Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(neli @ 2011 02 12, 01:28)
Krepšiukas, jogurtinis su avietėmis ir braškėmis, pastilažas. (Ale ir buvo ką veikti pinant lotuliukas.gif )

nu man su savo rėčiu tik po pernykščiais lapais slėptis biggrin.gif
aguonos labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 02 12, 00:28)
Krepšiukas, jogurtinis su avietėmis ir braškėmis, pastilažas. (Ale ir buvo ką veikti pinant lotuliukas.gif )

nu laaaabai liuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 02 11, 20:55)
Seniai besirodziau, tai atnesu savo baisybes, ka per menesi dariau.
Su zuvim tai MB dariau, kadangi zmoniu lipdyt nemoku-zvejui ir sitas tiko  cool.gif
Man mieliausias mano mociutelei darytas, vien del to, kad nedaznai oj nedaznai tokie jubiliejai  wub.gif
Zinau, kad as negraziai darau, o dar ir fotkint nemoku, tai isvis tragedija  doh.gif

gražūs tortukai, tik va kliūna, banteliai ir užrašų raidės tai tikrai galėtų masė plonesnė būti, o dabar taip per storai tikrai

Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif groziu kurejos wub.gif
Sumasciau vyrui iskepti valentino dienos proga torta, ir norejosi ispudingai papuosti.... tai va atradau jusu temele, pradejau skaityti nuo pat pirmos temos , bet perskaiciau dar tik viena, kad visas perskaityti cia manau gero pusmecio reiketu ,galbut netgi daugiau, nes neuztenka tik praversti reikia viska skaityti. Tortai man ne naujiena, dirbau kavineje kur juos kepdavom, bet puosimo technologija skiriasi labai...... cia piema kart isgirdau apie MMG apie pastiliaza ir aisingas ir kita, dar nelabai susigaudau kas kur smile.gif
Dar klausimas kur jus perkate ta gliukoze, as dar ir lietuvoje negyvenu, tai isvis sudetinga gal bus man jos gauti g.gif
TAi nusprendziau kad puosima si karta darysiu paprasta , pirmadieni pasirodysiu kas gavosi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Akvilyte, ciūcikai kokie faini wub.gif

Ir krepšeliai kokie drinks_cheers.gif vis morališkai ruošiuosi, labai noriu išbandyti..

Įmetu savo.. penktadienio nakties darbas- uošvei biggrin.gif

Tailandietiškas bananų, Cipciuko pastilažas, saldainių masė, aisingas..

user posted image

Pastilažas toks smagus darbui buvo, kai gėles dariau.. o kai tortą dengiau toks sunkus pasidarė, plyšti pradėjo. Kas galėjo nutikti? saldainių masė darosi mielesnė darbui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etina: 12 vasario 2011 - 11:25
atnesu naktini darbeli, kai vaikai trukdo, kitaip neiseina... krapsciausi 4 val vien prie isvaizdos doh.gif
linksmas modernus traktoriukas.
rafaelo, mmg, mix-fix
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 12 vasario 2011 - 11:30
Neli krepselis tai ispudingas, isivaizduoju kiek valandu prie jo reikejo prasikrapstyti
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 02 12, 11:23)
Sveikos kepejeles 4u.gif  groziu kurejos  wub.gif

pasiskaityt šia susisteminta temuke...tikrai neužtruksi ilgai,o viskas aiškiai surašyta ir parodyta......
čia
sekmes.... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!Visas su artejancia Valentynke-daug daug MEILEEEES! wub.gif
Nuostabus jusu darbeliai!
QUOTE(neli @ 2011 02 11, 23:28)
Krepšiukas, jogurtinis su avietėmis ir braškėmis, pastilažas.
Kkrepselis thumbup.gif -o jau aguonu grozis!!
Atnesu ir as savo savaitgalini-draugikes juboliejui,kurio ji visai nenori.. lotuliukas.gif "Triju sokoladu" torto variacija,puosta vaniliniu kremu ir pastiliazu..
user posted image
Atsakyti
divia,labai faini įdėja bigsmile.gif
Atsakyti
Divia thumbup.gif ir sugalvok tu man tai į taure pasodinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu ax.gif Tikiuosi drauge ir deramai ir teisingai supras.. lotuliukas.gif
Atsakyti