Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daluze77 @ 2011 02 15, 23:47)
O cia mano pirmas krepselis, labai neteiskit kita karta bus geriau

tai kad labai labai jis man wub.gif na ir aš turėsiu pavasarį progą tokį išmėgint savo močiutei wub.gif

aš su kukliu ateinu ax.gif

apelsininis sufle ir mmg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovar @ 2011 02 16, 11:30)
Laba.arteja vyro gimtadienis, kepsiu torta, bet niekaip nesugalvoju kaip ji papuosti?gal turit minciu? aciukas

yra tema
http://www.supermama...?...1248&st=108

akvilyte, na taip.. "kuklokas" toks 4u.gif gražutis.

Merginos, surbitono dalį gavau. Kažkaip jie įdomiai pradėjo siųsti. Išsiunčia tai, ką turi, po to per savaitę surenka tai, ko neturėjo ir atsiunčia savo sąskaita. Taigi, vakar parašė, kad išsiuntė tai, ko neturėjo.. žodžiu, jeigu pradėčiau skirstyt, tai pastoviai kažkam kažko truktų.. tai nepradedu skirstyt dar, laukiu kol ateis visas užsakymas.

sugarshackai tik šįryt apsisprendė, kad siuntimas kainuos 28 svarus. Tai tik šįryt sumokėjau. Kiek laiko ir kada išsiųs.. negaliu pasakyt.. bet tikiuos iki kitos savaitės pabaigos sulaukti. Čia apie 20 sąrašų yra, tai siuntimas gan nebrangus gaunas.

Geros šventinės dienos lithuania.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 16 vasario 2011 - 10:40
akvilyte,nieko sau kuklus wub.gif ,labai labai grzu 4u.gif 10 balu smile.gif
Atsakyti
akvilyte,labai mielas wub.gif
naitai..šitiek rožių pridarei..tik daba pamačiau..kažkaip pramazinau aš jas doh.gif ir visos kaip viena-vienodos gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 16, 00:42)
zinot as pritrenkta nuo tokiu grozybiu,nu wingailes orchideja,tai kaip gyva kaip tokia ir padaryti....idomu kas ant torto virsauskur atrodo taip tikroviskai lyg zeme.Taip pat tie vaikiski tokie fainuciai

žemė - tarkuotas juodas šokoladas smile.gif

orchidėją dariau kiekvieną žiedlapį ant atskiros vielutės, išdžiuvo, o tada susukau žiedelį, ačiū mergaitės už įvertinimus wub.gif

daluze77- labai, LABAI gražus krepšelis wub.gif wub.gif
akvilyte- kaip visada, - TOBULA thumbup.gif
vinesa- kokie spalvingi, žavūs tortukai wub.gif thumbup.gif
cipciuk- auksaranke jūs thumb_yello.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 02 16, 09:56)

Cipciuk, puikus vaikiskas tortas - kaip taip greit apsisukt su tais uzsakymais? Beje, kur jus masite lipdymui perkate?  ax.gif  Jusu figureles - tiesiog tobulos  wub.gif

Ačiū smile.gif .

Visur ...surbitone , ebay .....Minordijoj .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 16, 12:08)
Ačiū  smile.gif .

Visur ...surbitone , ebay .....Minordijoj .

man ir patinka šios masytės, thumbup.gif
Atsakyti
Na ir sedevrus mielosios jus gaminat bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz pagyras,steniuosi nors ka padaryti panasaus i jusu sedevrus...man labai reikia jusu pagalbos ar patarimo.ziuriu va seilem nutysusiom i Vinesos,Wingailes orchidejas.na suprantu ziedeli kaip padaryti,bet po to ka sutom susuktom vielutem?jas mase reikia padengti ir palikti ar istraukti?atleiskit man baltai varnai uz kvailus klausymus
Atsakyti
Nuo vakar vakaro nesilankiau ir kiek grozybiu bigsmile.gif
Man graziausi tortai su orchidejomis, kazkokia mistika .
Labai saunus ir kiti tortukai,figureles labai grazios,as dar ju net nemeginusi daryti,bet turbut ir nemeginsiu niekada,nes manau cia reikia meno gyslele tureti kad nulipdyti jas. O jus cia dauguma tikrai turite tas gysleles,super thumbup.gif
Atsakyti
O as orchidejos kota su ziedais dariau paprasciau: nusilipdziau ziedu, ir i kiekviena itvirtinu po vielute. Sudziuvus ziedams, visus sujungiu su ta lipnia juostele spec cukrinem gelem. Gavosi, mano galva, visai nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 16 vasario 2011 - 14:02
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 16, 00:47)
O cia mano pirmas krepselis, labai neteiskit kita karta bus geriau

thumbup.gif liuuks
Atsakyti