Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Tortai fantastiskai beprotiskai nuostabiai nenusakomai grazus - visi be isimties!!!

Cipciuko su kaspinu - berods Aldonai - nugriuk negyvas thumbup.gif

Olesta, paskutinysis rozinis wub.gif

Atsakyti
Vaidosse, jau KOKIA IDĖJA thumbup.gif labai fainas tortas, LABAI, ir gėlytės man labai gražios wub.gif
Atsakyti
Vaidosse,superine ideja ,grazus tortukas thumbup.gif

Olesta,aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
merginos gal yra koks ABC su vaizdine medziaga kaip pasigaminti konditerini svirksta is kepimo popieriaus?
Atsakyti
(va čia bus atsakymas į klausimą dėl kūno spalvos)[/b] šokoladinės saldainių masės ir pastilažo masės dengimui MIŠINIU, super visada gaunasi man ta spalvytė, imu balto šokolado, saldainukų maršmeliukų, pasidarau tos masės, ir paskui sumaišau minkymo būdu su baltu pastilažu, masė gaunasi aksominio minkštumo

Olesta, paaiskinkit man, nesusipratelei, kaip suminkius saldainiu mase su baltu sokoladu (kuri, kaip suprantu, buna sviesios balksvos spalvos ir kurios su baltu sokoladu niekada nesu dariusi) ir balta pastilaza, gaunasi toks kuno spalvos atspalvis? blink.gif blink.gif blink.gif Niekaip nedaeina... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleisaba: 14 vasario 2011 - 20:21
Labas vakaras . Ikelsiu ir as savo viena tortuka.

user posted image

snikersas,pastilazas

user posted image

O cia broliukui savo dariau.Zmona ji vadina bitute,tai ir pridejau bitutes smile.gif

Tortas "Zozefina" , pastilazas pagal cipciuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 14 vasario 2011 - 20:29
QUOTE(Aleisaba @ 2011 02 14, 20:19)
(va čia bus atsakymas į klausimą dėl kūno spalvos)[/b] šokoladinės saldainių masės ir pastilažo masės dengimui MIŠINIU, super visada gaunasi man ta spalvytė, imu balto šokolado, saldainukų maršmeliukų, pasidarau tos masės, ir paskui sumaišau minkymo būdu su baltu pastilažu, masė gaunasi aksominio minkštumo

Olesta, paaiskinkit man, nesusipratelei, kaip suminkius saldainiu mase su baltu sokoladu (kuri, kaip suprantu, buna sviesios balksvos spalvos ir kurios su baltu sokoladu niekada nesu dariusi) ir balta pastilaza, gaunasi toks kuno spalvos atspalvis?  blink.gif  blink.gif  blink.gif Niekaip nedaeina... schmoll.gif

ji būna vos ne oranžinė na švelniai oranžinė, gi aš nerašiau, kad dedu grynai baltus maršmelowsus, aš dedu normalius iš IKI parduotuvės spalvotus maršmeliukus, sumaišius juos su baltu šokoladu ir cukraus pudra, gaunasi tokia į morkavumą spalvytė, tai aš ją „skiedžiu“ su baltu pastiliažu ir gaunasi kūno spalva 4u.gif anksčiau kai nebuvau atradusi šito reikalo, dėdavau į baltą dengimo masę Americolor PEACH spalvos mikroskopinį kiekį irgi panašiai gaudavos... 4u.gif

„paknisau“ nuotraukas senas ir radau šį tą, tortas knyga labai gerai pamenu buvo dengtas BALTŲ maršmelowsų ir balto šokolado mase, nemaišant kitų spalvų, čia aš kalbu apie torto pagrindą:

user posted image user posted image

o va antrasis tortas jei gerai pamenu buvo jau su spalvotais maršmeliukais, tik aš imu tuos, kurie be žalios spalvos, kur yra balta, rožinė ir oranžinės blankios spalvikės, va ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 vasario 2011 - 20:44
Vaidosee ,super meškiukas.......ysivaizduoju su žolytes antgaliu kooooooks butu kailiukas gražus wub.gif gelytes fantastiškos,o jau ideja tai superine.....ysivaizduoju tavo sesutes reakcija ir veida...... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sandrulyte1975.... koki gražūs tortukai , o jau žuvytė wub.gif wub.gif

Vaidose ..... huh.gif ....kaip pjauti tokį grožį unsure.gif ....neduoč vaiko vietoj schmoll.gif .
Atsakyti
Vaidosse, labai gražusmeškiukas, o idėja su žieduku dėžutėje superinė. Jau įsivaizduoju tavo sesutės veido išraišką :-)
Atsakyti
[quote=Olesta,2011 02 14, 21:37]
ji būna vos ne oranžinė na švelniai oranžinė, gi aš nerašiau, kad dedu grynai baltus maršmelowsus, aš dedu normalius iš IKI parduotuvės spalvotus maršmeliukus, sumaišius juos su baltu šokoladu ir cukraus pudra, gaunasi tokia į morkavumą spalvytė, tai aš ją „skiedžiu“ su baltu pastiliažu ir gaunasi kūno spalva 4u.gif anksčiau kai nebuvau atradusi šito reikalo, dėdavau į baltą dengimo masę Americolor PEACH spalvos mikroskopinį kiekį irgi panašiai gaudavos... 4u.gif

Va dabar jau aiskiau, aciu uz toki iliustruota varga, bet pradziamoklems kyla daug klausimu verysad.gif Reikes paciai isbandyti si varianta rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kai ta zuvyte dariau,tai prasikeikiau biggrin.gif ,nes luzinejo. Dabar supratau kodel,rugiagele paaiskino. Nusipirkau as zelatinos "klingai" ar kaip ji ten vadinasi ir dariau pagal Jusu recepta,tai tikrai pavyko,niekas neluzinejo,mase plastiska,lengvai kociojasi,na zodziu super... Bet aisku man dar mokintis ir mokintis. As daugiau prie kulinurijos dirbusi esu (vieno kasnio sumustiniai ir pan.),fantazijos netruksta ax.gif Dabar tik belieka mokintis kepti tortus ir t.t. Ir tikrai net knygu pirkt nereikia,viska cia gali surasti.Tik retsykiais dar pasimetu temose: kur ka skaiciau ir pan...
Aisku didelis ACIU Jums ir dar daugeliui cia esanciu , kurios netingi pagelbeti ir paaiskinti mums "zalioms".

Kazin kiek metu reikia dirbti,kad tokius nerealius tortus padaryti 4u.gif

Atsakyti