Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

akvilyte labai dailus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Akvilyte, labai grazu. Tavo darbai visada grazus 4u.gif

Turejau proga padaryti pora tortuku, tai ir jums parodau. Mieliau man vis tik kvietkelemis puosti tortus ax.gif

Rafaelo svajone + zele gabaleliai ir konservuotos kriauses. puosta mmg ir miordijos mase.

user posted image

Rafaelo biskvitai, kremas su rikota, sviesto-rududu-grietineles kremas, mandarinai. puosta MMG.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 16 vasario 2011 - 17:59
Bossi, user posted image
Atsakyti
Bossi, malačius, labai dailūs tortai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 02 16, 18:58)
Akvilyte, labai grazu. Tavo darbai visada grazus 4u.gif

Turejau proga padaryti pora tortuku, tai ir jums parodau. Mieliau man vis tik kvietkelemis puosti tortus ax.gif

Rafaelo svajone + zele gabaleliai ir konservuotos kriauses. puosta mmg ir miordijos mase.

Rafaelo biskvitai, kremas su rikota, sviesto-rududu-grietineles kremas, mandarinai. puosta MMG.

kiekviena raukslele thumbup.gif ,super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 02 16, 17:58)

uhuuuuuu bigsmile.gif šitas superinis thumbup.gif

o man kaip tik gėlytės priešas nr vienas ax.gif figūrkos juo labiau doh.gif man tik paformuot duok lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekui uz grazius zodzius blush2.gif tikiuosi kai ateis pasiimti patiks. Nors ir giminaitei, ale vis tiek labai pergyvenu doh.gif
Atsakyti
mano 2 dienu darbas...

batelis 13 gimtadienio proga, dariau pirma karta tai jusu kritika suprantu, netgi laukiu biggrin.gif
rafaelo, mmg, cipciuko figureliu pastilazas maisytas su mix-fix masyte
user posted image

marskinukai, irgi pirmas kartas, broko pridariau doh.gif
rafaelo, mmg, truputis mix-fix masytes maisytos su cipciuko pastilazu
user posted image

vel traktorius, sykart rimtam vyrui, kaimynui ukininkui, nustumdziusiam keliuka is kaimo, tai jis stumia gigantiska bokala, is kurio krentancios putos virsta sniego pusnimis
stiklas smelyje, mmg, mix-fix, pastilazas ir pirma karta darytas beze (ryt matysim ar gavosi g.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 02 16, 19:14)
Dekui uz grazius zodzius  blush2.gif tikiuosi kai ateis pasiimti patiks. Nors ir giminaitei, ale vis tiek labai pergyvenu doh.gif

Ir aš noriu dadėti ..... bet ne žodžius ...user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 16, 22:36)
Ir aš noriu dadėti ..... bet ne žodžius ...user posted imageuser posted imageuser posted image

YEeeeeeeeeeeeeesssssssss gavau triju ziurkiu ivertinima. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Aciu. MAn sitos ziurkes pacios tokios paciausios. wub.gif
Atsakyti
bossi, labai labai grazu, kaip pagal trafareta daryta, gal kazkaip panasiai ir darei?
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 02 16, 23:04)
bossi, labai labai grazu, kaip pagal trafareta daryta, gal kazkaip panasiai ir darei?

tai aisku schmoll.gif as ne dailinninke blush2.gif . per googla susiradau, ant lapo atispausdinau, apipjausciau su peiliuku ir viskas. Ale kaip ilgai daresi. Tas Benas Tenas su torto dengimu ir mases gamyba truko 4.5 val. doh.gif

blush2.gif doh.gif Skleroze, paziurejau tavo tortus ir labai patiko tas gimimo metu padarymas ir tas traktrosiu toks superinis, o parasyti pamirsau. Geda blush2.gif

tos ziurkes ismuse is veziu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 16 vasario 2011 - 22:08