Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2011 02 14, 15:06)
Cyp Cyp.. ir viskas.. daugiau nieko negaliu pasakyt.. tobuli tortai  4u.gif  wub.gif

nait nait .... ačiū ir už tiek aciuks.gif

Jau jei tu čia įlendi dažniau , nei kur kitur , tai pasakysiu ..... JIS , TAS MANO YRA GERASSSSSSSSSSS clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Laba diena,
Su Šv.Valentino diena visas! Kuo daugiau meilės,atlaidumo,pasitikėjimo,supratimo,švelnumo,gerumo ir svarbiausia-mokėjimo išklausyti! Mylėkite ir dovanokite save ne tik per Šv.Valentino dieną,bet ir visus metus! wub.gif wub.gif wub.gif
Ačiū labai komplimentus,smagu girdėti liaupsinimus blush2.gif
Cipsiuk,kokie gražūs pas Jus tortukai! wub.gif
O spalvos americolor pas Jus,tačiau electric,taip? klausiu,nes nusipirkau aš rinkinuką paprastų americolor,tai visai ne visos tokios spalvos gaunasi,nei parodyta ant buteliuko,tai nusivyliau šiek tiek...Aš kur naudojau Wilton 8 Icing colors,tai man daug labiau patiko..Beje,savo spalvas perkate atskirai buteliukuose ar rinkinukais?

Labai gražūs visų tortukai,pasakysiu ir aš ,kad man Lapelyte labai pažengusi į priekį,tikrai matosi rezultatai thumbup.gif
Labai patuiko tortukas "dviese pievelėje" nepamenu kieno jis,ir dar Olestos labai labai labai įstrigo ,kaip visada wub.gif

QUOTE(dome @ 2011 02 14, 11:03)
Noriu paklausti Olestos ir red69,kokia spalva naudojot biustui? Labai naturaliai graziai atrodo thumbup.gif

Aš turiu spalvą IVORY ji butent ir yra tokia,kūno spalva,kai neturėjau,tai dariau su oranžine,jos vos vos dedi ir gaunasi panašiai kaip mano tortuke.
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus,ka tik uzsisakiau ir WARM BRAUN ir IVORY lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 02 14, 18:18)
O spalvos americolor pas Jus,tačiau electric,taip? klausiu,nes nusipirkau aš rinkinuką paprastų americolor,tai visai ne visos tokios spalvos gaunasi,nei parodyta ant buteliuko,tai nusivyliau šiek tiek...

gal mažai dažų dėjot? nes normaliai įdėjus, gaunasi beveik visos spalvos. Tarkim, problematiška yra juoda spalva.
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 02 14, 17:25)
Aciu merginos uz atsakymus,ka tik uzsisakiau ir WARM BRAUN ir IVORY   lotuliukas.gif

O sakykit is kur? blush2.gif Ir jai ne paslaptis kokia vienos spalvos kaina? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasty Fairy: 14 vasario 2011 - 16:50
Olesta,kokio diametro biustas g.gif ir kaip formavai g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 02 14, 15:42)
gal mažai dažų dėjot? nes normaliai įdėjus, gaunasi beveik visos spalvos. Tarkim, problematiška yra juoda spalva.

Na tikrai nemažai... kelis tortukus padariau ir baigiu raudoną,žiūrėsiu kokios bus kitos spalvos,nes kol dar turiu Wilton dažų,tai ne visas bandžiau americolor.
O ,kad juoda yra problematiška,tai jau pastebėjau su visais dažais,kiek esu turėjusi..
Be to,aš ne baltą dažau spalvą su juoda,o šokoladinę masę,tada liuks viskas išeina smile.gif
Atsakyti
Idesiu ir as savo paprastuti primityvaus puosimo tortuka.
Dovana vyrui valentino dienos proga

http://img64.imagesh...31/p2143838.jpg

Kazkodel neina ikelti nuotraukos tai keliu tik nuoroda
Atsakyti
labas mergytės, ačiū už šiltus atsiliepimus wub.gif visas visas sveikinu su mūsų širdžių diena wub.gif aš kaip medikas palinkėsiu Jums sveikų širdučių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

be to apžiūrėjau visus fantastinius Jūsų tortukus, labai labai dailūs visi wub.gif na ir aš į kompaniją su vienu ax.gif Spyglio rikotos tortas su vyšniomis, dengta pastilažu smile.gif

user posted image

dabar atsakymai, jei pamiršiu ką atsakyti, tai rėkit garsiai:

dėl biusto, tai viduje ten kaip čia pavadinus, tortas Mix'as: juodo miško biskvitai, sulaistyti amaretu, kremai iš Zebros šokoladinio torto su riešutais ir karamelinis kremas (grietinėlė+Rududu)...formavimas...- kepiau biskvitą iš 4 kiaušinių, jį išdalinau į kepimo formas 18,17 cm skersmens ir du dubenėlius spenelių viršui užbaigti (Maximoje buvo tokie plonos skardos dubenukai pirkti, aš juos pritaikiau kepimui, jų viršaus skersmuo po 16 cm, o dugniukai po 7,3 cm), taigi po šaukštą tešlos aš įdėjau į tuos Maximinius dubenukus, kitą tešą po lygiai paskirsčiau į 17 ir 18 cm skersmens fomytes. Visus kartu sukišau kepti, tik mažuosius dubenukus po 15 minučių kepimo išėmiau iš orkaitės, o tie kiti du liko kepti toliau. Iškepę 17-18 cm biskvitukai man pasidalino į 3 dalis - du normalius biskvitus ir 2 kupreles... tortą surinikinėdama aš dėjau į atskirus papukus apačioj 18, tada 17, tada kepurėlę, tada tą iniatiūrinį keptą šaukštą biskvito, susiformavo kūgelis, šokoladiniu kremu aptepiau tortą, kad įgautų pilnai krūties formą ir abudu kūgelius suglaudus padėjau stingti... paskui aptepiau sviestiniu kremu, ir pirmiausiai apdengiau (va čia bus atsakymas į klausimą dėl kūno spalvos) šokoladinės saldainių masės ir pastilažo masės dengimui MIŠINIU, super visada gaunasi man ta spalvytė, imu balto šokolado, saldainukų maršmeliukų, pasidarau tos masės, ir paskui sumaišau minkymo būdu su baltu pastilažu, masė gaunasi aksominio minkštumo, labai glotniai apdengia tortą, dengiu iš karto abi krūtis ir tada lieka išornamentuori liemenuką...

pas Red69 mačiau krūtis iš medučio, tai truputį ne taip paformuotos jos, iš medučio labai lengvai pasidaro, principas kaip barbės sijono, prisikepi skirtingų diametrų lakšelių, kad mažėt kas 1 cm ir kur sueina paskui tortas „laiptukais“, užtepi grietinėle, padarai kūgelius, superiniai gaunasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dėl Kempiniuko spalvų, visada dažau pačią masę, Americoloro geltonos spalvos labai gerai perima masę, dažymas iš viršaus man nepatinka dėl dviejų priežasčių: dažo dantis valgant ir sunkesnė technika tolygaus gražaus spalvos paskyrstymo, jei kempinėle dažysi, dar dar, bet jei teptuku brūžinsi, iš karto vienas dalykas nenusiteps, matysis ruožai, o jei norėsi toj pačioj vietoj užtepti dažus dar kartą, masė eis gumulais, tai va toje vietoje nepatogu... kelnytėms visada turiu šokoladinės juodo šokolado masės, tai jinai gaunasi ruda, jei noriu šviesesnių, maišau su pastilažu...

smagaus Jums vakaro mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 02 14, 15:58)
Olesta,kokio diametro biustas g.gif ir kaip formavai g.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 02 14, 17:36)
labas mergytės, ačiū už šiltus atsiliepimus  wub.gif  visas visas sveikinu su mūsų širdžių diena  wub.gif  aš kaip medikas palinkėsiu Jums sveikų širdučių  4u.gif  4u.gif  4u.gif
pas Red69 mačiau krūtis iš medučio, tai truputį ne taip paformuotos jos, iš medučio labai lengvai pasidaro, principas kaip barbės sijono, prisikepi skirtingų diametrų lakšelių, kad mažėt kas 1 cm ir kur sueina paskui tortas „laiptukais“, užtepi grietinėle, padarai kūgelius, superiniai gaunasi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš formavau dubenėlyje,bet jo dugnas mažai gaubtas,tai tokie papuliai kampuoti išėjo..,lyginau lyginau,bet va kas gavosi tas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 02 14, 18:43)
Aš formavau dubenėlyje,bet jo dugnas mažai gaubtas,tai tokie papuliai kampuoti išėjo..,lyginau lyginau,bet va kas gavosi tas.. doh.gif

o tai čia Cipciuko medutis ar Kirbės g.gif nes jei Cipciuko, tai net dubeniukų nereikia g.gif biskvitiniam irgi nereikia dubeniukų, nors yra kas daro dubeniukuos, nu kaip čia Jums parodžius, kad įsitikintumėt rolleyes.gif aš labai bijojau biskvitinius daryti, maniau nesigaus, bet mergyčių konsultacijų dėka viskas gavosi 4u.gif va principas tai toks pats kaip mano boružėlės formavimo fotosesija iš juodojo miško, tik kai eina skersmenys mažėjančia tvarka, ir aptepi torto kremu ir gaunasi apvalus kauburėlis 4u.gif ir tuos tarpus tarp krūtų galima pareguliuoti tada smile.gif nėra taip baisu kaip atrodo, dubeniukuos gal va jogurtinius tortukus būtų patogu formuoti, bet ir dubeniukus reikia atsirinkti tokius patogius... man yra tekę daryti papukus iš tinginio, dėjau ant širdelės formos torto, tai aš naudojau dvi pusapvales ledaines thumbup.gif tas pačias ledaines naudojau futbolo kamuoliui formuoti, padariau dvi ledaines tinginio, suklijava tarpusavy sviestiniu kremu paskui ir dengiau mase... nu ko neprigalvoji, kai nemoki žmoniškai padaryti pirmą antrą kartą, paskui kai iš medučio jau dariau, tai jau ten man aišku buvo kaip... nu biskvitinių bijojau iki dabar va, kol kolegei darbe neužsireikė, nu tai kaip savam žmogiukui susigundžiau padaryti, dabar nebebijosiu blush2.gif
Atsakyti
labas vakarėlis smile.gif
Meilės dieną,linkiu,kad meilė visada plazdėtų drugeliu jūsų širdyse 4u.gif
Pirmiausia noriu pasidžiaugti,kad sugryžo Cipciukas,gražu ne tik akis paganyti į jos meno kūrinius,bet skaityti jos postus,kartais vien paskaičius jos atsakymą,šypsena ilgai išlieka ant veido thumbup.gif
Tortukų grožis ,kaip visada neišpasakytas,vienas už kitą gražesnis,gražu žiūrėti,kaip visos tobulėja su kiekvienu tortuku thumbup.gif
Na ir aš atnešu saviškį,tortas su paslaptimi,jame turėjo būti paslėptas sužadėtuvių žiedelis.
Medutis ir šlapias beze (pavyko ir iš pirmo karto),gėlytės saldainių masė,po priekine puokšte slepiasi keturios dėžutės su rašteliais;myliu,bučiuoju ir t.t.,na o dežutė su žiedeliu ir klausimu ar tekėsi už manes,slepiasi po gėlytėmis šalia meškiuko.
Dirbti su bezu labai patiko,bet žolytės antgaliuko neturėjau,tad išbandžiau viską ką turėjau ir likau ant paprastų dzibukų.
Šiaip ,lyginant su jūsų tortukais,tobulėti jau netobulėju,turbūt pasiekiau savo galimybių ribas,bet vistiek džiaugiuosiu ir jau įsivaizduoju,koks bus mano sesers veidas,kai ji atidarys tą paskutinę dėžutę bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 14 vasario 2011 - 19:52