Ech koki nuostabus tortukai.
DONRA nerealu.,. super fotikas ,vienetukas ir tapyba..... 10 balu....
o taip ziurkes norejau
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 16, 11:21)
laaaaaaabai grazus o kaip jus ta suknele padaret, ant ko formavot? ir del bateliu klausimas, jie ten pilnaviduriai kaip suprantu nes gan mazuciai
QUOTE(Bossi @ 2011 02 16, 18:58)
Rafaelo svajone + zele gabaleliai ir konservuotos kriauses. puosta mmg ir miordijos mase.
wau super
QUOTE(DONRA @ 2011 02 17, 00:07)
Cipciuko zozefina, meiles dienos progai...tai labai knietejo isbandyt piesima....skiestas aisingas ir tapyta
QUOTE(DONRA @ 2011 02 17, 09:35)
QUOTE(DONRA @ 2011 02 17, 09:47)
nu nerealus tortai ipac piesti, va cia tai sugebejimai
DONDRA labai patiko, na čia aišku kad prie meno reiks ir man kada patepliot
QUOTE(DONRA @ 2011 02 17, 09:47)
Oi atleisk ....prašau ...ir mažą ir didelę , darbai verti jų .....
Donra, lenkiu galva O kas per svoris Olimpuso
Ilga laika buvau sios temos tylioji stebetoja, kiekviena karta aikciojau prisiziurejus jusu groziu, visi tortai fantastiski, neina visu nei pamineti. Labai pradejo niezteti rankos pabandyti ka nors paciai sumeistravoti. Tortus kepdavau jau ir anksciau, tik va puosdavau labai jau primityviai, su vaisiais, riesutais... Prisirinkusi is jusu ideju, bei prisiskaicius jusu komentaru, pabandziau savo sunelio pirmojo gimtadienio proga iskepti tortuka, pati suprantu kad praktikos man o ho ho ho kiek dar reikia. Kepiau rafaelo torta, o puosiau Cipciuko pastiliazu (labai smagiai su juo dirbosi), sonai kokoso drozles.
labai fainas sunelis bus patenkitas, manau traktoriuko nenores suvalgyti truputi pažais
Donra net amo netekau kaip grazu
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 17, 14:06)
Oi atleisk ....prašau ...ir mažą ir didelę , darbai verti jų .....
Aciu aciu.....kaip faiiiina
ir kitom mergaitem aciu uz pastebejmus
fotikas kazkur apie 3 kg