Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu Cipciuk. Bandysiu ieskoti,nes kitam savaitgaliui ir man sios spalvos reikes ax.gif
Atsakyti
Visas su Šv.Valentinu 4u.gif
Atnešu ir aš viena valentinini, kuris bus valgomas namie smile.gif Vis mokausi doh.gif
Tortas Žozefina, Cipciuko pastilažas, ir Šarlot kremas smile.gif
Cipciuk , dekoju Jums uz nuostabu Zozefinos torto recepta- jis nuostabus wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 02 14, 14:11)
Bandysiu ieskoti,nes kitam savaitgaliui ir man sios spalvos reikes ax.gif

man panasi spalva gavosi,kai gaminausi saldainine mase ne is vien baltu saldainiu,o is spalvotu saldainiu rinkinuko ,va tokio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 14 vasario 2011 - 13:52
Sveikos merginos. Visas su VAlentino diena. Jau tortų grozis... Cipciuko tai kaip visada tobuli ir kitų merginų nuostabus tortukai. 4u.gif
Atnešu ir aš Griliažinę širdutę, skirta savo Širdukui smile.gif
Griliažinis tortas, šokoladinės rožės ir lapeliai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 13, 20:56)
Šokoladinei glazūrai jau ne kartą rašiau: 100 g šokolado, 3 šaukštai grietinėlės ir šaukštas sviesto išlydyti ant garų vonelės...

Ne karta, tai ne karta, bet kol nedarai, kazkaip ir praleidi ax.gif
O as siandien grazuruosiu sokoladu tortuka, tai ir susiradau si posta. Aciu, Olesta, uz kantrybe 4u.gif
Bet dar vienas klausimas tada blush2.gif o nesvarbu koks sokoladas - ta prasme juodas, ar pieniskas, ar baltas??? Suprantu, kad tortams graziausiai atrodo juodasis kartusis, bet as jo nelabai megstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JET @ 2011 02 14, 14:06)
Sveikos merginos. Visas su VAlentino diena. Jau tortų grozis... Cipciuko tai kaip visada tobuli ir kitų merginų nuostabus tortukai. 4u.gif
Atnešu ir aš Griliažinę širdutę, skirta savo Širdukui smile.gif
Griliažinis tortas, šokoladinės rožės ir lapeliai.

wacko.gif ir vel griliazas, suvalgyciau visa...
Atsakyti
eh, nelaiku atėjau doh.gif nekas po Cipciuko tortų rodytis, nu bet kad jau įlindau tai rodaus ax.gif
tortas Mėnulis, masė MMG, sukaus iš padėties nes turiu tik žalios spalvos dažus lotuliukas.gif todėl žaliai žalias su žaliom gelem tortas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nuostabus jusu visu tortai wub.gif
Ieskom kepejos, kas Panevezy iskeptu tortuka blush2.gif Jei galima i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso raide @ 2011 02 14, 15:26)
Nuostabus jusu visu tortai  wub.gif
Ieskom kepejos, kas Panevezy iskeptu tortuka  blush2.gif Jei galima i az  mirksiukas.gif

rekomenduoju Spyglis2 rolleyes.gif
Atsakyti
Cyp Cyp.. ir viskas.. daugiau nieko negaliu pasakyt.. tobuli tortai 4u.gif wub.gif
Olestos papuliu tortas labai fainutis, Red69, k.lapelyte, uzniuks.. Spygliaus fainuolis ..
as tai tik pasirodau, kad gyva esu.. vaikai sirgo, tortu nedarau..
surbis lygtai jau ant kelio, vaziuoja, o sugarshackai kaip parase, dar "sveria".. ka jie sveria.. nu nezinau.. lai sveria.. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, na as siandien atnesu nelabai vykusi valentino dienos tortuka, bet kaip namie bus gerai smile.gif .
Medutis aplietas sokoladu, amuras is saldainiu mases.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar kartą užbėgau, nes kilo mintis bigsmile.gif . Kažkuri mergaitė čia skundėsi, kad jai gavos karti MMG. Tai man bedirbant va tokias rožes šiandien, mintys vaikšto toli toli..
tai sugalvojau tokį dalyką - MMG masę gali apkartinti jos gamybai naudojamas kartaus skonio alyvuogių aliejus (arba pasenęs koks nors aliejus). Reiktų ragauti sudėtines dalis prieš dedant į bendrą katilą biggrin.gif

Su šv. Valentino diena 4u.gif
user posted image
Atsakyti