labas mergytės, ačiū už šiltus atsiliepimus
visas visas sveikinu su mūsų širdžių diena
aš kaip medikas palinkėsiu Jums sveikų širdučių
be to apžiūrėjau visus fantastinius Jūsų tortukus, labai labai dailūs visi
na ir aš į kompaniją su vienu
Spyglio rikotos tortas su vyšniomis, dengta pastilažu
dabar atsakymai, jei pamiršiu ką atsakyti, tai rėkit garsiai:
dėl biusto, tai viduje ten kaip čia pavadinus, tortas Mix'as: juodo miško biskvitai, sulaistyti amaretu, kremai iš Zebros šokoladinio torto su riešutais ir karamelinis kremas (grietinėlė+Rududu)...formavimas...- kepiau biskvitą iš 4 kiaušinių, jį išdalinau į kepimo formas 18,17 cm skersmens ir du dubenėlius spenelių viršui užbaigti (Maximoje buvo tokie plonos skardos dubenukai pirkti, aš juos pritaikiau kepimui, jų viršaus skersmuo po 16 cm, o dugniukai po 7,3 cm), taigi po šaukštą tešlos aš įdėjau į tuos Maximinius dubenukus, kitą tešą po lygiai paskirsčiau į 17 ir 18 cm skersmens fomytes. Visus kartu sukišau kepti, tik mažuosius dubenukus po 15 minučių kepimo išėmiau iš orkaitės, o tie kiti du liko kepti toliau. Iškepę 17-18 cm biskvitukai man pasidalino į 3 dalis - du normalius biskvitus ir 2 kupreles... tortą surinikinėdama aš dėjau į atskirus papukus apačioj 18, tada 17, tada kepurėlę, tada tą iniatiūrinį keptą šaukštą biskvito, susiformavo kūgelis, šokoladiniu kremu aptepiau tortą, kad įgautų pilnai krūties formą ir abudu kūgelius suglaudus padėjau stingti... paskui aptepiau sviestiniu kremu, ir pirmiausiai apdengiau
(va čia bus atsakymas į klausimą dėl kūno spalvos) šokoladinės saldainių masės ir pastilažo masės dengimui MIŠINIU, super visada gaunasi man ta spalvytė, imu balto šokolado, saldainukų maršmeliukų, pasidarau tos masės, ir paskui sumaišau minkymo būdu su baltu pastilažu, masė gaunasi aksominio minkštumo, labai glotniai apdengia tortą, dengiu iš karto abi krūtis ir tada lieka išornamentuori liemenuką...
pas
Red69 mačiau krūtis iš medučio, tai truputį ne taip paformuotos jos, iš medučio labai lengvai pasidaro, principas kaip barbės sijono, prisikepi skirtingų diametrų lakšelių, kad mažėt kas 1 cm ir kur sueina paskui tortas laiptukais, užtepi grietinėle, padarai kūgelius, superiniai gaunasi
dėl Kempiniuko spalvų, visada dažau pačią masę, Americoloro geltonos spalvos labai gerai perima masę, dažymas iš viršaus man nepatinka dėl dviejų priežasčių: dažo dantis valgant ir sunkesnė technika tolygaus gražaus spalvos paskyrstymo, jei kempinėle dažysi, dar dar, bet jei teptuku brūžinsi, iš karto vienas dalykas nenusiteps, matysis ruožai, o jei norėsi toj pačioj vietoj užtepti dažus dar kartą, masė eis gumulais, tai va toje vietoje nepatogu... kelnytėms visada turiu šokoladinės juodo šokolado masės, tai jinai gaunasi ruda, jei noriu šviesesnių, maišau su pastilažu...
smagaus Jums vakaro mergaitės