Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Bossi @ 2011 02 16, 23:07)
tai aisku schmoll.gif as ne dailinninke  blush2.gif . per googla susiradau, ant lapo atispausdinau, apipjausciau su peiliuku ir viskas. Ale kaip ilgai daresi. Tas Benas Tenas  su torto dengimu ir mases gamyba truko 4.5 val. doh.gif

blush2.gif  doh.gif Skleroze, paziurejau tavo tortus ir labai patiko tas gimimo metu padarymas ir tas traktrosiu toks superinis, o parasyti pamirsau. Geda blush2.gif

tos ziurkes ismuse is veziu ax.gif

blush2.gif aciu
Atsakyti
julioske , traktoriukas - jėga thumbup.gif , baltinukai kiek supratau prastai apačioje pasidengė g.gif ..... duosiu patarimą , jei dengiate kampuotą tortą , pirma sutvarkote kampus ( juos apdengiat mase - prilipinat ) , tik po to tvarkote šonus smile.gif ...... batelis kaip pirmas , tikrai geras , bet primena Bossi avataro karvutę blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 16 vasario 2011 - 22:21
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 16, 23:19)
julioske , traktoriukas - jėga  thumbup.gif , baltinukai kiek supratau prastai  apačioje pasidengė  g.gif ..... duosiu patarimą , jei dengiate  kampuotą tortą , pirma sutvarkote kampus ( juos apdengiat mase - prilipinat ) , tik po to tvarkote šonus smile.gif ...... batelis kaip pirmas , tikrai geras , bet primena Bossi avataro karvutę  blush2.gif .

o as bandziau daryt zebra lotuliukas.gif be to niekad dvieju masiu taip nebedarysiu, luzo, teko klijuoti is apacios tansu sluoksni (isejo kaip realus bato padas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 16 vasario 2011 - 22:37
QUOTE(julioske @ 2011 02 16, 22:33)
o as bandziau daryt zebra lotuliukas.gif be to niekad dvieju masiu taip nebaisysiu, luzo, teko klijuoti is apacios tansu sluoksni (isejo kaip realus bato padas ax.gif

lotuliukas.gif ....zebras darosi visai kitaip , iš masės padarote stora voliuką ( na kokių 3 cm. ) , jį paplojate , ant jo dedate plonesnį kitos spalvos voliuką , sulenkiate per puse , suplojate , vėl padarote ilgesnį voliuką , vėl sulenkiate , suplojate ....taip pakartojate kokius 5 kartus , tada darote blynelį , ir kočiojate apdengimui ..... na gal suprasite , nes aš tai video mačiau rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 16, 23:40)
lotuliukas.gif ....zebras darosi visai kitaip , iš masės padarote stora voliuką ( na kokių 3 cm. ) , jį paplojate , ant jo dedate plonesnį kitos spalvos voliuką , sulenkiate per puse , suplojate , vėl padarote ilgesnį voliuką , vėl sulenkiate , suplojate ....taip pakartojate kokius 5 kartus , tada darote blynelį , ir kočiojate apdengimui ..... na gal suprasite , nes aš tai video mačiau  rolleyes.gif .

o as maciau kur ant storokai iskociotos mases deda tokius siaurus tamsius siulelius ir dar pakocioja kol pasidaro vientisa mase, bet as tuos siulelius padariau perstorus ir kociojau ne pagal jo ilgi, o pagal mases ilgi, tai issitempe ir pasidare plemai lotuliukas.gif tai supratau jau iskociojus, bet mases ismest nenorejau, nes cukraus pudros mazokai turejau, veliau kaklaraisciui ta mases likuti paminkiau, gavosi toks alia marmuras ax.gif ir ax.gif uzdejau
Atsakyti
Šiaip tai zebrą sunku padaryti , daugumoj gaunasi marmuras , gal spalvinti būtų net lengviau , ar pjaustyti ir klijuoti juosteles ...ten kur mačiau profesionalas darė , toli mums iki jo .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 16, 23:53)
Šiaip tai zebrą sunku padaryti , daugumoj gaunasi marmuras , gal spalvinti būtų net lengviau , ar pjaustyti ir klijuoti juosteles ...ten kur mačiau profesionalas darė , toli mums iki jo .

kas kalba tongue.gif jei jus ne profe, tai as isvis zemes dulke lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš mane profė doh.gif , kai iš tamstos balerina .... mėgėja aš , mėgėja ...ne šito aišku alc.gif .... bet šito birthday.gif
Atsakyti
Gavau pastaba nuo cipciuko blush2.gif tai nesu parodyt
Cipciuko zozefina, meiles dienos progai...tai labai knietejo isbandyt piesima....skiestas aisingas ir tapyta
user posted image
na ir is arciau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 02 17, 00:07)
Gavau pastaba nuo cipciuko blush2.gif  tai nesu parodyt
Cipciuko zozefina, meiles dienos progai...tai labai knietejo isbandyt piesima....skiestas aisingas ir tapyta

ohmy.gif ohmy.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 02 16, 23:11)

Aha ....amo netekai , o ji matai į mano temą prapjautą nunešė , aš irgi vos nenuvirtau pamačiusi karsta.gif ....pasakiškai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu , mergaites 4u.gif
Ypatingai is jusu, cipciuk blush2.gif
y thumbup.gif eees eksperimentas pavyko
Atsakyti