumbup.gif liux bigsmile.gif

nu bet Donra pavarei swoon.gif be žodžių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 17, 14:06)
Oi atleisk ....prašau ...ir mažą ir didelę , darbai verti jų  biggrin.gif .....user posted imageuser posted image

nesutinku, prasau donrai 5 arba 7 ziurkes, jei jau man 3 skyret. Arba didzioji atitinka ne viena maza lotuliukas.gif

QUOTE(ausriniuks @ 2011 02 17, 14:30)
Ilga laika buvau sios temos tylioji stebetoja,

pasakiskas, spalvingas, maziems vaikams super

QUOTE(pasta222 @ 2011 02 17, 15:01)
citrininis-kokosinis,gritinele

wub.gif rozytes
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 02 17, 15:15)
rožes kokios fainos...čia jos iš grietineles?

aciuks.gif ačiu, senoviškos irnesakyk.gif turbut taip nieks nebepuošia g.gif
i gritinele idejau standyklio ir truputi sviesto rolleyes.gif primakliavau, primaišiau ir pati nesuprantu kaip jos čia dar laikės g.gif
na turbut nu profu gausiu bylos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 02 17, 09:47)
Tai dar vienas piestas 4u.gif
balti biskvitai, jogurtinis kremas su vaisiais
user posted image

Pamacius si torta net susigraudinau... Mano dukros vardas... Puostas rugiagelem wub.gif ... Tik metuku mums siek tiek daugeliau, bet niekada dar tokio grozio (net nieko panasaus) nesam tureje ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2011 02 17, 16:55)
Pamacius si torta net susigraudinau... Mano dukros vardas... Puostas rugiagelem  wub.gif ... Tik metuku mums siek tiek daugeliau, bet niekada dar tokio grozio (net nieko panasaus) nesam tureje ... verysad.gif

tai pirmyn sitoje temoje visos ismokstam kepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 17, 16:15)
trys blyniukai su pagarbanotais kraštais sudėti vienas ant kito, o viršus tai iškočiojau gale sujungiau ir viskas..  biggrin.gif  gan grai išdžiuvo ir puikiai laikėsi...
o batukai taip, pilnaviduriai, bet kiek įmanoma įsoaudžiau ar juos ten viduj su mentele metaline, tai pilnos tos vietos kur pirštai smile.gif

o sukneles virsu dziovinot ant kokio tai daikto?
tai tikri baleto bateliai tokie ir yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 17 vasario 2011 - 16:50
QUOTE(Milux @ 2011 02 17, 16:50)
o sukneles virsu dziovinot ant kokio tai daikto?

ne, padariau tutele tokia is mases.. apacioj ir virsuj su pirstais biski praskėčiau ir viskas.. dėjau ant sijono... kažkaip greit sukietėjo smile.gif
Atsakyti
Bossi- man per akis viena didele ir viena maza lotuliukas.gif
tuoj ziurkes kaip zvaigzdutes rinksim....bus - sita kepeja triju zvaigzduciu( ziurkiu)...o ana penkiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zilvine- kai perskaiciau tavo zinute...tai irgi sirdy suspaude...dieve , kaip malonu girdeti...nes kiekviena tortuka, kaip kudiki isnesioju wub.gif
Atsakyti