Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kiek tortu daug thumbup.gif

atnesu ir as kelis
pastilazas ir aisingas. rafaelo
user posted image
tortas su rududu. pastilazas
user posted image

pastilazas,griliazinis
user posted image

medutis. pastilazas
user posted image
Atsakyti
k. lapelyte oho blink.gif nu čia pavarei thumbup.gif, klausimelis del paskutinio tortuko blush2.gif kaip nukelta dandti padarei kaip jis tau laikosi, nenulinksta ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 12, 19:47)
k. lapelyte oho blink.gif nu čia pavarei  thumbup.gif, klausimelis del paskutinio tortuko blush2.gif kaip nukelta dandti padarei kaip jis tau laikosi, nenulinksta ax.gif  4u.gif

meducio paplotelis,truputi kremo ir vel paplotelis. apdengiau,na kaip ir laikosi,nedaug as ten ir iskisau thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą kartą bandžiau griljažinį smile.gif ... rožės - medus/šokoladas, sviestinis kremas...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 12, 18:31)

nustebinai rolleyes.gif gerąja prasme rolleyes.gif šaunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 12, 20:00)
nustebinai  rolleyes.gif  gerąja prasme  rolleyes.gif  šaunuole  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=k.lapelyte,2011 02 12, 19:55]
meducio paplotelis,truputi kremo ir vel paplotelis. apdengiau,na kaip ir laikosi,nedaug as ten ir iskisau thumbup.gif
[/quo
ačiu 4u.gif
Atsakyti
lapelyte, tobuleji zaibo greitumu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2011 02 12, 18:59)
Pirmą kartą bandžiau griljažinį smile.gif ... rožės - medus/šokoladas, sviestinis kremas...

Omaigat... kaip sako, uz gabaleli atsiduociau nedraugavus biggrin.gif koki gabaleli, man visos sirdies butu mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2011 02 12, 19:59)

Labai grazios rozytes, atrodo kad butu rastas kazkoks ant ju, kuo ten ispausta 4u.gif
Atsakyti
wub.gif kokie grožiai wub.gif

aš antrą kartą dariau rafaelo,bet kažko man su grietinėle nelabai patiko,su grietine skaniau buvo biggrin.gif
Atsakyti
k.lapelyte, o kaip tie pabangavimai apacioje tortu padaromi ? blush2.gif
Atsakyti