Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

radau gal kam prireiks, prasom 4u.gif
konditerinis svirkstas is kepimo popieriaus:
http://www.youtube.c...h?v=-yMqLYkY5hE

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 02 14, 16:46)
Dar kartą užbėgau, nes kilo mintis  bigsmile.gif . Kažkuri mergaitė čia skundėsi, kad jai gavos karti MMG. Tai man bedirbant va tokias rožes šiandien, mintys vaikšto toli toli..
tai sugalvojau tokį dalyką - MMG masę gali apkartinti jos gamybai naudojamas kartaus skonio alyvuogių aliejus (arba pasenęs koks nors aliejus). Reiktų ragauti sudėtines dalis prieš dedant į bendrą katilą  biggrin.gif

Su šv. Valentino diena  4u.gif

Na rozes tai fantastiskos wub.gif cia is kremo darete?
Atsakyti
Cia mano kuklutis kriausinis karamelinis, puostas griliazu, pastiliazu (Cipciuko dengimui ir figureliu lipdymui).

user posted image
Atsakyti
O sakykit is kur? Ir jai ne paslaptis kokia vienos spalvos kaina?

http://www.thecakede...p?cPath=198_249
Papildyta:
Vienos spalvos kaina 2,65 eurai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 02 14, 23:27)
O sakykit is kur?  Ir jai ne paslaptis kokia vienos spalvos kaina?

http://www.thecakede...p?cPath=198_249
Papildyta:
Vienos spalvos kaina 2,65 eurai  smile.gif

Man tai svarais kainas rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 02 14, 23:02)
Cia mano kuklutis kriausinis karamelinis, puostas griliazu, pastiliazu (Cipciuko dengimui ir figureliu lipdymui).

eda.dita , puiku , koks šiltas tortukas wub.gif ...ir kaip sako Olestukas ...na jau toks valgomas essen.gif .....

----------------------------------------------------------------------------------

Atsakyti
Pandos kokios mielos wub.gif manęs vakar irgi užprašė pandutės wub.gif man jos tokios mielos wub.gif

Mergytės naujokytės, kad nepasimestumėte, kur perskaitėte vienokį ar kitokį patarimą, nežinau kaip kitos mokinosi, bet pas mame tarkim nuo pat pradžių pradžios yra užvesti wordo dokumentai: vienuose saugau man patikusius receptus, kituose tortų idėjų pavyzdžius suskirstytus temomis, nes kartais ieškau vienos idėjo, o užklystu ant ko nors nepaprasto, kad rasiu vėliau - misija be šansų, tai darau copy paste ir vualia, ateina proga, žinai, kur pasižiūrėti...tas pats su mūsų patarimais - randu - išsisaugau 4u.gif kai pati žinosi kur pasidedi, visada žinosi, kur greitai susirasti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 14, 23:43)
Na rozes tai fantastiskos  wub.gif  cia is kremo darete?

aciu. ne, ne iš kremo. Tai yra is pastilazo.

Olesta, super patarimas. Pas mane irgi toks lobynas yra. 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo Valentinisku tortu blush2.gif Pagaliau roziu prilipdziau, is trecio karto biggrin.gif

Dengta Cipciuko pastilazu, papuosimai Asseni pastilazas, viduje tortas "3 šokoladai"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 02 15, 10:33)
Pasirodau su savo Valentinisku tortu  blush2.gif  Pagaliau roziu prilipdziau, is trecio karto  biggrin.gif

šviesus, gražus ir suderintas tortas 4u.gif
Atsakyti
Nova, dizainas torto gražus, tik dengimo masę dar reikia „atidirbti“, rožių žiedlapius išplonink teptuku ar mediniu pagaliuku 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ....user posted image

Prašau nesijuokti ...gyvenime visko būna user posted image.... " kvailas nesupras , protingas - patylės " ...user posted image ....bet viskas baigėsi gerai , nes pamačius foto , paskambinau ir liepiau važiuoti atgal , dadariau , tik jau fotkinti nesinorėjo prie žmogaus tai liko su broku blush2.gif ....

Žozefina , pastilažas , juoda modeliavimo masė , juodas perlas ....

user posted image
Atsakyti