Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 15, 10:03)
Prašau nesijuokti ...gyvenime visko būna user posted image.... " kvailas nesupras , protingas - patylės " ...user posted image ...

matyt busiu is tu kvailu hihihi.gif ,nes niekaip neiziuriu kame brokas rolleyes.gif
gal kiseneleje esme..? ne? ax.gif
man tai labai grazu.ne eiliniai balti baltiniai,ne eilinis tiesus kaklaraistis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 15 vasario 2011 - 09:17
QUOTE(naitas @ 2011 02 15, 09:38)
šviesus, gražus ir suderintas tortas  4u.gif

naitai, aciu 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 02 15, 09:53)
Nova, dizainas torto gražus, tik dengimo masę dar reikia „atidirbti“, rožių žiedlapius išplonink teptuku ar mediniu pagaliuku  4u.gif

Olesta, dekui. Lapelius roziu ploninau siek tiek, bet kai per daug suploninau, tai jie nulinksta, nesilaiko unsure.gif Realiai atrodo truputi plonesni, nei foto. O su dengimu tai jooo, reika dirbėt dar biggrin.gif labai sunku tas klostes islygint sonuose doh.gif Gal per daug plonai iskocioju mase unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 15, 09:03)
Labas rytas ....user posted image

Prašau nesijuokti ...

Nu ju marskiniu grozis - nesu macius grazesniu net ir tikru thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 15, 07:16)
matyt busiu is tu kvailu hihihi.gif  ,nes niekaip neiziuriu kame brokas  rolleyes.gif
gal kiseneleje esme..? ne?  ax.gif
man tai labai grazu.ne eiliniai balti baltiniai,ne eilinis tiesus kaklaraistis...

lotuliukas.gif kaklairaiscio mazgo nerasta...bet gal butu ir nepatebeje tongue.gif
Atsakyti
cipciuk,tai kur tas brokas, nerealus marškiniai smile.gif nesimato to broko wink.gif jūsų tortai kaip visada tobuli.

QUOTE(Olesta @ 2011 02 15, 08:42)
Pandos kokios mielos wub.gif manęs vakar irgi užprašė pandutės  wub.gif  man jos tokios mielos wub.gif
Mergytės naujokytės, kad nepasimestumėte, kur perskaitėte vienokį ar kitokį patarimą, nežinau kaip kitos mokinosi, bet pas mame tarkim nuo pat pradžių pradžios yra užvesti wordo dokumentai: vienuose saugau man patikusius receptus, kituose tortų idėjų pavyzdžius suskirstytus temomis, nes kartais ieškau vienos idėjo, o užklystu ant ko nors nepaprasto, kad rasiu vėliau - misija be šansų, tai darau copy paste ir vualia, ateina proga, žinai, kur pasižiūrėti...tas pats su mūsų patarimais - randu - išsisaugau  4u.gif  kai pati žinosi kur pasidedi, visada žinosi, kur greitai susirasti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš lygiai taip pat darau, worde viską saugausi, esu ir prisispausdinus nemažai. tai jei ko reikia stengiuosi pati susirasti. ir neapsunkinti kitų, nebent jau labai labai neaišku, tai aišku aš klausiu.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2011 02 15, 11:17)
lotuliukas.gif kaklairaiscio mazgo nerasta...bet gal butu ir nepatebeje tongue.gif

Net grizau i foto paziureti biggrin.gif man tai visai i akis nekrito-kitoks rišimo būdas ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2011 02 15, 10:17)

....user posted image .... bėgu iš čia , sarmata user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 15, 08:42)
Pandos kokios mielos wub.gif manęs vakar irgi užprašė pandutės  wub.gif  man jos tokios mielos wub.gif
Mergytės naujokytės, kad nepasimestumėte, kur perskaitėte vienokį ar kitokį patarimą, nežinau kaip kitos mokinosi, bet pas mame tarkim nuo pat pradžių pradžios yra užvesti wordo dokumentai: vienuose saugau man patikusius receptus, kituose tortų idėjų pavyzdžius suskirstytus temomis, nes kartais ieškau vienos idėjo, o užklystu ant ko nors nepaprasto, kad rasiu vėliau - misija be šansų, tai darau copy paste ir vualia, ateina proga, žinai, kur pasižiūrėti...tas pats su mūsų patarimais - randu - išsisaugau  4u.gif  kai pati žinosi kur pasidedi, visada žinosi, kur greitai susirasti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif as ir taip darau

QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 15, 12:15)
....user posted image .... bėgu iš čia , sarmata user posted image

lotuliukas.gif smagu ne tik jusu tortais grozetis , bet ir jumoro jausmu thumbup.gif
Atsakyti
Man tai svarais kainas rodo
Jo, svarais, sumelavau doh.gif
Papildyta:
Nova, Cipciuk, labai faini tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 02 15, 11:32)
thumbup.gif as ir taip darau
lotuliukas.gif smagu ne tik jusu  tortais grozetis , bet ir jumoro jausmu thumbup.gif

ax.gif ....liūdnų temų apstu forume , ten ir paverkiama ir padejuojama , bet netgi ir ten ,kai kada moterys pajuokauja , aš manau tai būtina .

O jei esi blogos nuotaikos , nelysk visai , ir negadink jos kitoms ...aš taip manau 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 02 13, 21:17)
jolka,nebekepi? nebesimato tavęs g.gif

kepu retai,tai cia net nebededu ax.gif dirbu,tai nebera kada 4u.gif
Atsakyti