Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(lioliuke @ 2011 02 13, 11:07)
Mergaites atrodo net sitoj temoj buvo mineta ( nu kaip tycia neatrandu atrodo cipciukas minejo) apie Airijoje esancia parduotuve kur visko tortu puosybai yra gal geletumet priminti?  ax.gif

Jei gyveni Dubline, yra Blančike tokia pardė- čia. Dar centre yra kažkokia pardė, nepamenu pavadinimo.... TKMaxx formeliu būna ir šiaip kokių gerų dalykėlių..... Parašyk kurioj salos pusėj esi, gal daugiau surašysiu....
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 13, 13:16)
user posted image

mano medutis "dviese pieveleje" Valentino dienai

labai tvarkingas,dvelkia nuosirdumu,liuks thumbup.gif
Atsakyti
Kokie nuostabūs tortai smile.gif Net pavydu daros 4u.gif
Jau patyrusios virtuvės šefės, kokį tortą ir kokį pastiliažą galėtumėte pasiulyti pradedančiajai? smile.gif Kad būtų pavykęs tas pirmas blynas... norėčiau kažką pagaminti šeimynai ir sužavėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <...Neringa...>: 13 vasario 2011 - 14:09
gal kas turit po ranka nuoroda i puslapiuka, kur renkami uzsakymai is surbitonarto ? ar siaip angaliuku ir formeliu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos

noriu aplieti torta sokoladu ax.gif gal galit priminti kuom geriau skiesti pienu ar aliejum g.gif ir kokiu kiekiu g.gif noriu kad butu tas sokolado sluoksnis toks tvirtas. zinau kad kaskur skiaciau bet neissisaugojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 02 13, 19:04)
Sveikos

noriu aplieti torta sokoladu  ax.gif  gal galit priminti kuom geriau skiesti pienu ar aliejum  g.gif ir kokiu kiekiu  g.gif  noriu kad butu tas sokolado sluoksnis toks tvirtas.  zinau kad kaskur skiaciau bet neissisaugojau  ax.gif

pienu
Atsakyti
aš Valentinui pasiruošus lotuliukas.gif

šokoladinis-karamelinis-amaretinis mix'as, dengtas saldaininės ir pastilažo mišiniu, liemenukas, pastilažinis-aisinginis...
user posted image

user posted image

eksperimentinis kriaušinis/karamelinis tortas, dengtas pastilažu, gėlės ir drugeliai irgi iš jo paties...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 13 vasario 2011 - 19:29
QUOTE(Olesta @ 2011 02 13, 20:28)
aš Valentinui pasiruošus  lotuliukas.gif

šokoladinis-karamelinis-amaretinis mix'as, dengtas saldaininės ir pastilažo mišiniu, liemenukas, pastilažinis-aisinginis...

bigsmile.gif
as katik per spinteles ejau,ziurinejaus i kokius bliudelius geriau toki tortuka formuoti smile.gif
Atsakyti
dedama keli šaukštai grietinėlės ir sviesto į šokoladą, tuomet jis lengvai pjaustomas ir gražiai žvilga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 13, 19:28)

tobuli papuliai wub.gif

daluze, labai miela pievelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 13, 19:28)

šokoladinis-karamelinis-amaretinis mix'as, dengtas saldaininės ir pastilažo mišiniu, [/img

Labai grazus papukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 02 12, 14:39)
divia,labai faini įdėja bigsmile.gif

drinks_cheers.gif labai gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti