Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Bomba @ 2011 02 12, 22:10)
k.lapelyte, o kaip tie pabangavimai apacioje tortu padaromi ?  blush2.gif

su spec.pagaliuku (galiukas smailejantis) jei neturi,tada tinka net ir tusinukas (tik sirdele isimti reikia) ir spausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 12, 21:46)
su spec.pagaliuku (galiukas smailejantis) jei neturi,tada tinka net ir tusinukas (tik sirdele isimti reikia) ir spausti  mirksiukas.gif

tai sitiek tai suprantu, bet ar ten juostele atskirai prideta ar is to pacio gabalio, kuriuo torta dengi ?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2011 02 12, 23:27)
tai sitiek tai suprantu, bet ar ten juostele atskirai prideta ar is to pacio gabalio, kuriuo torta dengi ?

is to pacio,kai pjoviau palikau truputi daugiau ir viskas
Atsakyti
k.lapelyte,2011 02 12, 19:31

Skoningi, neperkrauti tortai, man labai patiko
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 12, 19:31)
atnesu ir as kelis
pastilazas ir aisingas. rafaelo

nu ką galiu pasakyti, tikrai šį kartą puikumėlis visiškas. gal pirmam tikrai matosi pažiūrėjus, kad tikrai nelygumų yra. bet šiaip nu tikrai visi tortai man gražūs, ir neturiu prie ko prikibti, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
K.Lapelyte, verta buvo Tave „tarkuoti“, pagaliau, galima pradėti pagiriamuosius sakinukus rankioti, tikrai pažangą padarei ženklią, manau nuo šiol eis tik dar geryn 4u.gif šaunuolė 4u.gif

gerulė griliažinė širdelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 12, 18:31)
kiek tortu  daug  thumbup.gif

atnesu ir as kelis
pastilazas ir aisingas. rafaelo
user posted image

nepakartojama wub.gif
Atsakyti
red69,labai grazus visi tortai 4u.gif labiausiai tai valentino ir su ferrari uzrasu:4u: istrigo smile.gif
Atsakyti
oho kiek pagirimu gavau,net nuotaika pakilo biggrin.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
tikrai, lapelyte, verta pagyrų esi, darai didelę pažangą wink.gif aišku, dar yra vietų kur tau reikėtų pasitempti, bet iš esmės nesulyginsi tavo pastarųjų darbų su senaisiais 4u.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

mano medutis "dviese pieveleje" Valentino dienai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluze77: 13 vasario 2011 - 12:21
Mergaites atrodo net sitoj temoj buvo mineta ( nu kaip tycia neatrandu atrodo cipciukas minejo) apie Airijoje esancia parduotuve kur visko tortu puosybai yra gal geletumet priminti? ax.gif
Atsakyti