QUOTE(Olesta @ 2011 02 13, 20:56)
Šokoladinei glazūrai jau ne kartą rašiau: 100 g šokolado, 3 šaukštai grietinėlės ir šaukštas sviesto išlydyti ant garų vonelės...
Ne karta, tai ne karta, bet kol nedarai, kazkaip ir praleidi
O as siandien grazuruosiu sokoladu tortuka, tai ir susiradau si posta. Aciu, Olesta, uz kantrybe
Bet dar vienas klausimas tada o nesvarbu koks sokoladas - ta prasme juodas, ar pieniskas, ar baltas??? Suprantu, kad tortams graziausiai atrodo juodasis kartusis, bet as jo nelabai megstu
QUOTE(JET @ 2011 02 14, 14:06)
Sveikos merginos. Visas su VAlentino diena. Jau tortų grozis... Cipciuko tai kaip visada tobuli ir kitų merginų nuostabus tortukai.
Atnešu ir aš Griliažinę širdutę, skirta savo Širdukui
Griliažinis tortas, šokoladinės rožės ir lapeliai.
Atnešu ir aš Griliažinę širdutę, skirta savo Širdukui
Griliažinis tortas, šokoladinės rožės ir lapeliai.
ir vel griliazas, suvalgyciau visa...
eh, nelaiku atėjau nekas po Cipciuko tortų rodytis, nu bet kad jau įlindau tai rodaus
tortas Mėnulis, masė MMG, sukaus iš padėties nes turiu tik žalios spalvos dažus todėl žaliai žalias su žaliom gelem tortas
tortas Mėnulis, masė MMG, sukaus iš padėties nes turiu tik žalios spalvos dažus todėl žaliai žalias su žaliom gelem tortas
QUOTE(aukso raide @ 2011 02 14, 15:26)
Nuostabus jusu visu tortai
Ieskom kepejos, kas Panevezy iskeptu tortuka Jei galima i az
Ieskom kepejos, kas Panevezy iskeptu tortuka Jei galima i az
rekomenduoju Spyglis2
Cyp Cyp.. ir viskas.. daugiau nieko negaliu pasakyt.. tobuli tortai
Olestos papuliu tortas labai fainutis, Red69, k.lapelyte, uzniuks.. Spygliaus fainuolis ..
as tai tik pasirodau, kad gyva esu.. vaikai sirgo, tortu nedarau..
surbis lygtai jau ant kelio, vaziuoja, o sugarshackai kaip parase, dar "sveria".. ka jie sveria.. nu nezinau.. lai sveria..
Olestos papuliu tortas labai fainutis, Red69, k.lapelyte, uzniuks.. Spygliaus fainuolis ..
as tai tik pasirodau, kad gyva esu.. vaikai sirgo, tortu nedarau..
surbis lygtai jau ant kelio, vaziuoja, o sugarshackai kaip parase, dar "sveria".. ka jie sveria.. nu nezinau.. lai sveria..
Dar kartą užbėgau, nes kilo mintis . Kažkuri mergaitė čia skundėsi, kad jai gavos karti MMG. Tai man bedirbant va tokias rožes šiandien, mintys vaikšto toli toli..
tai sugalvojau tokį dalyką - MMG masę gali apkartinti jos gamybai naudojamas kartaus skonio alyvuogių aliejus (arba pasenęs koks nors aliejus). Reiktų ragauti sudėtines dalis prieš dedant į bendrą katilą
Su šv. Valentino diena
tai sugalvojau tokį dalyką - MMG masę gali apkartinti jos gamybai naudojamas kartaus skonio alyvuogių aliejus (arba pasenęs koks nors aliejus). Reiktų ragauti sudėtines dalis prieš dedant į bendrą katilą
Su šv. Valentino diena