Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Divia @ 2011 02 12, 15:38)
Labas rytas!Visas su artejancia Valentynke-daug daug MEILEEEES!  wub.gif
Nuostabus jusu darbeliai!
Kkrepselis  thumbup.gif -o jau aguonu grozis!!
Atnesu ir as savo savaitgalini-draugikes juboliejui,kurio ji visai nenori.. lotuliukas.gif "Triju sokoladu" torto variacija,puosta vaniliniu kremu ir pastiliazu..

4u.gif o jau damacka kokia fainulka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2011 02 11, 23:01)
Beje niek nepatare ka daryt, kad MMG kartumas dingtu unsure.gif

aš neįsivaizduoju, ką reiktų dėti į MMG, kad ji pasidarytų karti unsure.gif nu kokį 50 kg pastilažo esu perminkius, kas yra skaityk beveik MMG... neteko dar jokio kartumo užtikti..

sumaišėte kokius nors produktus, ne kitaip. Vietoj tarkim cukraus pudros pripylėt sodos.. na ta prasme, kad vienodai kažkas atrodo.. nu kaip cukrų padaryt karčiu unsure.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 02 11, 23:32)
Radau atsakymą netyčia, kaip elgtis su surbitoniniais trafaretais 

peržiūrėjau. Ačiū, Olesta, už nuorodą.. bet ... o kaip tada užkliurkint kitą pusę bigsmile.gif Gi jokia guma nebepriverši, nes išterlios jau ornamentuotą šoną..

QUOTE(kice @ 2011 02 12, 00:19)
labai idomu.. kai parodziau MB statybininkui,tai gavau komentara: trafaretas turi nejudeti, kai tepami dazai, net tada lieka kliurkos, kurias bande nuvalyti, dazus nubraukti lygiai, geriausiai vienu rankos mostu- del tos pacios priezasties.. Zodziu technika reikia atidirbti, nors kai kurioms, stebukladarems, tai pavyks is karto biggrin.gif

http://www.youtube.c...ayer_detailpage
cia kitokia technologija- rezultatas labai patiko smile.gif  Tik nesupratau - su kuo istepe ta mase?

nereik būt statybininku irnesakyk.gif jaučiu, šitais trafaretais bando pakeisti brangias metalines damaskines formeles.
Tas mases suklijavo valgomais klijais, po to iškočiotas lengvai patepė riebalais. o bet tačiau.. padaryt padarė tą ornamentą, tačiau neparodė ESMINĖS dalies - KUR tą ornamentuotą palą ir kaip padėt?? Bet koks prisilietimas prie tų dulkių - ir viskas išterliota. rolleyes.gif

QUOTE(Divia @ 2011 02 12, 15:38)
Atnesu ir as savo savaitgalini-draugikes juboliejui,kurio ji visai nenori.. lotuliukas.gif "Triju sokoladu" torto variacija,puosta vaniliniu kremu ir pastiliazu..

wub.gif fantastiška idėja ir išpildymas wub.gif
Atsakyti
Divia, tikrai labai šauni idėja thumbup.gif Ta damutė taurėje nereali bigsmile.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as kelis darbelius blush2.gif 2. Картинка в тексте
2. Картинка в тексте
2. Картинка в тексте

Papildyta:
Na matosi kad pirmokele esu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Visas mases darau pagal cipciuko recepta.
Turiu klausimeli del paskutinio torto. Gyvai mase atrodo grazi lygi,o kai nupaveiksluoju,atrodo kad demem tokia,nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 02 12, 00:28)

toooooooooooobulas wub.gif fantastika thumbup.gif wub.gif

QUOTE(julioske @ 2011 02 12, 11:30)

linksmas modernus traktoriukas.

tikrai linksmas lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Divia @ 2011 02 12, 13:38)

idėja superinė bigsmile.gif liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 02 11, 12:19)

o ikriukus dariau taip---
čia ne aš dariau , bet išsaugojau  smile.gif

gal galite pasakyti ant ko juos deti blush2.gif ,kad laikytusi ant sausainio kokio,kiek ziurejau tai ant kazkokio balto kremo jie uzdeti ,ar kas ten ,o gal jie prilimpa tiesiai ant sausainio uzdeti blush2.gif atsiprasau uz toki klausima, bet zadu daryti ir noriu viska isiaiskinti ax.gif ir dar klausimelis blush2.gif nu pasakykit kur kaune nusipirkti dazu pastilažui spalvotam padaryti ar ji nuspalvinti blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
neli, krepselis superinis 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Labai gražūs totukai visų,ypač paliko įspūdį krepšelis,gaila tokį ir pjauti,kaip ir beje delfiniukas ir šuniukas nepaprasto grožio wub.gif mano mažoji paprastų tortukų,kur su meškiukais nelabai noriai nori leisti valgyti,tai šitų tikrai neleistų nei liesti doh.gif lotuliukas.gif

Atnešiau savo kelis nakties darbelius:

rafaelo,šokoladas,cukrinės masės gėlytės
user posted image

Raudonasis velvetas,pastilažas:
user posted image

Raudonasis velvetas,šokoladinė masė,aisingas:
user posted image

Napoleonas iš vaikystės,pastilažas,šokoladinės masės gėlytės:
user posted image

rikotos sūrio su vyšniomis,pastilažas:
user posted image

Papildyta:
Divia,kokia nuostabi tortuko idėja wub.gif dama tokia daili wub.gif
Dome,dailus traktoriukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 12 vasario 2011 - 17:38
Red69-kokie fainulkos.As ir norec pabandyt padaryt bokala ar backute,bet nezinau ar iseis tie grazus krastai?.. g.gif Na o ferraru-man ziauriai patinka tortukai su prikolais ! thumbup.gif thumbup.gif
Beje-kas tai per tortas-"Raudonasis velvetas"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 02 12, 16:44)
Red69-kokie fainulkos.As ir norec pabandyt padaryt bokala ar backute,bet nezinau ar iseis tie grazus krastai?.. g.gif Na o ferraru-man ziauriai patinka tortukai su prikolais ! thumbup.gif  thumbup.gif
Beje-kas tai per tortas-"Raudonasis velvetas"?  g.gif

Ačiū 4u.gif
Man tai vienas iš lengviausių tortukas-Bokalas arba bačkutė thumbup.gif greitai ir nesunkiai padaromas.
O velvetas tai pas mane einamiausias tortukas,švelnus labai ir lengvas
wub.gif Raudonasis velvetas
Atsakyti
red69,2011 02 12, 18:35

Nieko sau kelis , bet visi labai gražūs. Šaunuolė
Atsakyti