Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

senai ir aš ką bedėjau..tai įdėsiu paskutinį blush2.gif
jogurtinis su vaisiais
žolė-grietinėlė,visa kita -pastilažas
user posted image
Atsakyti
andriu, puikus tortukas wub.gif , dievinu zolyte, bet pati jos daryti nemoku blush2.gif
Atsakyti
o ką čia mokėt, tas pats dzibukų darymas kaip bet kokių kitų, varai rateliu aplink tortą nuo apačios į viršų ir viskas 4u.gif
Atsakyti
oi kiek graziu tortu thumbup.gif O kiek daug skirtu meiles dienai,smagu,kad galejot savo seimas nudziuginti tokiais groziais thumbup.gif
o man vat nepavyko doh.gif Todel noriu paklausti gal kas pasakys priezasti. Vakar savo torta puosiau plakta grietinele, Lyg ir viskas graziai issiplake,grietinele,laike forma,tik jau puosiant pro konditerinio maiselio sonus pradejo issiskirti skystis ( beja nudaziau grietinele maistiniais,milteliu pavidalo dazais),pabaigiau torta puosti,nors ir labai erzino tas skystis bet kadangi laike forma dar kaip ir nesijaudinau palikau ji nakciai saltai. Tik va siandien radau puse padeklo oranzinio skysscio doh.gif,(tokia buvo spalva),nors grietinele ant torto,bet sugadintas ir mano tortas,ka tik ismeciau visa tik va labai noreciau suzinot kur suklydau,o gal dar kam nors taip buvo???? Ar cia dazu kalte???? ar su grietinele kazkas ne taip
Atsakyti
sveikutes,mielos kepijeles!na sunku pakomentuot kiekviena,taigi visu nuostabus tortukai!saunuoles!
imesciau ir as savo kelis bet nezinau per ka idet nuotraukas nes per TinyPic praso kodu verysad.gif per ka dar galeciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 02 15, 17:35)
sveikutes,mielos kepijeles!na sunku pakomentuot kiekviena,taigi visu nuostabus tortukai!saunuoles!
imesciau ir as savo kelis bet nezinau per ka idet nuotraukas nes per TinyPic praso kodu  verysad.gif  per ka dar galeciau  unsure.gif

www.part.lt
Atsakyti
QUOTE(vaura @ 2011 02 15, 15:25)
oi kiek graziu tortu thumbup.gif O kiek daug skirtu meiles dienai,smagu,kad galejot savo seimas nudziuginti tokiais groziais  thumbup.gif
o man vat nepavyko doh.gif Todel noriu paklausti gal kas pasakys priezasti. Vakar savo torta puosiau plakta grietinele, Lyg ir viskas graziai issiplake,grietinele,laike forma,tik jau puosiant pro konditerinio maiselio sonus pradejo issiskirti skystis ( beja nudaziau grietinele maistiniais,milteliu pavidalo dazais),pabaigiau torta puosti,nors ir labai erzino tas skystis bet kadangi laike forma dar kaip ir nesijaudinau  palikau ji nakciai saltai. Tik va siandien radau puse padeklo oranzinio skysscio doh.gif,(tokia buvo spalva),nors grietinele ant torto,bet sugadintas ir mano tortas,ka tik ismeciau visa tik va labai noreciau suzinot kur suklydau,o gal dar kam nors taip buvo???? Ar cia dazu kalte???? ar su grietinele kazkas ne taip

Grietinėlė nuo šiltų rankų tirpo .

Kai puošite grietinėle , nedėkite jos daug , įdėkite truputi , kitą laikykite šaldytuve , kai tą išspausite , dėkite naujos ..... be to skirtingai nuo beze , su grietinėle reikia greitai suktis puošiant , kaip sakoma įjungti apsisukimų varikliuką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2011 02 15, 16:35)
imesciau ir as savo kelis bet nezinau per ka idet nuotraukas nes per TinyPic praso kodu  verysad.gif  per ka dar galeciau  unsure.gif

O ar sunku įrašyti ten duotus kodinius skaičius ? smile.gif

www.savepic.ru
www.radikal.ru
Atsakyti
labas mergaitės,visu tortukai super thumbup.gif , na o as atnešu tortuką ir vel pabėgu smile.gif pirma mano orchidėja blush2.gif viduj turtingas kavos, vazonelis saLdainiu mase, orcidėja - cipciuko pastilazas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 15, 17:12)
[color=red]
O ar sunku įrašyti ten duotus kodinius skaičius ?  smile.gif

tame ir reikalas kad jokiu kodiniu skaiciu neduoda sad.gif visuomet per ten dedavau..na bandysiu per kitur,aciu 4u.gif
Atsakyti
kelk per radikal.ru arba per fotki.com

kokios firmos grietinėlė ten taip vandenijo??? dažnai taip elgiasi Žemaitijos pieno grietinėlė...gal perplakei ir supkei sviestuką su pasukomis??? nu vargiai tikėtina, kad taip varvėtų, papuošiu dažnai visą tortą per du kartus dėdama grietinėlę ir tokių čiūdų nebūna... parašyk prašau, kiek dėjai kokios grietinėlės ir ką dar dėjai į kremą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 15, 17:29)
kelk per radikal.ru arba per fotki.com

kokios firmos grietinėlė ten taip vandenijo??? dažnai taip elgiasi Žemaitijos pieno grietinėlė...gal perplakei ir supkei sviestuką su pasukomis??? nu vargiai tikėtina, kad taip varvėtų, papuošiu dažnai visą tortą per du kartus dėdama grietinėlę ir tokių čiūdų nebūna... parašyk prašau, kiek dėjai kokios grietinėlės ir ką dar dėjai į kremą  4u.gif

Man irgi tokiu ciudu nebuna.. tik vasara per karscius kartais puosiant is maiselio su antgaliu siek tiek sunkesi..
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 02 15, 17:23)
labas mergaitės,visu tortukai super  thumbup.gif , na o as  atnešu tortuką ir vel pabėgu  smile.gif  pirma mano orchidėja  blush2.gif  viduj turtingas kavos, vazonelis saLdainiu mase, orcidėja - cipciuko pastilazas  smile.gif

.... o jetau , kaip gražu .... net veizolai iššoko , kaip pas tave wingaile ...user posted image
Atsakyti