Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos. Na jau tortų grožiai.
Merginos, o aš pas jus su klausimuku. Išsikepiau medutį, planuoju puošt trupinukais, o vidurį padaryt paklodytę pastilažinę ir ant jos katytę patupdyt. Tai dabar galvoju, ta vietą, kur dėsis paklodytė,patept sviestiniu kremu? Ar ne?
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2011 02 15, 19:12]

Grietinėlė nuo šiltų rankų tirpo .

Aciu cipciuk dabar pagalvoju gal taip ir galejo atsitikt,nes ir patalpoje buvo pakankamai silta,tik keista,kad patalpinus saltai tas skystis vistiek issiskyre

Olesta,gyvenu ne Lt tai ir grietinele buvo nelietuviska,bet su ja jau ne pirma karta darau,tik niekad nebuvau dengus viso torto( tik kokius krastelius padailindavau) tai niekada nebuvo problemu. O i grietinele dejau tik cukru,truputeli citrinos rugsteles ir dazus. galvoju gal as ja per daug paplakiau,gal man kartai jau sviestas pradejo gamintis lotuliukas.gif na tikiuos kitam valentinui toras bus geresnis blush2.gif

Papildyta:
JET manau,kad patepti,tada busi tikra kad ''paklodyte'' neprades tirpti
Atsakyti
vinesa, labai gražūs tortai. ir ta orchidėja liuksiška tikrai
Atsakyti
QUOTE(JET @ 2011 02 15, 20:31)
Sveikos. Na jau tortų grožiai.
Merginos, o aš pas jus su klausimuku. Išsikepiau medutį, planuoju puošt trupinukais, o vidurį padaryt paklodytę pastilažinę ir ant jos katytę patupdyt. Tai dabar galvoju, ta vietą, kur dėsis paklodytė,patept sviestiniu kremu? Ar ne?

Jei trupinukais pabarstysi , sviesto neužtepsi , nelips , o jei ir prilips , šaldytuve jis sušals ir pasikels su visa paklodyte nuo trupinukų , .

Tą vietą kur dėsi paklodytę , palik nebarstyta , tik toje vietoj , netepk daug grietinėlės , nes sudrėks pastilažas ( nedarysi juk " kaldros" storumo biggrin.gif ) , čiut čiut , kat priliptų ir užteks .
Atsakyti
Aciu Cipciuk už atsakymą. Aš taip ir galvojau daryt,bet norėjau dėl visako pasikonsultuot su jumis. 4u.gif
Atsakyti
zinot as pritrenkta nuo tokiu grozybiu,nu wingailes orchideja,tai kaip gyva kaip tokia ir padaryti....idomu kas ant torto virsauskur atrodo taip tikroviskai lyg zeme.Taip pat tie vaikiski tokie fainuciai
Atsakyti
As greit permeciau nuotraukas tortuku. Net i vardus neziurejau. Reziume: GRIUNU NES TOBULAI GRAZU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O cia mano pirmas krepselis, labai neteiskit kita karta bus geriau
user posted image
Atsakyti
Laba.arteja vyro gimtadienis, kepsiu torta, bet niekaip nesugalvoju kaip ji papuosti?gal turit minciu? aciukas
Atsakyti
Visada mane zavejo orchidejos, bet wingailes vazonelyje ir vinesos tortukas su orchidejomis - nu nerealus wub.gif

Idomu, kur Asseni ir aguoona dingusios su savo tortukais? Kazkaip seniai ju nemaciau, o taip norisi tu sedevru pamatyti bigsmile.gif

Cipciuk, puikus vaikiskas tortas - kaip taip greit apsisukt su tais uzsakymais? Beje, kur jus masite lipdymui perkate? ax.gif Jusu figureles - tiesiog tobulos wub.gif
Atsakyti
sokoladines saldainiu mases+mmg, gal galiu suzinoti kas yra mmg? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovar @ 2011 02 16, 11:06)
sokoladines saldainiu mases+mmg, gal galiu suzinoti kas yra mmg? biggrin.gif

mmg-meian mase su gliukoze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 16 vasario 2011 - 10:23