Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2011 02 11, 14:46)
o jei dažot ant viršaus tai ar nesiskundžia žmonės kad burnas išdažo  g.gif

tai kad dazo ir kai i mase iminkai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 02 11, 09:05)
Labukas, va užvakar lakštus kepiau pagal tokį pat receptą, kremą vakar tepiau, mano kremas liuks, o lakštai kartūs  lotuliukas.gif

Nu tai logiškai mąstant, jei sviestas kremui buvo naudotas tas pats ir grietinė nebuvo karstelėjusi, tai belieka manyti, kad miltai kokie paplėkę buvo.
Atsakyti
Arba laksteliai padeginti...
Atsakyti
atnesu kempine

mmg, kelnytes mix-fix masyte, mano stiklas smelyje
user posted image

polkiete mase susiminkiau tai kai idubimus pradejau spaudyt atsirado mikroitruki
mu... pamaciau akivaizdu skirtuma tarp pigiu silver spoon dazu ir amerikolor, geltona nuostabi, o raudona, ech... nors ju dar daugiau dejau. dar negana to jau kai parasiau suzinojau kad berniukas ne Eretas, o Aretas doh.gif tai klijavau toj vietoj gelyte ir rasiau ant virsaus, bet nebe taip gavos, tai rodau ta pirma varianta doh.gif
Atsakyti
Na o man kaip tik atvirksciai,raudona ir juoda gavosi,bet zalia blanki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 11, 15:46)
viskas gerai smile.gif neįžeidei smile.gif  diedas seniai jau sako kad priprask kai sako jūs, o man tai vis -niolika  lotuliukas.gif  cool.gif

ačiū  4u.gif

klausykit, o jūs visos dažniausiai dažot ant viršaus ar į masę dedat??? nu pvz makvynui raudoną išgaut man kosmosas.. aišku įmanoma nu bet dažų kiek sueina  doh.gif

o jei dažot ant viršaus tai ar nesiskundžia žmonės kad burnas išdažo  g.gif

Sveikos seniai cia jau nerasiau ax.gif Vis ilendu paskaitau paganau akis i jusu grozius.
O del mases tai tarkims sito torto masei daziau zelatina su dar karsta gliukoze dazu dejau nedaug, cia pirkti milteliai is ebay
user posted image
Ir dar pora mano paskutiniu tortuku:
Sitas grietineles varskes kremas mase ir dazyta zelatinos pagalba
user posted image
Jogurtinis
user posted image
Atsakyti
Seniai besirodziau, tai atnesu savo baisybes, ka per menesi dariau.
Su zuvim tai MB dariau, kadangi zmoniu lipdyt nemoku-zvejui ir sitas tiko cool.gif
Man mieliausias mano mociutelei darytas, vien del to, kad nedaznai oj nedaznai tokie jubiliejai wub.gif
Zinau, kad as negraziai darau, o dar ir fotkint nemoku, tai isvis tragedija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 11 vasario 2011 - 20:08
nu negaliu susilaikyt nepakomentavus blush2.gif
julioske, rutyte11, kempiukas žiūrėsis gražiau, kai akytės bus ne išpieštos, o padarytos iš tos pačios masės. ir labai prašosi, kad kempiniuko akytės būtų apvestos juodai, ir be abejo, jam reikia blakstienų 4u.gif
o šiaip šaunuolės, kad stengiatės 4u.gif
Atsakyti
Griaustine,jusu pintine tokia daili,mano,ziuriu,kiaura,prachalturinta biggrin.gif
user posted image user posted image
bet darbelio..! wacko.gif del saves daugiau jos nebepinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 02 11, 21:12)
nu negaliu susilaikyt nepakomentavus blush2.gif
julioske, rutyte11, kempiukas žiūrėsis gražiau, kai akytės bus ne išpieštos, o padarytos iš tos pačios masės. ir labai prašosi, kad kempiniuko akytės būtų apvestos juodai, ir be abejo, jam reikia blakstienų 4u.gif
o šiaip šaunuolės, kad stengiatės 4u.gif

Aciu uz komentarus, zinai kai pasakei kad blakstienu nera tai tik dabar ir supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 11, 21:17)

bet darbelio..! wacko.gif  del saves daugiau jos nebepinsiu  smile.gif

lotuliukas.gif nepyk, bet negi tu tikėjais ras ir viskas... lotuliukas.gif man šiaip, šitas puošimas irgi ne itin prie širdies darbo atžvilgiu drinks_cheers.gif
o tu šaunuolė, kad stengies wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
rutyte11 ,baltas tortas man labai labai gražus...ir kiti puikus,tik kempiniukui kaip patare mergytes apvesk akis ir priklijuok blakstienas
griaustine ,su žuvyte koks fainuolis.......ir kiti ne prastesni..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 11 vasario 2011 - 20:55