Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2011 02 11, 13:02)
aš dar tokio amžiaus kad jaučiuosi nejaukiai kai man sako jūs  blush2.gif 

o delfiniukas super mielas  wub.gif
ten viskas iš vienos masės, tik padaryti ispaudimai per visą perimetrą kur fiškės  ax.gif o paskui spalvinta  biggrin.gif dažiau americolor juoda, zalia maisiau americolor su dr.other, o raudona tik dr.other  biggrin.gif
g.gif  aš tai iš lempos formavau  g.gif o kas neaišku??? medučio lakštai sutepti, kur galva ten atittinkamai mašesni lakštelaii... kai suminkštėja dar apapjaustau, o kojos bulvyte konkrečiai šitam...

Labaas vakaras 4u.gif
Labai grazus torciukas biggrin.gif norejau paklausti ar su sitais dazais dazete Dazai jie labai skyti tai galvojuuar reikia dar juos skiesti ar kaip kitaip paruosti dazymui? blush2.gif aciu

Beje niek nepatare ka daryt, kad MMG kartumas dingtu unsure.gif
Atsakyti
o tai apie ką aš rašiau doh.gif pati su savim pabazarinu ir gerai vadinasi doh.gif tiek to...

artėja šventės, gal kam idėjų kokių, klaidžiojau po netą, tai pastrigo keli už akies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 02 11, 21:38)
lotuliukas.gif nepyk, bet negi tu tikėjais ras ir viskas... lotuliukas.gif man šiaip, šitas puošimas irgi ne itin prie širdies darbo atžvilgiu drinks_cheers.gif
o tu šaunuolė, kad stengies wub.gif  thumbup.gif

skaiciau,kad dauguma raso,jog daug darbo,bet kad uzsiknisiu su siuo tortu visa diena,nesitikejau smile.gif
Atsakyti
Radau atsakymą netyčia, kaip elgtis su surbitoniniais trafaretais 4u.gif žiūrėti čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2011 02 11, 21:01)
jie labai skyti tai galvojuuar reikia dar  juos skiesti ar kaip kitaip paruosti dazymui? 

schmoll.gif nereik niekuo skiest.. raudona tai jų spalva grazi.. bet kitos tai tookios skystos doh.gif apie įminkimą į masę tai man rodos negali būt nei kalbos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 02 11, 21:12)
nu negaliu susilaikyt nepakomentavus blush2.gif
julioske, rutyte11, kempiukas žiūrėsis gražiau, kai akytės bus ne išpieštos, o padarytos iš tos pačios masės. ir labai prašosi, kad kempiniuko akytės būtų apvestos juodai, ir be abejo, jam reikia blakstienų 4u.gif
o šiaip šaunuolės, kad stengiatės 4u.gif

o man ispiestos akytes graziau ax.gif realiai atrodo kaip gyvos, cia nesimato. apvado truksta, bet svarstau ar bedeti ax.gif
Atsakyti
beje nepagyriau kitu tortuku, ypac pokeris patiko, mano drauges vaikinas profas, jauciu susileistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 02 11, 21:32)
Radau atsakymą netyčia, kaip elgtis su surbitoniniais trafaretais  4u.gif žiūrėti čia 4u.gif

labai idomu.. kai parodziau MB statybininkui,tai gavau komentara: trafaretas turi nejudeti, kai tepami dazai, net tada lieka kliurkos, kurias bande nuvalyti, dazus nubraukti lygiai, geriausiai vienu rankos mostu- del tos pacios priezasties.. Zodziu technika reikia atidirbti, nors kai kurioms, stebukladarems, tai pavyks is karto biggrin.gif

http://www.youtube.c...ayer_detailpage
cia kitokia technologija- rezultatas labai patiko smile.gif Tik nesupratau - su kuo istepe ta mase?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 11 vasario 2011 - 22:36
QUOTE(julioske @ 2011 02 11, 22:47)
o man ispiestos akytes graziau ax.gif realiai atrodo kaip gyvos, cia nesimato. apvado truksta, bet svarstau ar bedeti ax.gif

o man, butent jusu tortuke, netruksta to akiu apvedimo rolleyes.gif
Atsakyti
dėl apvadų, skonio reikalas, bet pažiūrėkit į patį personažą, jo akys apvestos 4u.gif
Atsakyti
Krepšiukas, jogurtinis su avietėmis ir braškėmis, pastilažas. (Ale ir buvo ką veikti pinant lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Sveikos groziu gamintojos wub.gif 4u.gif
QUOTE(kice @ 2011 02 11, 21:19)
http://www.youtube.c...ayer_detailpage
cia kitokia technologija- rezultatas labai patiko smile.gif   Tik nesupratau - su kuo istepe ta mase?

is pradziu istepe riebalais, o paskui gerai nesupratau, bet lyg kazkokiais klijais gal g.gif
Issiaiaskinau visgi - pirma istepe riebalais, kaip sviestas ar taukai, o tada su Crisco - irgi riebalai, bet pagaminti is augalinio aliejaus butent mirksiukas.gif Esme, kad abieju rusiu riebalai yra kieti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 12 vasario 2011 - 02:57